• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin bu sonuç adet gecikmeden mi çıkmıştı.
benim adete 3,4 gün kala 25 çıktı

Canım beklenen adetten iki gun sonrasi bu deger. Ama cift katlanması gerekirken 4 katladı. İkiz sanmama rağmen tek kese göründü. O da cok cok minik. Ben gec dollenme olduğunu düşünüyorum

Canım beklenen adetten iki gun sonrasi bu deger. Ama cift katlanması gerekirken 4 katladı. İkiz sanmama rağmen tek kese göründü. O da cok cok minik. Ben gec dollenme olduğunu düşünüyorum

maşallah canım Allah kucağına almayı nasib etsin sağlıkla.
tabi bütün hamilelere de bana da inşallah
benim de 25 ti 3 gün önce bugün 98 çıktı
ama benim daha bugün ya da yarın adet olmam gereken gün
daha çok yeni dedi doktor

ben çok istememe rağmen
öğrendiğim gün yani kan testinde ilk sonuç çıktığında,sanki ben şimdi napıcam falan gibi
saçma sapan bir sıkıntıya düştüm.
neden öyle oldu bilmiyorum,sanki olmasa daha iyidi gibi mi bilemiyorum acayip bir korkuya kapıldım.
sonra bugün tekrar doktor test isteyince de birden hcg yüksek çıksın diye dua etmeye başladım.
acaba bu duygu değişiklikleri normal mi ,
sizde de oluyor mu acaba?

öncelikle herkesin hayirli saglikli bir hamilelik gecirmesini dilerim. Allahim hepimize evladimizi kucagimiza almayi nasip etsin.yasim 29 , 4 senelik evliyim, ilk bebegimiz olacak kismetse. Kilo 57, boy 1.63. Benim sat 29 mayis .listeye eklerseniz sevinirim. ;-) Adetten 3 gun once beta hcg 87 idi. Adet gunum 243 , adeten 2 gun sonra 841 idi. Doktora adet gunumde gittim. Ultrasonda rahim kalinlasmama bakti doktor gayet iyi dedi. Kan akışına bakti onunda cok iyi oldugunu soyledi. Bu sali icin muayeneye cagirdi. Gidip kesemi görecegim kismetse. Kalbi de duyamaybiliriz ama goruruz ekranda yanip sonmesini dedi. Bu arada yasak olanlar , tum bitki caylari, asitli seyler , hurma , maydonoz , nar , cay kahve olabildigince az tuket dedi. Fazla yurüyüs yok, kendimi yormak yok. Ayrica gunde 3 tane olmAk üzere progestan dusuk onleyici hap , haftada 1 vurulmam gereken prolatin dusuk onleyici igne , folik asit verdi . Bu igneleri ilaclari vermesinin sebebi ise benim rahim anormalim var. Yani bebegin duracagi yer normal rahimin yArisi kadar o yuzden. Bir sorun yok ama her ihtimale karsi veriyorum bunlari dedi. Okudugunuz icin tesekkurler :-)

ben 3 hafta önce antibiyoki içtim şirketimn doktoru verdi ama ben ona gebelik ihitimalim var dedim düşük dozda aldım sonrada mantar olup flucon içtim ama hepsinden önce test yaptım çıkmadı

gebelik için medical parkta doktora gittim o daha kese birşey olmaz dedi rahatlattı beni
Gecmis olsun canim
Bende iciyorum antibiyotik ama cok agir bir enfeksiyon var yuksek doz vermediler gebelik cikinca
öncelikle herkesin hayirli saglikli bir hamilelik gecirmesini dilerim. Allahim hepimize evladimizi kucagimiza almayi nasip etsin.yasim 29 , 4 senelik evliyim, ilk bebegimiz olacak kismetse. Kilo 57, boy 1.63. Benim sat 29 mayis .listeye eklerseniz sevinirim. ;-) Adetten 3 gun once beta hcg 87 idi. Adet gunum 243 , adeten 2 gun sonra 841 idi. Doktora adet gunumde gittim. Ultrasonda rahim kalinlasmama bakti doktor gayet iyi dedi. Kan akışına bakti onunda cok iyi oldugunu soyledi. Bu sali icin muayeneye cagirdi. Gidip kesemi görecegim kismetse. Kalbi de duyamaybiliriz ama goruruz ekranda yanip sonmesini dedi. Bu arada yasak olanlar , tum bitki caylari, asitli seyler , hurma , maydonoz , nar , cay kahve olabildigince az tuket dedi. Fazla yurüyüs yok, kendimi yormak yok. Ayrica gunde 3 tane olmAk üzere progestan dusuk onleyici hap , haftada 1 vurulmam gereken prolatin dusuk onleyici igne , folik asit verdi . Bu igneleri ilaclari vermesinin sebebi ise benim rahim anormalim var. Yani bebegin duracagi yer normal rahimin yArisi kadar o yuzden. Bir sorun yok ama her ihtimale karsi veriyorum bunlari dedi. Okudugunuz icin tesekkurler :-)

