• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın kızlar nasıl gidiyor ben hala doğum yapmadım kızım pek nazlı nst de sancim en fazla 50 oluyor böle giderse daha cok var :KK49:
Tunaydin canım yaparsın doğumunu hayırlısıyla inş :KK46:sancı için kaç olmasını bekliyorlar ki 200 felan mi çıkması gerekiyor

Kızlar cok canım sıkkın evin bütün işi bitti kayınvalidemler yardıma gelicez diolar gerek yok herşeyi annemle hallettik diyorum yok illa gelecekler. Valla bunaldım sinir bastı ya.

Bu kayınvalideler niye böyle ki .. Benim ki de doğuma yakın gelirim diyerekten 1 ay öncesi evine gitti .. Benim sana zaten faydam yok diyerekten .. Çalışıyordum yemeği olsun yapıyordu aslında .. Şimdi izne çıktım yemeğimi de yapıyorum temizlikçi var bugün .. Ev işini de hallediyorum bu şekilde .. Yarın eşim almaya gidecek .. gelir iki üç Parça örgü ördürdüm diyerekten ... Çok bişi sanki .. Yaşlı 70 Yaşında kaynana gibi görmüyorum zaten hani evde kayınvalidenin ya da annenin annesi olur ya onun gibi ..

kizlar nasilsiniz ben bu sabah bobregimin agrisindan duramadim yaa galiba bebisim erken gelicek sali gunu kontrolum var dr um ne diycek acaba

kizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die
Canım çok geçmiş olsun boşver takma kimseyi sen yat dinlen Allâh sana ve be bine sağlık versin.

Biz de yaşıyoruz fatma.pirtt pirtlari çok ama çıkaramadığı zamanda oluyor sanki.
Kimyon çayı nasıl tarif var mi
bizimkide büyük adam gibi pırt pırt yapıyor ama bazen ememiyor gazdan .kendim için tane kimyon almıştım azıcık sıcak suya 8-10 tane kadar atıp biraz bekletiyorum sonra suyundan 2 çay kaşığı içiriyorum

Back