- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurma bn de yiyrm hergun bir iki tane dogumu kolaylastiryo diye duymstm
Bn de 1.60 boy 53 kilodayim baklm hamilelign sonuna kadr kac olcam insllh cok kilo almam
Bn de 1.60 boy 53 kilodayim baklm hamilelign sonuna kadr kac olcam insllh cok kilo almam
Bn 2 gun tuttum 2 gun ara verdm 3 gundr tutyrm yarn yine ara vercm insllh biseycik olmaz cok dua ediyrm. Dr lardan oruc tutablrsn diyen de var tutamazsn diyen de bilmyrm cok minik oldgu icin etkilenmez diye dusunuyrm
akşam 10.30 a kadar bekle canım ya valla ben çok sabırsızım:)
1 gün daha bekleyebilirsen aslında daha iyi ama sen bilirsin
bu vitamin konusunda da doktorların kimisi hemen veriyor kimisi gerek yok ne de olsa kimyasaldır hap olduğu için diyor
benim önceki hamileliğimde çok aşırı bulantım vardı 5 hafta bittikten sonra başladı
ama doktorum bulantı hapı önermedi gerçi içsem de asla faydası olmamıştı
boğazımdan hafif kan bile geliyordu öğürürken boğazım tahriş olmuş çok az ama sıvıyla karışıktı(akşam akşam biraz iğrenç oldu kusura bakma)
doktorum buna ragmen az yiyeceksin dedi ve hap vermedi yiyemiyorum ki hiç dedim olsun çay tabağına koy ye
bu bile yeter ilk aylarda demişti
4 kilo vermiştim kusmaktan,sadece yoğurt yiyordum bazen biraz ekmek
neyse şimdiki doktor daha şimdiden bana ağrı kesici 2 tane vitamin ve bulantı hapı verdi
tabi daha almadım
Siz zayifsiniz ne güzel
Benim boy 165 kilo 70![]()
az once esıme dr a gıdelım mı dedım o da acele etme dedı. gununde gıdelım dıyo erken ogrenırsek deger az cıkar moralımız bozulur dıyo
canım kilo ne kadar azsa hamilelikte alınan kilo da o kadar fazla oluyor aslında
onun için üzülme kilosu fazla olan hamilelikte az kilo alıyor
tabi yemeğe da aşırı yüklenmezsek
benim boy 1.64 kilo 67
ama 3. hamileliğim benim ikinciden sonra 64 te kaldım ama hiç uğraşmadım beni rahatsız eden bir kilom yoktu
hoş geldin mucize bebişin annesi :) ilk sayfadaki listeye eklenmek istersen bu msj alıntı yaparak bilgilerini yazabilirsiz.
Aminnn cnm.çok sevindim mucize bebek....Rabbim isteyen herkese versin
canım doğumu kolaylaştırıyor ama hamilelere yasakmış ancak doğum zamanı sanırım yenecek
çünkü rahim kasılması yapıp Allah korusun düşük ve ilerde erken doğum riski varmış
tabi sadece bir ihtimal.
bir iki hurma hemen bebeği düşürecek değil ama bildikten sonra da yemeyelim neden tehlikeye atalım ki
70 i tamamlarsın belki canım:)
Sen de asiri kilolu deglsn cnmSiz zayifsiniz ne güzel
Benim boy 165 kilo 70![]()
Akşamları iciyrm bol su bide birkc gunde bir ara veriyorum oruca dr da tutablrsn dedi allahn iznyle bisey olmazcanım ben de bulantım olursa olana kadar devam ederim orucuma diyordum ama
ilk 3 ay özellikle yasak aslında
çünkü henüz ortada büyük bir bebek yok ama aslında işin büyüğü en başta en büyük hazırlık şimdi vücudumuzda.
kan damarları genişliyormuş,daha çok sıvı gerekiyormuş
zaten yemekten çok sorun sıvı eksikliği.
gerçi tabiki Allah korudu mu hiçbir şey olmaz ama sen çok halsiz kalabilirsin
inşaatın ilk temeli zaten en yorucu ve gürültülü olan değil mi:)
temel atıldı mı tıkır tıkır çıkıyor üstü
Allah korusun bizi de evlatlarımızı da.
:18: sen benden kötü durumdaymışsın cnm ya... şimdi nasıl pekii miden ? ne zman azalıyor bu bulantı ?
:18: sen benden kötü durumdaymışsın cnm ya... şimdi nasıl pekii miden ? ne zman azalıyor bu bulantı ?
selam kızlar ben geldim hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr![]()