• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün doktor randevum vardı gittik ve sezeryana karar verildi malesef benim vajınal bölgemde damarlaşma vardı hatırlayanlar vardır yazmıştım o yüzden doktorum normal doğum olunca daha çok şişme yapar ve daha çok büyür dedi riske atmayalım dedi yarın sabah Allah izin verirse saat 9:00 da epidural sezeryana gidicem dualarınız eksik etmeyin Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun :) heycan ve stresten uyuyamıyorum hepinizi çook öpüyorum.. Kızıma kavuşmaya saatler kaldıııı :KK68::KK68::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bugün doktor randevum vardı gittik ve sezeryana karar verildi malesef benim vajınal bölgemde damarlaşma vardı hatırlayanlar vardır yazmıştım o yüzden doktorum normal doğum olunca daha çok şişme yapar ve daha çok büyür dedi riske atmayalım dedi yarın sabah Allah izin verirse saat 9:00 da epidural sezeryana gidicem dualarınız eksik etmeyin Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun :) heycan ve stresten uyuyamıyorum hepinizi çook öpüyorum.. Kızıma kavuşmaya saatler kaldıııı :KK68::KK68::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar:
bende de uyku yok

Bu uykusuzluk bel ve sırt ağrısı ne olacak bilmiyorum :( ağrılarımdan uyuyamıyorum resmen. Kızım da benimle beraber uyandı dönüp duruyor karnımda :) 17 sinde salı günü kavuşacağım inşallah kızıma tabi erken gelmeye kalkışmazsa :)

Bu arada kızlar ben çok terliyorum bu sıralar sizde de var mı? Evin sıcaklığı aynı olmasına rağmen gece her yerim sırılsıklam uyanıyorum. Gündüz de aynı şekilde terliyorum annem vücut sıcaklığın arttı ateşin mi var diyip duruyor niye öyle oldu acaba

Bu arada kızlar ben çok terliyorum bu sıralar sizde de var mı? Evin sıcaklığı aynı olmasına rağmen gece her yerim sırılsıklam uyanıyorum. Gündüz de aynı şekilde terliyorum annem vücut sıcaklığın arttı ateşin mi var diyip duruyor niye öyle oldu acaba
Aynisi bende de var. Hatta ben cok az terleyen biriydim simdilerde gece 3 kere ustumu degistirmek zorunda kaliyorum sirilsiklam uyaniyorum.

Hamileliginin son donemdesin diye
Bende dehset terlerdim , sonrada emzirirken su gibi olacaksin :)

iyi geceler arkadaslar yattim yattim kalktim uyuyamiyorum halbuki guzel uyku cekerim diye düsünmüstüm ama sabah kizima kavusacaagimi düsündükce uyuyamiyorum off saat te gecmiyor yarin dinlenebilecek miyim acaba ???

Yaninda biri olursa guvenecegin ve ilgili.bilgili , bebegini emzirip hemen gozlerini kapayip uyumaya bak ;) ole biri olursa yaninda azda olsa uyuyabilirsin

Gu aydinnn, kixlarrr kesinlikle depent külot öneririm,muthis rahat edersiniz hasta pedleriyle fln ugrasmayin depend alin giyin dogumdan sonra istediginiz gibide hareket edin :KK66:
Hayırlı olsun canım kızınız. Allah analı babalı büyütsün.

iyi geceler arkadaslar yattim yattim kalktim uyuyamiyorum halbuki guzel uyku cekerim diye düsünmüstüm ama sabah kizima kavusacaagimi düsündükce uyuyamiyorum off saat te gecmiyor yarin dinlenebilecek miyim acaba ???
Ne güzel saatler kaldı kavuşmanıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) ben de pzt günü uyuyamayacam senin gibi aklıma getşrdikçe

Ayy canım sende mi yarın giriyorsun aynı bende senin gibiyim hala zombi gibi ayaktayız kızımla oda benimle beraber fıldır fıldır yerinde duramıyor herhalde anladı yarın geleceğini :)

O büyük ihtimal son aylara yaklaştığımız için okuyor canım aynı bende öyle 15 gündem fazla hatta terlemekten ve tuvalAte kalmaktan gece uykusu yoktu :)

Sagol canım Sözlerin icin demekki benimki degil sadece böyle rahatladım biraz.
Bu araDa benim ki de çok sosyaldir. Çalıştığı için devamli öyle evde durmaya da alışık değil. Bize geldiğinde o yüzden çok çabuk bunalıyor, sigarayı da rahat içemiyor kendi evini arıyor. Illa evden çıkacak is yerine gidecek arkadaşlarını görecek felan kalacak diyorum ama bakalım ne kadar dayanır :KK39:

Canım bende de oluyor ateş basması eşime diyorum gazın ayarını mı yükselttin diye .. Hayır diyo... Demekki ısı dengemiz de yükselmeye başladı ..

Back