- 18 Aralık 2014
- 160
- 146
- 53
- 38
Benim çatı muayenesi salı günü ama çok mu erken yapıyor ya bak seni görünce kafam karıştı şimdiKızlar dün çatı muayenesı oldum ırkıldım sadece acı hıssetmedım 2 sanıye sürdü bebegım 3580 gr olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çatı muayenesi salı günü ama çok mu erken yapıyor ya bak seni görünce kafam karıştı şimdiKızlar dün çatı muayenesı oldum ırkıldım sadece acı hıssetmedım 2 sanıye sürdü bebegım 3580 gr olmuş.
Tunaydin canım yaparsın doğumunu hayırlısıyla inş sancı için kaç olmasını bekliyorlar ki 200 felan mi çıkması gerekiyorTünaydın kızlar nasıl gidiyor ben hala doğum yapmadım kızım pek nazlı nst de sancim en fazla 50 oluyor böle giderse daha cok var
Kızlar cok canım sıkkın evin bütün işi bitti kayınvalidemler yardıma gelicez diolar gerek yok herşeyi annemle hallettik diyorum yok illa gelecekler. Valla bunaldım sinir bastı ya.
Normal doğuma uygunmuymuşsun??Kızlar dün çatı muayenesı oldum ırkıldım sadece acı hıssetmedım 2 sanıye sürdü bebegım 3580 gr olmuş.
Evet sezaryen olacak :) pzt tarihimiz belli olacak valla ben de merak ediyorum seninki nasıl olacak sezaryen mi normal mi?Bakalım bizden nasıl hikaye çıkacak :))) senin sezeryan mıydı
Alingirli ben de yenip hamile kalanlardanim dogumdan sonra tekrar hortlamaz insallah bu illet? Bazen endiselenmiyo degilimBen yenmistim simdi bir kizim var
Canım çok geçmiş olsun boşver takma kimseyi sen yat dinlen Allâh sana ve be bine sağlık versin.kizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die
bizimkide büyük adam gibi pırt pırt yapıyor ama bazen ememiyor gazdan .kendim için tane kimyon almıştım azıcık sıcak suya 8-10 tane kadar atıp biraz bekletiyorum sonra suyundan 2 çay kaşığı içiriyorumBiz de yaşıyoruz fatma.pirtt pirtlari çok ama çıkaramadığı zamanda oluyor sanki.
Kimyon çayı nasıl tarif var mi
aynı sıkıntı bendede var aralığa kadar alyansımı gayet iyi takıyordum şimdiki kilomdan daha çok olmama rağmen şimdilik alyansım olmuyorSanki var gibi ama benim odemmim duruyor alyans im parmağımın ucunda kaliyor
kurabiyelerde kokmuyor yeniyor .ben dondurucuya sadece börek atıyorum. kurabiyeler falan da güzel oluyomu buzluktan çıkınca?
Ay bende çok utanmistim hatta sonda takıldı esime diyorum ki hiç yapmadım diyorum eşim dediki poşetin yarısı dolu :)Ay bende sondanın altındaki poşetten utanıyodum , küçük tuvaletimi görüyo millet diye
yolladım cnmTarifini özelden yollayabilir misin fırsat bulursan?
Evet bende de aynı kiloyla ilgisi yok bence bende taktığımda daha kiloluydum.aynı sıkıntı bendede var aralığa kadar alyansımı gayet iyi takıyordum şimdiki kilomdan daha çok olmama rağmen şimdilik alyansım olmuyor
bence dr.a hediye alınacaksa ya çikolata yada çiçek .herkesin zevki bir olmaz çünküPardon bu hediye kimin için? Bebek mi doktor mu :)