Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitti gidiyordan aldımKızlar hastane odası süslemesi için kapı tülünü internetten alan var mı nerden aldınız?
Canım ne zamandı doğum ya ben kacirmisim yazdıklarınıKızlar tünaydınn.. günde 2 saat uyuyan nen 12den beri uyuyorum 10da kalktım ara ara da uyandım tabi. Annm mutfağı temizliğe geldi ayy o tıkırtılar ne güzl geldi uyumuşum yine. Yine uyucam :)
Tarih belli oldu ya da dün yine sancı çektim vücut bırakyı heralde kendini.
Gece herkes burdaymış normalde kimse olmaz beklerim. Şimdi yine kimse yok
Pzt sezeryan olcak cnm. Kilomuz suyumuz sıkıntılı. 10gündür nst fln sancı var ama kanala bile inmemiş. Göbek omuz çevresi iriymiş inmeyebilir demişti geçen hafta o kadar sancıya kıpırdamadı çocuk :)Canım ne zamandı doğum ya ben kacirmisim yazdıklarını
Tesekkurler canim:) peki senin genel anestezi miydi
Selam arkadaşlar ben yeni üye Olduğum için çok şey bilmiyorum sadece sormak istediğim birkaç soru var pazartesi günü Allah nasip ederse spinal anestezi ile doğum yapacağım ama çok korkuyorum yapanlar nasıl oldu naptınız benim gibi çok korkak olanlar özellikle neler yaptığını çok merak ediyorum. Kaç saat sürdü bacağınızın uyuşukluğu sizi çok rahatsız ettimi nasıl geçti off hem heyecan hem korku var ama korku daha çok bastırıyor yardımlarınızı bekliyorum
Kolları fln bağlıyorlar mı ya sıkıntı basar bi beni heralde :)Selam
Bende çok korkanlardandım
Bu yüzden direk sezeryan istedim , normalden daha çok korkuyordum
Spinal oldum memnunum, yarım saatte oldu bitti
Uyuşukluk rahatsız etmedi sadece bacakların üşüyo o kadar
Ama bu iyi bişey o uyuşukluk geçse dikiş acısı duyuyomuşsun
5-6 saat spinalde uyuşukluk sebebiyle hissetmiyosun dikiş acısını
Genel anestezi de 1 saat sonra uyuşukluk gidip dikiş acısı başlıyomuş
Öncelikle teşekkür ederim. Benimde Korktuğum bacaklarımdaki hissizlik beni çok rahatsız edermi ve ameliyat sırasında Ağrı acı falan hissetmiyormuşsun ama bastırdıklarını diktiklerini hissediyorumuşsun oracıkta düşüp bayılırım heralde :)Selam
Bende çok korkanlardandım
Bu yüzden direk sezeryan istedim , normalden daha çok korkuyordum
Spinal oldum memnunum, yarım saatte oldu bitti
Uyuşukluk rahatsız etmedi sadece bacakların üşüyo o kadar
Ama bu iyi bişey o uyuşukluk geçse dikiş acısı duyuyomuşsun
5-6 saat spinalde uyuşukluk sebebiyle hissetmiyosun dikiş acısını
Genel anestezi de 1 saat sonra uyuşukluk gidip dikiş acısı başlıyomuş
Aynen benide :) sizin ne zaman doğumKolları fln bağlıyorlar mı ya sıkıntı basar bi beni heralde :)
Pazartesii :)Aynen benide :) sizin ne zaman doğum
Kolları fln bağlıyorlar mı ya sıkıntı basar bi beni heralde :)
Öncelikle teşekkür ederim. Benimde Korktuğum bacaklarımdaki hissizlik beni çok rahatsız edermi ve ameliyat sırasında Ağrı acı falan hissetmiyormuşsun ama bastırdıklarını diktiklerini hissediyorumuşsun oracıkta düşüp bayılırım heralde :)
merhababalar ben şubat annesiyim
elimde açılmamış 2 kutu humana emzirme çayı var mideme dokundugu için içemiyorum maalesef
kullanan varsa gönderebilirim işinize yarasın yoksa öylece kalacak::))
Hmm anladım canım hayırlısı olsun ins ben de ne sancı ne de başka birşey var ters de dönmüyor bebek zaten muhtemelen benm de sezeryan olacak bakalım nasipPzt sezeryan olcak cnm. Kilomuz suyumuz sıkıntılı. 10gündür nst fln sancı var ama kanala bile inmemiş. Göbek omuz çevresi iriymiş inmeyebilir demişti geçen hafta o kadar sancıya kıpırdamadı çocuk :)