2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar...

ben oruç tutamıyorum çok su içiyorum birde gün içinde çok abartarak yemesemde biraz az kalınca halsizleşiyorum yürümeye halim kalmıyor.

yavaş yavaş uykuya düşüyor gibiyim cnm bişey yapmak istemiyor sürekli gözüm yatmada (yatabiliyormuyum zor evde ilgi bekleyen yemek isteyen bir çocuk)bazen de kızım anne sen yat ben sana bakarım diyor

Tatlım hiiiic moralini bozma. Ben 23 hcg ile başladım ve bugun keseyi gördüm. Olumlu duşun

Bendede ayni durumlar bugn basladi basim dondu yattim bi kez de carpintim oldu yemek yiyemiyorum istahim yok yemeyincede acliktan rengim atti .. Bir de yarin koss de gorevliyim gorev alirken bilmiyordum hamile oldugumu almis bulundum. İnsallh sıkıntı olmaz..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tatlım hiiiic moralini bozma. Ben 23 hcg ile başladım ve bugun keseyi gördüm. Olumlu duşun

yawrum yaa karnımda sertlık fln war kasık agrım war fln onceden boyle olmamıstım hıssedıyorum. ama dr bı kere oyle dedı ıcımıze kurt dusurdu ya rahatlakta zorlanıyorum yarın aksam tahlılden snra anca rahatlarım ya da degerım duser dusuk yaparım
ıdrar rengım koyulasmaya basladı we kokuyo sankı. bu normal mı sende de boyle oluyomu

ıdrarımda azcık bakterı war dıye dr toz wermıstı dun onu ıcmıstım o yuzden mı boyle oluyo kı ?

Canım benim belirtim sadece göğüslerdi. Bende cok telaşlandim. Ama doktorum cok iyiydi. Hersey olabilir ama suan hamilesin tebrik ederim dedi. İste o an acayip oldum. Unutma ki sen suan hamilesin.

Canım benim belirtim sadece göğüslerdi. Bende cok telaşlandim. Ama doktorum cok iyiydi. Hersey olabilir ama suan hamilesin tebrik ederim dedi. İste o an acayip oldum. Unutma ki sen suan hamilesin.

ewet tatlım onu dusunup mutlu oluyorum ama dr hewesımı kursagımda bıraktı.adet gunu 255 cıktı betam. dr dusuk buldu dıs gebelık olabılır dıyo

Ayrıca doktor bana vitamin bile vermek istemedi. Beslenme yönünde tavsiyelerde bulundu. Cok ilac taraftarı degil açıkcası. Bence baska bı doktora daha danis

Sacmalamis. Benim gecikmenin iki gun sonrasi 23 çıkmıştı tadını cikaaaaarrrrr

su sonucu bı ogrensem rahatlılcam dr a saydırmaya baslıcam :) ay bazen canım benım ıcten ıcten bıseyler ıstıyo :) asermem erken mı basladı ben mı nazlanıyorum anlamadım ama hosuma gıdıyo esımden bıseyler ıstemek :) o almıyo soylenıyo tatlı tatlı ama olsun :)

Kızlar iyi akşamlar nar suyu neden Zararlı

Bende halsizlik çok var uyku modundayım

Hangi hastahanelere hangi doktorlara gidiyorsunuz

böyle olacak diye bir şey yok bu benim listemdi anneler dr un verdiği:
oğlumdaki örnek listem:
uyuanınca bir bardak süt
kahvaltıda herhangi şekilde pişmiş yumurta(menemen haşlama krep omlet vs) peynir zeytin salatalık domates(mevsmindeyse) az reçel iki dilim ekmek.çay bana yasaktı su meyve suyu(kendi yaptığım) içiyordum
arada meyve
öğlen et ya da sebze yemeği yoğurt salata bir dilim ekmek.ekmek yerine makarna pilav bulgur yarma
arada meyve kuruyemiş vs
akşam:öğlenin aynı
gece mide ağrısı cok oluyor ilerleyen aylarda.geç saate bırakmıyordum
yasaklar:
her türlü paketli gıda
hazır meyve suyu kola gazoz meyveli soda limonata vs vs
şarküteri et ürünleri(pastırma ve güvenilir sucuk ev yapımı kavurma serbest)
çiğ köfte
bitki çayları
maydonoz
nar
hurma
pasta vb kremalı ürünler
konserveler
ay ilerledikçe bebek büyüdükçe besin ihtiyaçlarında değişiklikler oluyor.ceviz badem fındık kuru incir kuru kayısı ara öğün.balık mevsimi açınca hafta da bir balık,bir et,bir tavuk,yenebiliyorsa ciğer
büyük balıklar yüksek oranda civa ve kurşun içerdiği için yasak.örnek ton balığı
meyve yüksek oranda seker içerdiği için abartmamak lazım.gebelik şekeri tüm hamilelikte istediğini canının çektiğini yiyememek demek.
az az sık sık beslenme önemli.vücuda yararı olmayan şeylere gerek yok prensibi işliyor
siz aç kalsanız da bebek aç kalmaz sizin mevcut tüm depolarınızı sömürür.ama su çok önemli.su belirli haftaya kadar artar sonrasında sabit kalır ve doğuma doğru bebeğe anca yeter hale gelir
çay kansızlık sebebi.kahve kafein içeriyor.bu nedenle sadece türk kahvesi iznim vardı
ilk üç aylık dönemde 1-2 kg alınıyor kilo sonlara doğru artıyor.başta zaten bulantı vs cok kilo alınmıyor.
her hamilelik farklıdır sonuçta bu oğlumdaki listem ancak şimdiki farklı olabilir.canınızın çektiği aşerdiğiniz şeyler farkı olacak sonuçta.
ilaçlara gelince ilk üç ay folik asit sonrasında vitamin,arada bir dönemde(hangi aydı hatırlamıyorum) magnezyum desteği veriliyor.vitamin emzirme döneminde de kullanılmaya devam ediliyor .kan demir ilaçlarını bilmiyorum gerekmemişti.
şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bende 25 Mayıs'ta regl oldum ve pazartesi öğrendim aynı zamanalr da öğrenmişiz idrar testi yaptım sonra akşam kan testi ile öğrendim 18 Mayıs'ta evlendim yeni evliyim

Kızlar uzun boylu ve zayıfım kilom 59 doktor hedef 71 dedi

Bilgiler için teşekkürler su pek içmedim ama pazartesiden beri içiyorum ama sürekli tuvalete çıkıyorum

Çay kahve içme gibi bir alışkanlığım hol sabah bir bardak içiyorum

Ekmek bir aydır çok yiyordum bilmeden doktora gidince doktora da söledim onu geçtim pilav ekmek makarna yne dedi Ben öğlen makarna yesem akşam sulu yemeğin yanında yarım ekmek onun üzerine pilav yerdim Pazartesi'nden beri dikkat ediyorum bugün öğlen makama çorba sebze akşam ise salata çorba sebze ve bir dilim kepek ekmek yedim

Dikkat ediyorum

çorba yazmamışım çorba da yenebilir pilav makarndan azaltılarak

kaçtı canım hcg değeri
benim 3 gün önce 25 ti bugün 98 çıktı
dr iyi dedi ,şu an hamilesin ama bebeği görmek için daha 9, 10 gün kadar var dedi
ben de acaba hcg düzgün yükselecek mi diye kendi kendime biraz endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…