Insallah saglikla kavusursunuz hosgeldiniz

Kizlar bazilarina unuttum nickleri dr degeri begenmemis benim adete 8 gun kala bhcg 16 di gebesin dediler ptesi bir daha kan vercem artisa bakicak dr okadar
Siz boyle yazinca endiselendim acaba gebelik yok mu ki

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Çok kötü durumdayım depresyona girmek uzereyim cunku adetim gecti yüzümü sivilceler bastı ağzımda metelik bi tat :(( sat 1 Haziran normalde 26-28 gun arası duzenli bi adetim olur ama ayın 5 i ve ne gelen var ne giden :'( benim 2 cocugum var ve zaten biri 1,5 yasinda . Ins hamile değildir . 2 gun once kan testi negatif cikti ama hala adet olmadım strese girdim. Bu ay sadece 1 iliskim oldu oda prezarvatifle nasil mumkun olur ki . Hey Allah im yanarım hamileysem ins yoktur bisey

Mide bulantisindan ölüyorum ;(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? aramıza yeni katılanlar olmuş hoş gelmişler :16:
dün işler çok yoğundu hiç uğrayamadım yanınıza :17:

kaçtı canım hcg değeri
benim 3 gün önce 25 ti bugün 98 çıktı
dr iyi dedi ,şu an hamilesin ama bebeği görmek için daha 9, 10 gün kadar var dedi
ben de acaba hcg düzgün yükselecek mi diye kendi kendime biraz endişeleniyorum

Canım değerim pazartesi 1030 du korkma kan değerinden bu ara da geçen hafta benim ağzım. Da metalik tat vardı

Allah Allah nasıl yavaş ilerleme yahu,katlamış işte değerin.çok garip geldi bana da.
mutlaka başka doktora git canım.

tabi duyamama ihtimalini de düşünüyorum.bütün senaryolar aklımdan geçiyor.

bende dün gittim dr a erken oldugunu düşünüp bakmadı kalp atışlarına :5: fakat iki gün ilerden gidiyor dedi büyümesi falan güzel dedi.. keşke baksaydı kalp atışlarınada belki de duyardı ..

Kızlar hangi doktor hangi hastahaneye gidiyosunu ben medical park Göztepe'ye gittim lan tahlillerin orda oldu

Haftaya Cumartesi de çocuk konusun da uzman olan kadiköy şifadan randevu aldım medical ve şifa da ücretsiz doğum. Hakkım var

Medical kan testlerine 1300 çıkardı ama ücret ödemedm sigortam var güzel bir yerde doğum yapmak kontrolllerimi olmak istiyorum ama bu konuda çocuk konusunda şifa uzmanlığını herkes sölüyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canım Allah sana da bana da bütün hamilelere de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin

Mide bulantisindan ölüyorum ;(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım eğer başladıysa en az 3 ay kadar sürer ve neyin iyi geldiğini ancak sen deneyerek bulacaksın.
benim de önceki hamileliğimde aşırı bulantım ve de sürekli kusmam vardı,
tuzlu kraker ye kalkmadan önce dediler ,yatağımın yanına alıyordum ama o daha çok kusturuyordu,
bazılarına iyi geliyormuş.
sadece yoğurt biraz da ekmek yiyordum ,
bence sen de neler mideni bulandırıryor deneyerek öğreneceksin ,çünkü her bünye farklı.
bazıları da çok bulantım var diyor,bir bakıyorum yiyor da yiyor,bulantım var ama kusmuyorum dediler mi ben de kızıyordum içimden ,
o kadar çok kusuyordum ki ,siz de buna bulantı mı diyorsunuz diyordum,istediğinizi yiyorsunuz.
3 aydan sonra azalıyor canım,Allah o günleri de sağlıkla göstersin.

