- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 30
geçmiş olsun aynı durumdayım bende..
halim yok hiç
doğum başlasa bırak doğurmayı hastaneye gidecek gücüm yok
aynen arkadasim ne olacak halimuz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun aynı durumdayım bende..
halim yok hiç
doğum başlasa bırak doğurmayı hastaneye gidecek gücüm yok
Geçmiş olsun bende çok kötüyüm bugün kulagim disim başım ağrıyor. Tez zamanda iyileşiriz inşallah
Allah sağlıklı analı babalı büyütsün canım benim nasılsınız bebişinle kilosu boyu nasıl miniğimizinKizlar ben bu sabah 4.41 de bebegimi aldim kucagima hepinize tsk ederim allahim biran once herkesi bebislerine kavustursun
Bugn bz de akika kestik allah kabul etsinadaklıklar ucuz oluyor cnm biz bir adak bir akika kestik 2 taneyi 700 e aldık
Ayy ne cok ozenmissin bn hicbsey yapmdm hastne icin
Dediğin gibi sonuçta bizi görmeye geliyorlar.bir nevi hasta ziyareti gibi.
O yüzden ikramlik çok da önemli değil.gelen kişi buna dikkat etmez sanırım.
Ama ilerleyen aylar için mamalar yapılabilir ama 40 cikana kdr zor.ben boyle düşünüyorum.
ben kandil simidi yapıp attım çözdürüncede ilk pişmiş gibi çıtır çıtır .mayalı poğaçalar da yeniyor ama taze pişmiş gibi olmuyor bencene kadar az almışsın. 2 beden. ben şu an zaten 36 bedenim. düşünemiyorum kendimi. ama kesinlikle hem genetik hem de beslenme tarzı çok etkili.
eline sağlık. ya pişmiş şeylerin tadı çözdürünce bozulmaz mı? nasıl oluyor? pişirip soğutup her şeyi buzluğa atabiliyor musn? poğaça, kek vs. ne kadar saklanıyor buzlukta?
ben hicbisey yapamadim.Acil doguma gittim.ben evde sanci cekerken.habersiz olan annem ve kizkardesim evde masa ortuleri kurdelelri hazirliyolarmis.Allah razi olsun annem.kardeslerim oda suslerini,kayinvaldem,gorumcem kapi suslerini yapti...ama planlanan tarihte gelseydi bebek daha iyi hazirlanabilecektik.Acil ameliyata girmekte benim acimdan iyi oldu.1 hafta daha az stres cektim ve ne oldugunu anlayamadan bebek geldiAyy ne cok ozenmissin bn hicbsey yapmdm hastne icin
allah kabul etsinBugn bz de akika kestik allah kabul etsin
banada gonderCanım mozaik pasta çekti yorumlara bakarken biri yazmış gidip yapayım bari ne olacak bu halim
Aldık kiloları aldık ama hala yeriz nolucak gerçi benim doğumuma son 15 saat kaldı ama 12 den sonra zaten bişey yiyip içemicem bari şimdi bol bol yiyip içeyimbanada gonder
Ellerim ayaklarım şişmeye başladı bayaa,Göbek Aldı başını gidiyo çatlaya çatlayasenle aynı durumdaymşz demekki benmde kilo artşm son zamnlarda başladı 80 leri görmedm henüz ama bu gidişle yakın gibi
ay canım al benden de o kadar artık tartılmak istemiyorum moralim bozuluyor ama kendime ferahlık veriyorum verirsin inşAllah diyorumAci gerçeği itiraf edeyim..
20 kg aldım su ana kadar..
Son bi kaç ayda yediğim tatlılar ve hamurislerinin sonucu bu :)
Tinlamiyorum çünkü verebileceğimi biliyorum Allah ın izniyle :)
Ben düşünüyorum almayı ilk kontrole giderkenkızlar doktorunuza doğumdan sonra hediye aldınız mı??
Canım mozaik pasta çekti yorumlara bakarken biri yazmış gidip yapayım bari ne olacak bu halim