bende kriz olmadı amca arada öksürdüm karnımı tutarak .bir sorunun yoksa geneli tercih etmeKızlar merhaba herkese geçmiş olsun darısı bana diyorum :) Sizlere bir sorum olacak özellikle Sezeryan yapan arkadaşlarım sezeryanınız hangi anesteziyle oldu? Genel mi Epidural mi, Spinal mi? Genel anestezi olanlarda öksürük krizi yaşanıyormuş bildiğim kadarıyla. Epidural ya da spinal olanlar böyle bir durum yaşadınız mı?? Şimdiden çook teşekkür ederimm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mart-bebekleri-buyuyor.805394/page-51fatmaipek bu topicten sonra hangisi acilmişti
Ben spinal oldum ama sonrası inanılma bi baş ağrısı yaşadım, sezeryan dikişlerimi bile unutturan bi ağrı, Ağladım resmen. Allah kimseye yaşatmasın. Bilmiyorum belki de kişiden kişiye değişir bu durumbende kriz olmadı amca arada öksürdüm karnımı tutarak .bir sorunun yoksa geneli tercih etme
Bebek iyi suyumda iyi şükür bi aksilik olmazsa doktorum da bende beklicez bakalım 42. Haftaya kadar olabilirmiş daha bekliyoruz bakalım. Doktorum da bekleyelim dediSenle aramizda iki gun var canim sen ne düşünüyorsun doktorun ne diyo su an bebekte problem yok o yüzden bekliyorum ben kendi sancimi ama hic gelesi yok(
Ben spinal oldum ama sonrası inanılma bi baş ağrısı yaşadım, sezeryan dikişlerimi bile unutturan bi ağrı, Ağladım resmen. Allah kimseye yaşatmasın. Bilmiyorum belki de kişiden kişiye değişir bu durum
İnşallah canım, sanki bu ağrı sürekli devam edecek gibi geliyor, psikolojim bozuldu resmen. Hastanedeyken. Kalçadan ağrı kesici yapıyorlardı orada hissetmedim bu derece ağrı. Ama eve geldim mahvoldum resmen.Canim bol su ve kafein tuketmek gerekiyormus, bende sipinal oldum ama cok sukur agrim olmadi durmadan su ictim nescafe tukettim. Insallah en kisa zamanda atlatirsin
Kızlarrrrrr benim Dikiş yerim şişmeye devam ediyor ya13. Gün oldu bandı çıkardık bugün ilk kez açık duş aldım şişliği yayılmaya başladı .. Ne yapayım ya Dr a göre normaldi.. Canımı sıkıyor ya öyle aşırı Ağrı sızı yok ama !!!!
Şişlik var mı sende de .. Tek bende oldu sanıdıydım kimse de böyle şikayet olmayınca .. Şükür akıntı vs yok şişlik var o şişlik de büyüyerek yayılmaya başladıDr normal diyorsa korkma canım bende pazartesi sezeryan oldum 2. Gün bandı çıkardılar zaten yapıştırma eve gidincede ılık duş almamı söylediler dikiş yerinin üstünde hat şeklinde çizgi olmuştu şimdi geçti ama bütünü şiş tabi herkesin böyle şiş oluyormuş yeterki yara yerinden akıntı gelmesin kızarıklık olmasın
Başını yüksekte tutmak gerekiyor baş ağrısı yapmasın diye birde neskafe iyi geliyor benim ilki genel di bu spinal bu çok rahat geçti bol sıvı tüket allah yardımcın olsunİnşallah canım, sanki bu ağrı sürekli devam edecek gibi geliyor, psikolojim bozuldu resmen. Hastanedeyken. Kalçadan ağrı kesici yapıyorlardı orada hissetmedim bu derece ağrı. Ama eve geldim mahvoldum resmen.
Biz bugün 14 günlük olduk .. Toplamda 11/12 kg aldım bunun 6 kg yakın gitti doğumdan sonra 63 ile hamile kalmıştım göbeğim var biraz Dikiş yerimde şişlik oldu ondan korse de kullanamıyorum ..Bebisini kucağına alan tüm annelerhayirli ugurlu olsun. Gule gule saglik icinde buyutun bebislerinizi. Vatana millete hayirli evlat olsunlar.
biz bugun 32 gunluk olduk. Bebisime alismaya calisiyorum. Ama kilolarim karnim oldugu gibi duruyor. Dogum yapan arkadaslar. Kac gunluk oldu bebisleriniz. Ve kilo verebildiniz mi? Tavsiyeniz var mi? Gobusume uzuluyorum. Sanki hep boyle kalacak gibi
canm ne kadar su ekliyosunKimyon cayi yap canim benim 1 haftada indi hemen hemen eski gobegim gibi kaldi ilk hafta cocuklar bile hic dogum yapmamis gibisin anne diyorlardi hemen kimyon cayimi yaptim ust uste fincan fincan ictim cok terledim neredeyse 12 kg vermisim bile caydanligin icine suyu koy kaynat 1 yada 2 yemek kasigi tane kimyon at az bisidw onla kaynat 5 dk demlenmeye birak sogumadan sekersiz ic
Biz 16 günlüğüz 13 kilo filan almıştım 8 kilosunu hemen verdim geriye kalanı ne kadar sürede veririm bilemiyorum süt olsun diye herşey yedirdikleri için daha kilo almasam diyorum karnım kalmadı korse taktım gündüzleri canımBebisini kucağına alan tüm annelerhayirli ugurlu olsun. Gule gule saglik icinde buyutun bebislerinizi. Vatana millete hayirli evlat olsunlar.
biz bugun 32 gunluk olduk. Bebisime alismaya calisiyorum. Ama kilolarim karnim oldugu gibi duruyor. Dogum yapan arkadaslar. Kac gunluk oldu bebisleriniz. Ve kilo verebildiniz mi? Tavsiyeniz var mi? Gobusume uzuluyorum. Sanki hep boyle kalacak gibi
Ben 18 gün oldu bugün şişlikler indi ama kilo cok daha nasıl gidecek bilmem emziriyorım cok dikkat edemiyorum daha o yüZden herkes acele etme diyor ama eski kıyafetle girmek istiyorum biran evvelBebisini kucağına alan tüm annelerhayirli ugurlu olsun. Gule gule saglik icinde buyutun bebislerinizi. Vatana millete hayirli evlat olsunlar.
Karnı saran kilot şeklinde giyiyorumKızlar nasıl korse kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?