2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayir kilolu degilim 1.60 boy 56 kiloyum oglumda 7,5 kg almistim
oglumdaki diyetimde her turlu paketlenmis urun yasak kahve cay kola meyve suyu meyveli soda bitki caylari yasakt8.ev uapimi meyve suyu limonata bir tane sade soda serbestti haftada bir kez turk kahvesi serbest.ultrason gunu haric cikolata yasakti pasta kremali urunler puding vs de yasakti bunlar bebegin gelisimini olumsuz etkiliyor meyve serbest ama fazla yerseniz gebelik sekeri olur ve yiyemezsiniz gunluk iki porsiyon meyve.hurma son aylara kadar yasak dogumu kolaylastirdigi icin.bir avuc findik badem antep fistik cevizden herhangi biri ya da karisimi var.iki uc kuru incir kayisi serbest.
yani tam doğal beslenme ile cok sukur oglum dogdu haftalik en az uc kez et ve bes yumurta vermisti

Hepsini tam anlamıyla yapabildiysen bravo cnm sana.hem çikolataya HAYİR diyemem ki :)

bunları iyi ki yazdın ya o kdr faydalı oldu ki şu an benim için

Hayir kilolu degilim 1.60 boy 56 kiloyum oglumda 7,5 kg almistim
oglumdaki diyetimde her turlu paketlenmis urun yasak kahve cay kola meyve suyu meyveli soda bitki caylari yasakt8.ev uapimi meyve suyu limonata bir tane sade soda serbestti haftada bir kez turk kahvesi serbest.ultrason gunu haric cikolata yasakti pasta kremali urunler puding vs de yasakti bunlar bebegin gelisimini olumsuz etkiliyor meyve serbest ama fazla yerseniz gebelik sekeri olur ve yiyemezsiniz gunluk iki porsiyon meyve.hurma son aylara kadar yasak dogumu kolaylastirdigi icin.bir avuc findik badem antep fistik cevizden herhangi biri ya da karisimi var.iki uc kuru incir kayisi serbest.
yani tam doğal beslenme ile cok sukur oglum dogdu haftalik en az uc kez et ve bes yumurta vermisti

Bilgisayardan girdigimde ayrintili beslenme listemi yazarim oglumdaki. Simdi de diyet verecegim dedi o zaman yine yazari

Kizlar oruç tutan varmi aranizda.tutsak birşey olur mu

merhaba arkadaşlar
canım ben gecen gün sordum bunu gebelik belirtileri bölümünde ama bir baktım ki forumda daha önceden çok sorulmuş bu soru
hatta tartışmalara sebep olmuş
ben demiştim ki
eğer oruç zarar verirse ve bunu biz önce kendimizde bazı belirtilerle anlayabilirsek tutmak istiyorum diyordum
ama ben kendimi iyi hissettiğim halde gebelik için biz farketmeden zararlı olacaksa tabi ki tutmam diyordum
komşularım da dün hayır kesinlikle tutma dedi
günler kısa olsa belki
ve doktoruma bugün sordum
kesinlikle olmaz dedi az az ve sık yemen gerek dedi
ben de zaten 2 gündür tutmuyordum öğrendiğimden beri
daha çok yeniyim bugün bat benim bugünkü kan değerim 98,12
3 gün önce ilk öğrendiğimde 25,12 ydi
doktor değer çok iyi artmış ama daha çok çok yeni gebeliğin dedi
ancak 1 hafta ya da 10 gün sonra kese görünür herşey yolunda giderse dedi
Allah herkese hayırlı hamilelik kolay doğum nasib etsin ,bana da:)

canım hurma ben yiyorum günde bikaç tane ben de faydalı olur sanmıştım
yemesek mi ki?

fatmacım ben kullanıyorum,bendede pıhtılaşma var..2 aylık bir kaybım var bu yüzden..
benim kardeşimdede vardı,o rapor falan almadan ama kadın doğum doktoruna,aile hekimi değilde, 3 kutu yazdırıyordu..

pitipiti sen nekadarlık hamilesin?
bende 5+2 gördüm benimki de 10 mm di..
ama bizim keseli sıçan biraz yamuk

Cnm 5+3 bizim.ama ultrason pek net değildi yamuklugu Birak net olarak keseyi goremedim bile.başka Dr a gidicem inşallah. :)[/QUOTE]
:)) hayırlısı canım inşallah daha net görürsün:)