Canım değerim pazartesi 1030 du korkma kan değerinden bu ara da geçen hafta benim ağzım. Da metalik tat vardı

benim de var ama öyle bulantı yapmıyor şimdilik.
en çok 6. haftada başlarr zaten bulantı bakalım olacak mı
benim 2 oğlum var.
ilkince hiç bulantım olmadı,
ikincide bulantıdan öldüm dediler ki bu kız olacak,
hem belirtileri farklı,hem de bilimsel olarak da kanıtlanmış ,kız bebek bekleyen annelerin daha çok bulantısı oluyormuş,
ama benim erkek oldu.
Allah bağışlasın da cinsiyet önemli değil,ama bir kız bekliyoruz yani şimdi bakalım kısmet:)

benim de var ama öyle bulantı yapmıyor şimdilik.
en çok 6. haftada başlarr zaten bulantı bakalım olacak mı
benim 2 oğlum var.
ilkince hiç bulantım olmadı,
ikincide bulantıdan öldüm dediler ki bu kız olacak,
hem belirtileri farklı,hem de bilimsel olarak da kanıtlanmış ,kız bebek bekleyen annelerin daha çok bulantısı oluyormuş,
ama benim erkek oldu.
Allah bağışlasın da cinsiyet önemli değil,ama bir kız bekliyoruz yani şimdi bakalım kısmet:)

Benim demirim eksilk diye bu oluyor sabah aç karnına Demir hapı alıyorum ben dha yeni evliyim. 1 ay 10 günlük eşimle 25 yaşındayız sizin gibi tecrübeli annelerden bilgi almak çok isterim

Mide bulantım başlamadı henüz

Kızlar hangi doktor hangi hastahaneye gidiyosunu ben medical park Göztepe'ye gittim lan tahlillerin orda oldu

Haftaya Cumartesi de çocuk konusun da uzman olan kadiköy şifadan randevu aldım medical ve şifa da ücretsiz doğum. Hakkım var

Medical kan testlerine 1300 çıkardı ama ücret ödemedm sigortam var güzel bir yerde doğum yapmak kontrolllerimi olmak istiyorum ama bu konuda çocuk konusunda şifa uzmanlığını herkes sölüyor

canım ben şu an istanbul da değilim,o yüzden burda devlet hastanesinde süşünüyorum kısmetse,çünkü çok tanıdık arkadaş var
istanbulday ken küçük oğlumun doğumunu pendik de özel bir hastanede yaptım ,normalde hastaneden memnundum ama doğum için memnun kalmadım,
yani bana ilgileri çok iyiydi fakat beklemeden suni sancı verdiler
doğalına bırakmadılar yani hiçbir sıkıntım yokken ,sancım başlamadan hadi başlatalım doğumu artık dedi doktorum
annemde ısrar edince ben de tamam dedim ama çok sıkıntı çektim,rahatla duran çocuğu zorla almaya çalıştılar.
ilk oğlumu da İstanbul da oturmamıza rağmen yine burda devlet hastanesinde yaptım 19 yaşında olmama ,ve ilk doğumum olmasına rağmen ,
ayrıca oğlum 3.9000gr doğmuştu,
buna rağmen çok rahat oldu 2 ya ad 3 dikişim vardı,ebeler yaptırdı.
İstanbul da özelde doktor yaptırdı
hem 2. doğum hem oğlum 3.400 gr ilkine göre daha küçüktü ama dikiş sayımı doktor bile söylemedi
10 la 15 le kapanır mı bu dedi
yani anlatmak istediğim arkadaşım tecrübeli ellerde isterse devlet hastanesi olsun,çok rahat oluyor
ama bazı özeller var ki para alma mantığıyla davranıp hiç gerek yokken saçma sapan uygulamalar yapabiliyor.
Allah hayırlı doğumlar nasib etsin herkese.

Back