• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz sorunu olanlar zeytınyagını ısıtıp karnına belıne poposuna surup masaj yapın sonrada kundaklayın iyi gelıyor

Kızlar tünaydınn.. günde 2 saat uyuyan nen 12den beri uyuyorum :nazar: 10da kalktım ara ara da uyandım tabi. Annm mutfağı temizliğe geldi ayy o tıkırtılar ne güzl geldi uyumuşum yine. Yine uyucam :)
Tarih belli oldu ya da dün yine sancı çektim vücut bırakyı heralde kendini.
Gece herkes burdaymış normalde kimse olmaz beklerim. Şimdi yine kimse yoko_O:KK54:

Kızlar tünaydınn.. günde 2 saat uyuyan nen 12den beri uyuyorum :nazar: 10da kalktım ara ara da uyandım tabi. Annm mutfağı temizliğe geldi ayy o tıkırtılar ne güzl geldi uyumuşum yine. Yine uyucam :)
Tarih belli oldu ya da dün yine sancı çektim vücut bırakyı heralde kendini.
Gece herkes burdaymış normalde kimse olmaz beklerim. Şimdi yine kimse yoko_O:KK54:
Canım ne zamandı doğum ya ben kacirmisim yazdıklarını

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Baykuşlar magnet olacak, bulutlar broş olacak hastanede yakalarımıza takacaz onların arkasında ayrıca magnet olacak herkes daha sonra hatıra olarak evine götürecek dolabına falan asabilecek, çikolatalarımız ve küçük sandık şeklindeki karton kutularda da lokum var. Ayrıca daha onları hazırlamadım ama lohusa kadehleri aldım onları kurdele ile süsleyip hastanede soğuk şerbet ikram edecez kadehler plastik tek kullanımlık shot bardağı boyutunda onları da hazırlayınca eklerim. Hastane odalarında kapılar kendiliğinden süslü pembe tül ile kaplı ve kapı süsü mevcut bizim hastanede onun dışında süsleme yaptırmayacam. Benim hazırlıklar bu şekilde arkadaşlar :)

Selam arkadaşlar ben yeni üye Olduğum için çok şey bilmiyorum sadece sormak istediğim birkaç soru var pazartesi günü Allah nasip ederse spinal anestezi ile doğum yapacağım ama çok korkuyorum yapanlar nasıl oldu naptınız benim gibi çok korkak olanlar özellikle neler yaptığını çok merak ediyorum. Kaç saat sürdü bacağınızın uyuşukluğu sizi çok rahatsız ettimi nasıl geçti off hem heyecan hem korku var ama korku daha çok bastırıyor yardımlarınızı bekliyorum :(

Selam arkadaşlar ben yeni üye Olduğum için çok şey bilmiyorum sadece sormak istediğim birkaç soru var pazartesi günü Allah nasip ederse spinal anestezi ile doğum yapacağım ama çok korkuyorum yapanlar nasıl oldu naptınız benim gibi çok korkak olanlar özellikle neler yaptığını çok merak ediyorum. Kaç saat sürdü bacağınızın uyuşukluğu sizi çok rahatsız ettimi nasıl geçti off hem heyecan hem korku var ama korku daha çok bastırıyor yardımlarınızı bekliyorum :KK43:

Selam
Bende çok korkanlardandım
Bu yüzden direk sezeryan istedim , normalden daha çok korkuyordum
Spinal oldum memnunum, yarım saatte oldu bitti
Uyuşukluk rahatsız etmedi sadece bacakların üşüyo o kadar
Ama bu iyi bişey o uyuşukluk geçse dikiş acısı duyuyomuşsun
5-6 saat spinalde uyuşukluk sebebiyle hissetmiyosun dikiş acısını
Genel anestezi de 1 saat sonra uyuşukluk gidip dikiş acısı başlıyomuş

Selam
Kolları fln bağlıyorlar mı ya sıkıntı basar bi beni heralde :)

Selam
Öncelikle teşekkür ederim. Benimde Korktuğum bacaklarımdaki hissizlik beni çok rahatsız edermi ve ameliyat sırasında Ağrı acı falan hissetmiyormuşsun ama bastırdıklarını diktiklerini hissediyorumuşsun oracıkta düşüp bayılırım heralde :)

merhababalar ben şubat annesiyim
elimde açılmamış 2 kutu humana emzirme çayı var mideme dokundugu için içemiyorum maalesef
kullanan varsa gönderebilirim işinize yarasın yoksa öylece kalacak::))

Slm kızlar Nerelerdesiniz bugün hiç sayfalar ilerlememis.haftaya bu saatlerde ikinci çocuğumu dünyaya getiricem allah izin verirse.heyecan dorukta.bakalım bizi nasıl günler bekliyor.karı koca öğretmen arkadaşlar doğumdan sonra ne yapıyoruz evrakları hangi okula göndericez bunun belli bir süresi var mı hiç bişey hatırlamıyorum birincide nasıl yaptık diye

Bugün çatı muayenesi oldum olmayan pek kişi kalmadı sanırım ama abartilacak kadar acimadi ben her ne kadar biraz bagirsam da canım yanmadi aslında ama refleks verdim sadece Dr da gülüyor amma sartladin kendini diye iki sn sürdü
kızım 3kg civariymis geçen hafta başka bi Dr 3300 demişti ama artık takmiyorum aşırı kilolu olmasın yeter 3kusur yeterli benim için
normal doğumu deneyebilirsin dedi Dr yarım parmak kadar açıklık varmış bol yürüyüş önerdi en fazla 40+5e kadar beklerim sonrası risk dedi
o zamana kadar rutin kontrole gidicem 40ta tekrar vajinal muayene olacak
şimdilik böyle yarından başlayıp bol bol yuruyeyim annemi de haftaya cagiricam

Kolları fln bağlıyorlar mı ya sıkıntı basar bi beni heralde :)

Önüne set gibi bişey çekiyolar görmüyosun
Elimin birine de bişey taktılar ama tam anlamadım baş parmağımaydı galiba
Çünkü belden iğneyi yemiştim sersemdim
Bende doktoru rahat bırakmam beni tümden bayıltsınlar diyodum ama öyle bi halin olmuyo

Öncelikle teşekkür ederim. Benimde Korktuğum bacaklarımdaki hissizlik beni çok rahatsız edermi ve ameliyat sırasında Ağrı acı falan hissetmiyormuşsun ama bastırdıklarını diktiklerini hissediyorumuşsun oracıkta düşüp bayılırım heralde :)

Rica ederim bende çok merak ediyodum halden anlarım ( :
Beni rahatsız etmedi sadece üşüyorum diyip durdum örttüler ama kar etmedi, zamanla geçti
Ben dikişi hissetmedim ama yukarıdaki koca lambaya yansıyodu bana kaç dikiş atıyosunuz dedim şaştılar
Yukardaki lambaya yansıyo da dedim :KK53:
Konuşmam sarhoş gibiymiş ben normal sanıyodum hiç susmadım bana künye taktılar kızıma da taktınız mı deidm
Görmek istiyorum getirin lütfen dedim
Odaya götürdüler beni sedyelerle
Ben şimdi 2 saat bişey yemiycem mi dedim güldüler
Eşim dedi ki konuşman ağır ağırdı öyle anladım

merhababalar ben şubat annesiyim
elimde açılmamış 2 kutu humana emzirme çayı var mideme dokundugu için içemiyorum maalesef
kullanan varsa gönderebilirim işinize yarasın yoksa öylece kalacak::))

Onu bende beğenmedim değişik bi kokusu tadı var
Laktamil güzel
Bi de burda duymuştum kimyon çayı içiyorum

Pzt sezeryan olcak cnm. Kilomuz suyumuz sıkıntılı. 10gündür nst fln sancı var ama kanala bile inmemiş. Göbek omuz çevresi iriymiş inmeyebilir demişti geçen hafta o kadar sancıya kıpırdamadı çocuk :)
Hmm anladım canım hayırlısı olsun ins ben de ne sancı ne de başka birşey var ters de dönmüyor bebek zaten muhtemelen benm de sezeryan olacak bakalım nasip

Back