Hayir kilolu degilim 1.60 boy 56 kiloyum oglumda 7,5 kg almistim
oglumdaki diyetimde her turlu paketlenmis urun yasak kahve cay kola meyve suyu meyveli soda bitki caylari yasakt8.ev uapimi meyve suyu limonata bir tane sade soda serbestti haftada bir kez turk kahvesi serbest.ultrason gunu haric cikolata yasakti pasta kremali urunler puding vs de yasakti bunlar bebegin gelisimini olumsuz etkiliyor meyve serbest ama fazla yerseniz gebelik sekeri olur ve yiyemezsiniz gunluk iki porsiyon meyve.hurma son aylara kadar yasak dogumu kolaylastirdigi icin.bir avuc findik badem antep fistik cevizden herhangi biri ya da karisimi var.iki uc kuru incir kayisi serbest.
yani tam doğal beslenme ile cok sukur oglum dogdu haftalik en az uc kez et ve bes yumurta vermisti
oglumdaki diyetimde her turlu paketlenmis urun yasak kahve cay kola meyve suyu meyveli soda bitki caylari yasakt8.ev uapimi meyve suyu limonata bir tane sade soda serbestti haftada bir kez turk kahvesi serbest.ultrason gunu haric cikolata yasakti pasta kremali urunler puding vs de yasakti bunlar bebegin gelisimini olumsuz etkiliyor meyve serbest ama fazla yerseniz gebelik sekeri olur ve yiyemezsiniz gunluk iki porsiyon meyve.hurma son aylara kadar yasak dogumu kolaylastirdigi icin.bir avuc findik badem antep fistik cevizden herhangi biri ya da karisimi var.iki uc kuru incir kayisi serbest.
yani tam doğal beslenme ile cok sukur oglum dogdu haftalik en az uc kez et ve bes yumurta vermisti
Cnm biz 5+3 uz.ultrasonla gördü keseyi
Gobekten yani dimi canim
Kizlar oruç tutan varmi aranizda.tutsak birşey olur mu
fatmacım ben kullanıyorum,bendede pıhtılaşma var..2 aylık bir kaybım var bu yüzden..Pıhtılaşma ignesi kullananlar nasıl alıyorsunuz igneleri.ben 3 defadır aile hekimine yazdırıyorum ama bunları toplu alabilmek için rapor gibi bişey verilebiliyormuş heralde bilgisi olan varmı.kullananlar nasıl alıyor
pitipiti sen nekadarlık hamilesin?
bende 5+2 gördüm benimki de 10 mm di..
ama bizim keseli sıçan biraz yamuk
ıyı aksamlar kızlar :)
bısey sormak ıstıyorum. benım bu cıns doktorum degerımden suphelenıo dıs gebelık olabılır demıstı we 3 gun snra tekrarla demıstı. ben 2tem de aksam 10.30 da kan wermıstım. cmt gunu kan wermem gerekırse yıne aksam saatlerınde mı wermem gerekıyo ?
cmt gunu kpss den cıkısta yaptırsam olur mu ? yanı saat olarak eksık kalıyo hanı deger artmaz ıstedıgı gıbı flnay kadın ayarlarımı bozdu benım yaa
canım hoşgeldin :)
ben de bu sayfadayım.aslında ilk testin saatine yakın olursa iyi olur çünkü 48 saat deniyor
ben de ilk testi yaptığım hastaneye gittim bugün doktor yine kan testi istedi 98,12 çıktı
iyi dedi 3 gün içinde 25 den 98 e çıkmış ama ancak 10 gün sonra kese görünür daha çok yenisin dedi
oruç için asla tutamazsın dedi ve vitamin verdi
canım hoşgeldin :)
ben de bu sayfadayım.aslında ilk testin saatine yakın olursa iyi olur çünkü 48 saat deniyor
ben de ilk testi yaptığım hastaneye gittim bugün doktor yine kan testi istedi 98,12 çıktı
iyi dedi 3 gün içinde 25 den 98 e çıkmış ama ancak 10 gün sonra kese görünür daha çok yenisin dedi
oruç için asla tutamazsın dedi ve vitamin verdi
Kizlar oruç tutan varmi aranizda.tutsak birşey olur mu
canım hurma ben yiyorum günde bikaç tane ben de faydalı olur sanmıştım
yemesek mi ki?
hosbulduk tatlım :) ben aksam 10.30 a kadar nasıl beklıcem kız :) esım cmt aksam ewde olmayacak pazar gunune kalıyo tahlılım bu yuzdenbana da wıtamın werdı b12 verdı ama ben ıcme ıhtıyacı duymuyorum. gereksız yere benı sısırır dıye korkuyorum acıkcası. ben zaten etımı sutumu yumurtamı yogurdumu yıyorum.ıkıncı kontrolde yenı dr a sorup kullanıcam
Hurma bn de yiyrm hergun bir iki tane dogumu kolaylastiryo diye duymstmKuran-i kerim de hurmanin faydasi ve hz.meryem in dogumunu kolaylastiestirdigi anlatilmis ben de yedim dr um dogumu kolaylastirdigini rahim kaslarini etkildigini son haftalara kadar yemememi soylemisti
Kuran-i kerim de hurmanin faydasi ve hz.meryem in dogumunu kolaylastiestirdigi anlatilmis ben de yedim dr um dogumu kolaylastirdigini rahim kaslarini etkildigini son haftalara kadar yemememi soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?