2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maydonoz ve bitki çaylarıda yasak..
şimdiden bol bol depoları doldur,eğer bulantılarımız başlarsa bugünleri mumla ararız:))

evet çok haklısın canım

bi de kuru incir tüket dedi şimdi aklıma geldi

bal ve pekmez zararlı mıdır acaba?

değildir heralde

Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518

Bir daha o doktorun kapısından dahi geçme oruç vurdu heralde değerlerin çok guzel

Teyzeleriii minnagimin minnak kesesi görüldü ama çokk minik 22 Temmuz cagirdi tekrar ama ben dayanamaz tabisi haftaya gider bir başka doktora :))

Meyveli soda niye yasak ya

Ben günlük süt içiyorum açık sütü kızımda içmez bende.

meyveli sodayı da özellikle söyledi canım. kesinlikle önermiyoruz dedi,

süt konusunda, ineğini bilmiyorum adamın ama biri var aldığım , yarım saat kaynatsam mikrop varsa ölmez mi?dedim

o kadar kaynatmaya ben bile ölürüm dedi kaynatsak içeriz diye bi sonuç çıkarttım

sat a göre 5hafta 4günlük hamileyim

dr un dediği 4 hafta 4 günlük

hangisini baz almalıyım? ben de mi dr um gibi tıbbi takılayım?

Sabah Dr a gittim ve kesemizİ gördük çok sukur.9 mm dedi.inşallah kalbini de duyarİz hayirlisiyla
sıra pıtpıtlarda :)) gözünüz aydın

sevindim esra,
biz kk nın fahri doktorları olarak teşhisi koymuştuk zaten

pitipiti sen nekadarlık hamilesin?
bende 5+2 gördüm benimki de 10 mm di..
ama bizim keseli sıçan biraz yamuk
çook güldürdün beni

meyveli sodada ne var acaba? daha bugün içtim
her gün birkaç tane ceviz yiyorum ben de.sütü düzenli içemiyorum.yoğurt yemeye çalışıyorum.
kafein yasak ama günde 200 mg geçmezse sakıncası yok diye okumuştum.Yani türk kahvesi içebiliriz arada sırada kanımca.

Teyzeleriii minnagimin minnak kesesi görüldü ama çokk minik 22 Temmuz cagirdi tekrar ama ben dayanamaz tabisi haftaya gider bir başka doktora :))
başka doktora gitme dayan annesi :)) 22 temmuzda kalp atışlarını duyarsınız

sat a göre 5hafta 4günlük hamileyim

dr un dediği 4 hafta 4 günlük

hangisini baz almalıyım? ben de mi dr um gibi tıbbi takılayım?

ben sata göre şubat annesiyim 7 haftanın içinde oluyorum sanırım

sen dr un dediği haftayı baz alıyorsun yani değil mi?

ben öyle yapmak istiyorum

ben sbh adaçayı içmiştim. dr söyledim . o çok bilinen birşeydir dedi neden içtin? benim bu konularda bilgim yok dedim boğazım kötüydü

bana tam hafta söylemedi canım.yarın görüşebilirsek her şey yolundaysa öğrenicem kısmetse.
ben ona güvenerek kendi kalabileceğim güne göre hesapladım

Pıhtılaşma ignesi kullananlar nasıl alıyorsunuz igneleri.ben 3 defadır aile hekimine yazdırıyorum ama bunları toplu alabilmek için rapor gibi bişey verilebiliyormuş heralde bilgisi olan varmı.kullananlar nasıl alıyor

pitipiti sen nekadarlık hamilesin?
bende 5+2 gördüm benimki de 10 mm di..
ama bizim keseli sıçan biraz yamuk [/QUOTE]

Cnm 5+3 bizim.ama ultrason pek net değildi yamuklugu Birak net olarak keseyi goremedim bile.başka Dr a gidicem inşallah. :)

neden böyle iğneler kullanıyorsunuzn kızlar

bana doktorum dediki ceviz ye 1 tane incir kayısı 1 tane ve abartma dedi 59 ile başladım 71 ile sonlancaz kısmetse ekmek makarna pilav yeme bebeğe karı yok kırmızı et ve sebze tüket haftada bir balık ve köfte türü şeyler ye dedi

normal beslenmene devam et ded,

ben çok ekmek yiyordm pazartesinden beri bıoraktım onun yerine daha çok meyve yemeke başladım sizlerde abartmanda beslenin

doktor iki canlısın ama sen aç kalsan bile bebeğin senden beslenir dedi

Kızlar bende varım. 5+2 imiş ama benim hesaplarıma göre geç döllenme.Bugün kesemizi gördük. 4,33 mm. Daha minnacık. Allah hepimize hayırlı doğumlar kısmet etsin. Dr bana kırmızı et tüket dedi. Kan değerlerimde B12 ve demir eksiği vardı. Hcgnin 4'er kat artması kafamı çok meşgul etti ama tek kese var. Bizimki onca tedavi ve tüp bebek sonrası normal yolla oldu. Şimdiden ona herkes mucize bebek diyor. Rabbim herkese versin kimseyi bu dertlerle sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…