ıyı aksamlar kızlar :)

bısey sormak ıstıyorum. benım bu cıns doktorum degerımden suphelenıo dıs gebelık olabılır demıstı we 3 gun snra tekrarla demıstı. ben 2tem de aksam 10.30 da kan wermıstım. cmt gunu kan wermem gerekırse yıne aksam saatlerınde mı wermem gerekıyo ?

cmt gunu kpss den cıkısta yaptırsam olur mu ? yanı saat olarak eksık kalıyo hanı deger artmaz ıstedıgı gıbı fln ay kadın ayarlarımı bozdu benım yaa

canım hoşgeldin :)
ben de bu sayfadayım.aslında ilk testin saatine yakın olursa iyi olur çünkü 48 saat deniyor
ben de ilk testi yaptığım hastaneye gittim bugün doktor yine kan testi istedi 98,12 çıktı
iyi dedi 3 gün içinde 25 den 98 e çıkmış ama ancak 10 gün sonra kese görünür daha çok yenisin dedi

oruç için asla tutamazsın dedi ve vitamin verdi

canım ben 48 saat dedim ama okudum yine seninki 3 gün sonra demiş
aslında gün içinde de olur senin kesin katlanmasına bakacak ama ne kadar sonra olursa o kadar çok çıkar için rahatlar bence
inşallah da çok çıkar :) çıkmaması için de bir sebep görünmüyor yani şu anda.
benim de inşallah bir hafta sonra kese görünür

Son düzenleme:

hosbulduk tatlım :) ben aksam 10.30 a kadar nasıl beklıcem kız :) esım cmt aksam ewde olmayacak pazar gunune kalıyo tahlılım bu yuzden bana da wıtamın werdı b12 verdı ama ben ıcme ıhtıyacı duymuyorum. gereksız yere benı sısırır dıye korkuyorum acıkcası. ben zaten etımı sutumu yumurtamı yogurdumu yıyorum.ıkıncı kontrolde yenı dr a sorup kullanıcam

Kizlar oruç tutan varmi aranizda.tutsak birşey olur mu

Bn 2 gun tuttum 2 gun ara verdm 3 gundr tutyrm yarn yine ara vercm insllh biseycik olmaz cok dua ediyrm. Dr lardan oruc tutablrsn diyen de var tutamazsn diyen de bilmyrm cok minik oldgu icin etkilenmez diye dusunuyrm

canım hurma ben yiyorum günde bikaç tane ben de faydalı olur sanmıştım
yemesek mi ki?

Kuran-i kerim de hurmanin faydasi ve hz.meryem in dogumunu kolaylastiestirdigi anlatilmis ben de yedim dr um dogumu kolaylastirdigini rahim kaslarini etkildigini son haftalara kadar yemememi soylemisti

akşam 10.30 a kadar bekle canım ya valla ben çok sabırsızım:)
1 gün daha bekleyebilirsen aslında daha iyi ama sen bilirsin
bu vitamin konusunda da doktorların kimisi hemen veriyor kimisi gerek yok ne de olsa kimyasaldır hap olduğu için diyor
benim önceki hamileliğimde çok aşırı bulantım vardı 5 hafta bittikten sonra başladı
ama doktorum bulantı hapı önermedi gerçi içsem de asla faydası olmamıştı
boğazımdan hafif kan bile geliyordu öğürürken boğazım tahriş olmuş çok az ama sıvıyla karışıktı(akşam akşam biraz iğrenç oldu kusura bakma)
doktorum buna ragmen az yiyeceksin dedi ve hap vermedi yiyemiyorum ki hiç dedim olsun çay tabağına koy ye
bu bile yeter ilk aylarda demişti
4 kilo vermiştim kusmaktan,sadece yoğurt yiyordum bazen biraz ekmek
neyse şimdiki doktor daha şimdiden bana ağrı kesici 2 tane vitamin ve bulantı hapı verdi
tabi daha almadım

Kuran-i kerim de hurmanin faydasi ve hz.meryem in dogumunu kolaylastiestirdigi anlatilmis ben de yedim dr um dogumu kolaylastirdigini rahim kaslarini etkildigini son haftalara kadar yemememi soylemisti
Hurma bn de yiyrm hergun bir iki tane dogumu kolaylastiryo diye duymstm

evet canım hatırladım ben de oksitosin hormonu vardı galiba hurmanın içinde
hatta doğum sonrası rahmin kendisini toparlaması ve süt artışı için öneriliyor
ben de yemem bari artık
bir de ben 2 gündür oruç tutamadığım için sanki hurmayla ramazının maneviyatını biraz hissederim gibi düşünüp yiyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…