- 1 Ekim 2012
- 413
- 658
- 408
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür
Masallah cok sevindim darisi bekleyenlerin basina insallahKızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür
Kızlar cok canım sıkkın evin bütün işi bitti kayınvalidemler yardıma gelicez diolar gerek yok herşeyi annemle hallettik diyorum yok illa gelecekler. Valla bunaldım sinir bastı ya.
aman son anda bişi yapcaklar yapmış olcaklar. Gıcık oluyorum böyle uyanık sanmalarına kendilerini.bence hiç canını sıkma, madem geliyorlar bir sürü iş çıkar onlara :)
Ben yenmistim simdi bir kizim varmerhabalar.yenı yenı kullanıyorum..vajınısmus olupda hamıle olanlardanmısınız..ıkı yıl vajınısmus la basım dertteydıı bır gun anıden hamıle oldugumu ogrendımm..2 aylık hamıleyım
ben yenemedenn hamıle kaldımm..doktorum hamıleyken de yenebılecegımı soyluyoorr..ama suan bebegıme odaklanmıs vazıyetteyımBen yenmistim simdi bir kizim var
Kesinlikle ayakta fazla kalmak daha çok etkiliyor kasıkta taşıyormuşsun gibi oluyor ..Benim masa başı değil maalesef öğretmenim anlatmaya çalışmak gezinmek zor oluyordu
Bakalım bizden nasıl hikaye çıkacak :))) senin sezeryan mıydıTabi canım öyle dediyse hiç sıkıntı yok sonrasında raporunu yazar doktorun
Ben izne çıkmayı bekliyordum hep Doğumu aklıma getirmiyordum normal doğum yapanları okudukça korkum da azalıyordu ama şimdi izne çıkınca doğum nasıl olacak düşünceler sardı birazda türemeye mı başladım ne :)) şimdi izne çıktım ev temizliği vs ile geçiyorGünaydın annişler ve anne adayları dün itibari ile benimde son iş günümdü pazartesi raporumu teslim edicem.Artık benim için de daha zorlu süreç bekliyor evde kızımın gelmesini bekleyeceğim.Verdiği her tepkiye acaba mı diyeceğim.Ayrıca Pazartesi ilk nst ye gireceğiz bir de sanırım çatı muayenemiz olacak normal doğumun sorun olup olmayacağına bakacak doktorumuz.İnşallah güzel günler yaşarız ve buradan birbirimizle paylaşarak mutluluğumuzu arttırırız çnkü bugünlerde biraz daha rahatsak doğum yapan annelerimizin bize verdiği bilgilerden
Kızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür
Gözün aydın canım çok şükür. Darısı hayırlısıyla bizlerin başınaKızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür