• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben en başından beri denilen herşeyi içiyorum
Humanayı bıraktım bi
Laktamil de içtim kimyon çayı da hoşafta
O yüzden artırdı mı artırmadı mı bilmiyorum en başından beri kullandığım için
Eczaneden mi aldin lactamil , humana yi. Bnm kizm 21 gunlk simdlk yetio gbi sutum ama ilerde alirm bn de.
 
Ben de 39+2 deyim bugün. Ama bebeğim hala sipsivri duruyor, indiği falan yok. Sancı da çıkmıyor. Çok da hareketli maşallah kereta, yerini sevdi heralde gelesi yok dünyaya. İnşallah suni sancı yada sezeryan gerekmez.. :) Ama çok özledim yavrumu. Gelse de totosunu ısırsam. Hazır ve nazır beklemedeyim.
Bende aynı durumdayım.. 39+3 deyim bugün
 
Benim gibi daha doğurmayan var mı?? 40. Haftanın içindeyim sadece çok yoğuuuunnn ve sulu akıntım oluyor o kadar...

Ben varım canım bende hala doğum yapmadım sancı çıkıyor nstde ben hissetmiyotum nasıl olcak bilmiyorum
 
Canım kendini toplamaya çalış güçlü ol bence normal yapabilecek durumdaysan normal yap inşallah atlatırz iyi bir şekilde bende bu sıralar daha stresliyim doğum yaklaştıkça
beklemek insanı daha da strese sokuyo. bazen diyorum keşke bu hafta kendiliğinden gelseydi.
 
Bölgesel mi tüm vücudun mu canım ya benim de 2 gündür çok kaşıntım var doktora gitmek de istemiyorum
ben ilk önce ayaklarımın üstünü çok kaşımaya başladım dayanılmaz olunca aile hekimliğinde tahlil yaptırdım normal çıktı değerler. ama şuan her yerim neremi kaşıyacağımı şaşırıyorum. hatta bacaklarımı yırtıp kanattım. yüzümü boynumu bile kaşıyorum. belki strestendir bilemiyorum ama uykumdan da uyanıyorum bazen kaşınırken.
 
Canım sezer
Gozun aydin canim, nasil minik kuzun, sezeryanin nasil gecti. Insallah bizde kavusuruz sizler gibi
yan iyi gecti suan ağrım var doğal olarak ilaç veriyorlar devamlı sütümün gelmesi için uğraşıyorum devamlı emzirmeye çalışıyorum bebegım ise uyuyor cok yoruldu bugün belli ki :)
 
Back