- 16 Temmuz 2008
- 2.172
- 1.352
- 773
Tarifini özelden yollayabilir misin fırsat bulursan?ben kandil simidi yapıp attım çözdürüncede ilk pişmiş gibi çıtır çıtır .mayalı poğaçalar da yeniyor ama taze pişmiş gibi olmuyor bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarifini özelden yollayabilir misin fırsat bulursan?ben kandil simidi yapıp attım çözdürüncede ilk pişmiş gibi çıtır çıtır .mayalı poğaçalar da yeniyor ama taze pişmiş gibi olmuyor bence
Ben de çok severim ama yasakCanım mozaik pasta çekti yorumlara bakarken biri yazmış gidip yapayım bari ne olacak bu halim
Almadım. Ama almak istiyorum. Ne alınır ki? Kucuk altın falan olur mu ki?kızlar doktorunuza doğumdan sonra hediye aldınız mı??
al benden de o kadarBen çok yiyorum ya çikolatayı ama gofretli..öyle böyle değil
yarın bende gidicem ama randevu almadım hiç. haftada bir nst ye girersen iyi olur dedi. yarın gidicem giriş yapmadan nst ye girebilir miyim bilmiyorum. bakalım ben de durumlar nasıl. bana havalar düzeldi yürüyüş yap dedi ama ben evde iş yapmaktan yürüyüş yapamadım bir türlü. evde de oturmadım yani bilmiyorum etkili midir amaDoktordan geldim yine ben yine düzensiz sancım var. Bizimki halen kanala inmemiş. Kilomuz 4e yaklaşmış.. bakalım ne olacak..
Yok kız:)) tatlı ., Çikolata lokum vb Şeyler alınır benceAlmadım. Ama almak istiyorum. Ne alınır ki? Kucuk altın falan olur mu ki?
Canım sade poğaça koydum yaklaşık bir ay sonra çıkardım gayet güzeldi. BeniM yaptigim poğaçada peyniri poğaça pistikten sonra koyuyorsun zaten poğaça cozulunce koyuyorumUn Kurabiyesi, Fındıklı kakaolu vs o tarz mi koydun? Poğaça mayası mayasiz? Kıymalı peynirli? Ne kadar ömrü var?
Ha kurabiye de hindistan cevizli kurabiye de koydum kakaolu kurabiyedeUn Kurabiyesi, Fındıklı kakaolu vs o tarz mi koydun? Poğaça mayası mayasiz? Kıymalı peynirli? Ne kadar ömrü var?
:) gerçekten çok güzelmiş.Çok kötü oldum :) Ayy bende kesin ağlarımhttp://www.dogumfilmleri.com/ kızlar girip izlemenizi tavsiye ederim muhteşemler
SELAM CANIM cok ıyıyım..Allaha sukur sen nasılsın.. ya giremiyorum nete ınternetım yok tlf sayfaya gırmıyorum bugun oyle annemden gırdım.. annemde kalıyorum
ben de utangacımdır zaten. annemin yanında bile emzirmeye utanıyorum şuan o anda nasıl hissederim bilmem ama
Geçmiş olsun yaa
İyi farkedip gitmissin
İste yalniz olunca,yatıp dinlenemeyince oluyor demek ki
ben de diyorum çekirgeden ses yok.yorumundada bişey yokmuş ama
adaklıklar ucuz oluyor cnm biz bir adak bir akika kestik 2 taneyi 700 e aldık
Almadım. Ama almak istiyorum. Ne alınır ki? Kucuk altın falan olur mu ki?
Beni 36+5 de ayırdı doktır Perşembe cuma yokum diye .. Pazartesi olsun Demiştim o zamana geç olur Demişti .. Benim 1 haftam gitmiş mi oluyor yaBugün iş yerindeki son iş günümdü pzt günü dr randevumuz var çalışamaz raporumu alacam 37+2 de ayrılmış oluyorum. Pzt günü sezaryen tarihimiz netleşecek inşallah çok heyecanlıyım yarın annemler gelecekler artık ve hem işte hem evde mola vakti başlayacak benim için
Pardon bu hediye kimin için? Bebek mi doktor mu :)bence küçük altın olmaz. ama onun yerine mesela 8 ayar altından ince kolyeler var, 200 tl civarı satılıyor.. onlardan alınabilir.
ben de çok yemeyim diye bir şey yapmayım evde diyorum. kek yapsam koca keki oturur yerir öyle bir potansiyel var. abur cubur alıyorum onları daha çok yiyorum.kendim yapsam daha faydalı olcak aslında .
Arkadaşlar hepinize hayırlı sorunsuz Doğumlar nasip olur inşallah:) bebek alışverişlerinizde nelere dikkat ettiniz. Hem kaliteli hem de uygun fiyata park yatak ve bebek arabası alanlar hangi markaları önerirsiniz bebeğime alışveriş yapıcam yardımcı olursanız çok sevinirim :)