• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar ben çok terliyorum bu sıralar sizde de var mı? Evin sıcaklığı aynı olmasına rağmen gece her yerim sırılsıklam uyanıyorum. Gündüz de aynı şekilde terliyorum annem vücut sıcaklığın arttı ateşin mi var diyip duruyor niye öyle oldu acaba
Ben de çok terliyorum kilo aldık ondan sanırım

günaydınlar. evde beklemek çok sıkıcı. eşim de bu günleri ararsın diyor ama yine de bir şey yapasım gelmiyor. sanırım bebişin gelmesini dört gözle bekliyorum. hiçbir şeye odaklanamıyorum
Evet ya hayırlı zamanda hayırlı şekilde dogsunlar istiyoruz artık :21:

Gunaydin Kizlar benim yarin 40. Haftam doluyor fakat oglum kanala bile inmemis bir hafta daha beklicez olmazsa once suni sanci denencek sonra sezerayn ayyy doguramdim gitti valla tabi bu arada hafta dolunca her gun nst ye giricem kontrol altonda tutulacak
Canım dönmüş mü peki yada ne zaman döndü

Herkese günaydın kızlar,

Geçmiş olsun canım, umarım çabucak toparlanırsın. Sağlıkla büyüsün yavrun...

Cuma'yı beklemeden hemencecik almak istiyordun kızını. Dileğin oldu canım. Sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz...:nazar::nazar::KK49::KK49:

Güzel haberlerle gelin inşallah...:nazar::KK46::nazar:

Kızın nasıl tatlım? Sen nasılsın? Maşallah size...
Cok sukur kizimda bebde iyiyiz ,bugunde cikaxagiz ins bikac saate ;)

Sonda olan bizler ve arada gününü bekleyen iki üç kişi kaldı herhalde.:KK48: Bekleriz n'apalım. Sağlıklı olsunlar da. Biz de evde dinlenmiş oluyoruz böylece :KK49:

Benim 35. haftada yapıldı canım. Ağrı hissetmedim, sadece koltuktan kaynaklı genel rahatsızlık hissi. Bu hafta tekrar yapacak nakalım o nasıl olacak. İnşallah seninki de iyi geçer...

İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan geliverir oğluşun. Erkekler geç gelir derler ya hep. Merak etme tatlım, rahatı yerinde demek ki içeride:anneadayı::nazar::-):-)

20 gün 1 ay 1,5 ay az değil ki kızlar
Çok bile bence
Allah anneleirnizden ablalarınızdan razı olsun, büyük fedakarlık bence.
Onların da evleri sorumlulukları var neticede, babanız dedeniz veya enişteniz faktörü de etkiliyodur bi süreyi

Bilmiyorum benim annem yakın diye belki 4.günde gönderdim
Ben bi de tuhaf bi tipim yalnızken daha rahatım, zorlukları olsa da
Ama benim annem hafta da 1 geliyo en azından, belki bundan kal kal demedim

20 gün 1 ay 1,5 ay az değil ki kızlar
Çok bile bence
Allah anneleirnizden ablalarınızdan razı olsun, büyük fedakarlık bence.
Onların da evleri sorumlulukları var neticede, babanız dedeniz veya enişteniz faktörü de etkiliyodur bi süreyi

Bilmiyorum benim annem yakın diye belki 4.günde gönderdim
Ben bi de tuhaf bi tipim yalnızken daha rahatım, zorlukları olsa da
Ama benim annem hafta da 1 geliyo en azından, belki bundan kal kal demedim
Keske bnm annm de bna yakin olsa ;) bn urfadaym annm balksrde o yuzden 1 aydr yanmda cumrtsi gitck. Insllh zorlanmam

Ben de 39+2 deyim bugün. Ama bebeğim hala sipsivri duruyor, indiği falan yok. Sancı da çıkmıyor. Çok da hareketli maşallah kereta, yerini sevdi heralde gelesi yok dünyaya. İnşallah suni sancı yada sezeryan gerekmez.. :) Ama çok özledim yavrumu. Gelse de totosunu ısırsam. Hazır ve nazır beklemedeyim.

Back