2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Normal mi sezeryan mi oldu? Normalse suni sancı aldın mı? Vaktin olur da uğrarsan yazarsın :) Ben hala beklemedeyim bu arada. Var mı başka bekleyen?
Teşekkür ediyorum canım normal oldu doğum normal sanciyla başladı l çok az suni sanci aldim açılma hizlansin biraz diye. Darısı başına inşallah

Neleri paylastik burda, gun saydik, birbirimiz icin dua ettik, uzulduk, sevindik sonunda gunler doldu yavrularimiza kavustuk sukurler olsun.
Biz 19 gunluk olduk gunler cok yogun ve tabi mis kokulu geciyo en kisa zamanda dogum hikayemi paylasacam, sizde paylasin 9 ayin sonunun nasil geldigini merak ediyorum
Allahim Mis kokulu bebislerimize uzun ve hayirli omur versin

Mrb.. Ben vakumla agir bir dogum yaptim oglum 7 yasinin icinde arastirma uc yil surdu sonunda otizm teshisi kondu ama dogumdan degil sebebi bulunamaz diye dosyayi kapattilar. 4740 gr 55 cm di bebegim. Bunun normal dogum olamayacgi zaten belliydi. Tecrubesi olan duyan varsa paylasabilir mi? Tsk..

maşallah kızına kavuşmuşsun bir sitede kız bebek istedigini yazmıştın ordan hatırlıyorum klomenmi kullandın ve yumurtan çatladıktan sonra dr hangi aralıklarla ilişki önerdi cvp yazarsan sevinirim

Allah şifa versin. Umarım faydalı bilgiler edinirsin.

Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..

Ben chicco nun kızılötesi ateş ölçerini aldım , memnunum

Bebeklerde en dogru ates ölcme yöntemi popodur onun iciin basit digital bir derece isinizi en ii sekilde gorur kulak ve alindan ölcenlerde dogruluk payi degisebilior biliyorsunuz 37,5 den itibaren bebeklerde ates ciddidir ve doktora gitmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…