2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emzirme döneminde daha da iştah artıyomuş. temennim yaza giriş yapmak. en azından sıcak havalar biraz iştah keser belki

HayirlarlA kurtul isallah cnm
Bende sali sabahi gidiyorum sezeryana
Coook heyecanliyim coookta korkuyorum

elifsudenur arkadasim ayni sekilde ben de pazartesi sezaryenle bebegime kavusuyorum insallah... Allah hepimizin yardimcisi olsun butun hamisler saglikla yavrularini kucaklasinlar, agrilar sizilar cabuk gecsin kilolar cabuk gitsin bebekler gazsiz sorunsuz olsun sutler bol olsun innsallah. Ben de dualarinizi beklerim. Dua ediyorum sizlere...

[QUOTE="mrsyoung, post: 39811077, member: bebeginilarımı yaptım doğum çantamızı tekrar kontrol ettim cicilerimizi temiz temiz yerleştirdik ve doğuma hazırız meleğimle dualarınızı eksik etmeyin son 9 saat [/QUOTE]
Haydi hayirlisi sen de kolaylikla atlatip bebegini kucaklarsin insallah.. Allah yardimcin olsun.. Yazabilirsen yaz olur mu musait oldugunda

Haydi hayirlisi sen de kolaylikla atlatip bebegini kucaklarsin insallah.. Allah yardimcin olsun.. Yazabilirsen yaz olur mu musait oldugunda
Yazıcam canım yarın ameliyattan sonra telefondan girip mutlaka tek istediğim sağlıklı doğması için dualarınızı eksik etmemeniz erken geleceği için küveze girmesin inşallah bebişim

Yalniz degilsin nasipse pazartesi bende spinal ile dogum yapacagim Allah yar ve yardimcimiz olsun vize ve dogum yapacak tum arkadaslarima..

Gözünaydın, Allah analı, babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

selam kızlar bayadır girdim nete ama geçmişi okumaktan bu saat oldu anca yazabildim :) çoğumuz doğurduk sanırsam.
Bizim bugün 12. günümüzdü Ada da bende iyiyiz çok şükür bugün göbeği düştü cimcimemin yarın yıkıycaz inş. enfeksiyon kapar diye düşene kadar yıkamayın demişlerdi hastanedeyken şampuanlı suyla siliyoduk bizde, yıkayalımda rahatlasın kızçem
Doğum, bebek mucize kızlar ya ben hala inanamıyorum ultrasonda gördüğümüz minicik bir pıhtının kocaman bi bebek olup kollarımızda olduğuna, haftada bir ultrasonda yüzünü açsada görsek diye heyecanla beklediğimiz geceleri tekmeleriyle beni uyutmayıp karnımda şekilden şekle giren yavrumun şimdi gözümüzün önünde olduğuna... ne kadar şükretsem az gerçekten çok şükür bugünleride görebildim diyorum sadece ... Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ...Bebişleri doğan anneler sağlıkla büyütmek nasip olur inş.hepimize, bebişleri doğmayan annelerde sağlıkla alırlar inş. kucaklarına ...

Ben de bugün erkenciyim, 2 saattir kendimi dinliyorum, 10 dk ara ile karnıma hafif ağrı giriyor ve sertleşiyor.
Inşallah doğum habercisi değildir, hazır değiliz.. Beklemeye devam..

Ben de bugün erkenciyim, 2 saattir kendimi dinliyorum, 10 dk ara ile karnıma hafif ağrı giriyor ve sertleşiyor.
Inşallah doğum habercisi değildir, hazır değiliz.. Beklemeye devam..
Bence hayırlısı neyse o olsun de :) doğmasın deme. Ben de "yok şunu yapıcam yok bunu yapıcam doğmasın doğmasın" dedim küstürdüm kızcezi :) annesi ne zaman gelirse gelsin zaten miadını doldurmuş 37 bitince tamam :)

merhabalar.yenı yenı kullanıyorum..vajınısmus olupda hamıle olanlardanmısınız..ıkı yıl vajınısmus la basım dertteydıı bır gun anıden hamıle oldugumu ogrendımm..2 aylık hamıleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…