• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar
Persembe gunu genel anestezi ile sezeryan olucam insallah.. Ama dogum sonrasi nasil olucam hic bilmiyorum bakimli da olmak birsuru fotograf cekilmek de istiyorum.. Sizce doguma makyajli girsem nolur? Doktorum bu konuda bisey demedi. Makyaj da iste hafif gozkalemi rimel.. Belki dogum sonrasi yapmaya firsat bulamam???

Genelde ojeyi sildiriyorlar.Ama bazılarının foto çekimlerine bakıyorum oje felan var.Doğum anında terleyeceksin makyaj büyük olasılıkla akabilir bozulacaktır. Benim ark.doğumdan çıkınca odaya geldiğinde ben hafif bi makyaj yapivermiştim. Sende odaya cikınca birileri yada kendin hemen sürersin bişeyler

Günaydııın kızlaaaaarrr son demlerimiz.Normal doğumu beklemek ne zormuş her an olabilir endişesi ile bekleyiş. Yeni bir gün daha gazamiz mübarek olsun:KK8:

Merhaba kızlar... Nasılsınız? Kaç kişi kaldık ki bekleyen? fatmaipek fatmaipek bir liste yapıyordu sanki. Doğum tarihlerinin ve isimlerinin yazılı olduğu. Gerçekten epey azaldık. :anneadayı::nazar::anneadayı:
39+ 2 yim çoğu mart annesi erken erken dogurdu bebişler ele avuç geldi bile :KK6:

günaydınlar. evde beklemek çok sıkıcı. eşim de bu günleri ararsın diyor ama yine de bir şey yapasım gelmiyor. sanırım bebişin gelmesini dört gözle bekliyorum. hiçbir şeye odaklanamıyorum

Bu arada kızlar ben çok terliyorum bu sıralar sizde de var mı? Evin sıcaklığı aynı olmasına rağmen gece her yerim sırılsıklam uyanıyorum. Gündüz de aynı şekilde terliyorum annem vücut sıcaklığın arttı ateşin mi var diyip duruyor niye öyle oldu acaba[/QUOT
buunduğum ortamda diğerlerine göre ben de çok terliyorum ama öyle sürekli değil. ben bildiğiniz uyu gibiyim. kaşınmaktan mahvoldum.neremi kaşıyacğımı şaşırdım ve benlerimi yırttım resmen :(

çoook kaşınıyorum :( tahlil sonuçlarım da normal çıkmıştı ama uyuz gibiyim..

Gunaydin Kizlar benim yarin 40. Haftam doluyor fakat oglum kanala bile inmemis bir hafta daha beklicez olmazsa once suni sanci denencek sonra sezerayn ayyy doguramdim gitti valla tabi bu arada hafta dolunca her gun nst ye giricem kontrol altonda tutulacak

Herkese günaydın kızlar,

Kızlar bende dun bebeğimi aldım kucağıma. Kadın olmak çok zor hastanedeyiz. Spinal oldum cok ağrım var
Geçmiş olsun canım, umarım çabucak toparlanırsın. Sağlıkla büyüsün yavrun...

Kızlar bugün doktor randevum vardı gittik ve sezeryana karar verildi malesef benim vajınal bölgemde damarlaşma vardı hatırlayanlar vardır yazmıştım o yüzden doktorum normal doğum olunca daha çok şişme yapar ve daha çok büyür dedi riske atmayalım dedi yarın sabah Allah izin verirse saat 9:00 da epidural sezeryana gidicem dualarınız eksik etmeyin Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun :) heycan ve stresten uyuyamıyorum hepinizi çook öpüyorum.. Kızıma kavuşmaya saatler kaldıııı :KK68::KK68::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar:

Cuma'yı beklemeden hemencecik almak istiyordun kızını. Dileğin oldu canım. Sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz...:nazar::nazar::KK49::KK49:

iyi geceler arkadaslar yattim yattim kalktim uyuyamiyorum halbuki guzel uyku cekerim diye düsünmüstüm ama sabah kizima kavusacaagimi düsündükce uyuyamiyorum off saat te gecmiyor yarin dinlenebilecek miyim acaba ???

Güzel haberlerle gelin inşallah...:nazar::KK46::nazar:

Gu aydinnn, kixlarrr kesinlikle depent külot öneririm,muthis rahat edersiniz hasta pedleriyle fln ugrasmayin depend alin giyin dogumdan sonra istediginiz gibide hareket edin :KK66:

Kızın nasıl tatlım? Sen nasılsın? Maşallah size...

39+ 2 yim çoğu mart annesi erken erken dogurdu bebişler ele avuç geldi bile :KK6:

Sonda olan bizler ve arada gününü bekleyen iki üç kişi kaldı herhalde.:KK48: Bekleriz n'apalım. Sağlıklı olsunlar da. Biz de evde dinlenmiş oluyoruz böylece :KK49:

Günaydın kızlar yarın çarı muayenem var bakalım nasıl olucak

Benim 35. haftada yapıldı canım. Ağrı hissetmedim, sadece koltuktan kaynaklı genel rahatsızlık hissi. Bu hafta tekrar yapacak nakalım o nasıl olacak. İnşallah seninki de iyi geçer...

Gunaydin Kizlar benim yarin 40. Haftam doluyor fakat oglum kanala bile inmemis bir hafta daha beklicez olmazsa once suni sanci denencek sonra sezerayn ayyy doguramdim gitti valla tabi bu arada hafta dolunca her gun nst ye giricem kontrol altonda tutulacak
İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan geliverir oğluşun. Erkekler geç gelir derler ya hep. Merak etme tatlım, rahatı yerinde demek ki içeride:anneadayı::nazar::-):-)

Selam kızlar Nasılsıniz ? Dün itibariyle ben de izne ayrıldım çok şükür :KK25: doktor guya çatı muayenesi yapacaktı ama bebeğim henüz yukardaymis ve donmemis 38de bidaha gel dedi ama böyle giderse sezeryan dedi :KK43: ben normal doğumu çok istiyordum ama bizim sıpanın yeri iyi sanırım inesi yok :KK51: hayırlısı olsun bakalım

Selam kızlar Nasılsıniz ? Dün itibariyle ben de izne ayrıldım çok şükür :KK25: doktor guya çatı muayenesi yapacaktı ama bebeğim henüz yukardaymis ve donmemis 38de bidaha gel dedi ama böyle giderse sezeryan dedi :KK43: ben normal doğumu çok istiyordum ama bizim sıpanın yeri iyi sanırım inesi yok :KK51: hayırlısı olsun bakalım
Yukaridaymis derken daha donmemis mi

Back