2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bn de 1.60 boy 53 kilodayim baklm hamilelign sonuna kadr kac olcam insllh cok kilo almam

Hurma bn de yiyrm hergun bir iki tane dogumu kolaylastiryo diye duymstm

canım doğumu kolaylaştırıyor ama hamilelere yasakmış ancak doğum zamanı sanırım yenecek
çünkü rahim kasılması yapıp Allah korusun düşük ve ilerde erken doğum riski varmış
tabi sadece bir ihtimal.
bir iki hurma hemen bebeği düşürecek değil ama bildikten sonra da yemeyelim neden tehlikeye atalım ki

Bn 2 gun tuttum 2 gun ara verdm 3 gundr tutyrm yarn yine ara vercm insllh biseycik olmaz cok dua ediyrm. Dr lardan oruc tutablrsn diyen de var tutamazsn diyen de bilmyrm cok minik oldgu icin etkilenmez diye dusunuyrm

canım ben de bulantım olursa olana kadar devam ederim orucuma diyordum ama
ilk 3 ay özellikle yasak aslında
çünkü henüz ortada büyük bir bebek yok ama aslında işin büyüğü en başta en büyük hazırlık şimdi vücudumuzda.
kan damarları genişliyormuş,daha çok sıvı gerekiyormuş
zaten yemekten çok sorun sıvı eksikliği.
gerçi tabiki Allah korudu mu hiçbir şey olmaz ama sen çok halsiz kalabilirsin
inşaatın ilk temeli zaten en yorucu ve gürültülü olan değil mi:)
temel atıldı mı tıkır tıkır çıkıyor üstü
Allah korusun bizi de evlatlarımızı da.

az once esıme dr a gıdelım mı dedım o da acele etme dedı. gununde gıdelım dıyo erken ogrenırsek deger az cıkar moralımız bozulur dıyo

Siz zayifsiniz ne güzel
Benim boy 165 kilo 70

canım kilo ne kadar azsa hamilelikte alınan kilo da o kadar fazla oluyor aslında
onun için üzülme kilosu fazla olan hamilelikte az kilo alıyor
tabi yemeğe da aşırı yüklenmezsek
benim boy 1.64 kilo 67
ama 3. hamileliğim benim ikinciden sonra 64 te kaldım ama hiç uğraşmadım beni rahatsız eden bir kilom yoktu

Aa iyiymiş o zaman. ..
Sevindim :)
10 kiloyu gecmesin yeter.
Dikkat edecem yediklerime de abartmiycam...

Merhaba arkadaslar.
Bende guzel haberi sali gunu aldim gebelik testiyle.
Bugunde kan sonucumu aldim. 5+4 gunluguz. Beta hcg degerim ise 546.100
Sat 25 mayis netteki arastirmama gore dogum tarihi 1 mart yaziyor:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Allh allh bna hurma ye dediler ama öyleyse bn de yemem bundan sonra

Akşamları iciyrm bol su bide birkc gunde bir ara veriyorum oruca dr da tutablrsn dedi allahn iznyle bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…