emzirme döneminde daha da iştah artıyomuş. temennim yaza giriş yapmak. en azından sıcak havalar biraz iştah keser belkiBende evde yapinca sadece ben yiyorum esim hic sevmez o yuzden yapmiyim diyorum ama bu seferde eve giren abur cuburun haddi hesabi olmuyo, kek yapacagim zaman yarim olcu yapip minik kagitlarda pisiriyorum tabi yine hepsini ben yiyorumbu isin son bulmasi icin biran once kizimin gelmesi kazim, gel kizim gell gel
HayirlarlA kurtul isallah cnmMERHABA KIZLAR doktora gittim pazartesi spinal anestezi ile bebişimiz geliyo. burda cok güzel şeyler paylaştık ismini bile bilmediğimiz kişilere dua ettik. ailemize anlatmadıklarımızı buraya yazdık . hakkınız helal edin doğumdan sonrada paylaşımlara devam edelim. bana dua edin pazartesi sorunsuz bi şekilde kurtulayım. öptüm hepiniizi
Hadi yaa bna bisey olmdi sukurdoktorum bana kahvaltı yapmadan aç gel diyor doğumda ıkınırken yediğin içtiğin Allah korusun akciğerlere kaçma riski varmış
Yazıcam canım yarın ameliyattan sonra telefondan girip mutlaka tek istediğim sağlıklı doğması için dualarınızı eksik etmemeniz erken geleceği için küveze girmesin inşallah bebişimHaydi hayirlisi sen de kolaylikla atlatip bebegini kucaklarsin insallah.. Allah yardimcin olsun.. Yazabilirsen yaz olur mu musait oldugunda
MERHABA KIZLAR doktora gittim pazartesi spinal anestezi ile bebişimiz geliyo. burda cok güzel şeyler paylaştık ismini bile bilmediğimiz kişilere dua ettik. ailemize anlatmadıklarımızı buraya yazdık . hakkınız helal edin doğumdan sonrada paylaşımlara devam edelim. bana dua edin pazartesi sorunsuz bi şekilde kurtulayım. öptüm hepiniizi
Benim masa başı değil maalesef öğretmenim anlatmaya çalışmak gezinmek zor oluyorduAynen orası öyle masa başı olunca devamlı uzanma isteği oluyordu işteyken .. Bi de herkes sen daha gitmedin mi buralarda mı doğuracan deyip durdular ..
Iyi akşamlar güzel anneler, uzun bi aradan sonra yazayım dedim, en son sancımın olduğunu yazmıştım destekleriniz çok sağolun, pazar saat 13:30 kızım doğdu çok şükür bende kızımda çok iyiz inşallah sizlerde iyisinizdir :)
Tabi canım öyle dediyse hiç sıkıntı yok sonrasında raporunu yazar doktorunDoktor verirken bir hafta alacağın olsun benden dedi ... Böylesi hayırlı olur inşallah ..
İyi çok şükür canımarkadasim kipirsadi cok sukur bende rahatladim
Bence hayırlısı neyse o olsun de :) doğmasın deme. Ben de "yok şunu yapıcam yok bunu yapıcam doğmasın doğmasın" dedim küstürdüm kızcezi :) annesi ne zaman gelirse gelsin zaten miadını doldurmuş 37 bitince tamam :)Ben de bugün erkenciyim, 2 saattir kendimi dinliyorum, 10 dk ara ile karnıma hafif ağrı giriyor ve sertleşiyor.
Inşallah doğum habercisi değildir, hazır değiliz.. Beklemeye devam..
günaydıngünaydın... herkese hayırlı günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?