- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
ye bencede tadini cikar son gunlerininAldık kiloları aldık ama hala yeriz nolucak gerçi benim doğumuma son 15 saat kaldı ama 12 den sonra zaten bişey yiyip içemicem bari şimdi bol bol yiyip içeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ye bencede tadini cikar son gunlerininAldık kiloları aldık ama hala yeriz nolucak gerçi benim doğumuma son 15 saat kaldı ama 12 den sonra zaten bişey yiyip içemicem bari şimdi bol bol yiyip içeyim
canım geçmiş olsun tatlı birşeyler yiyip çocuğu dinleseydin keşke hareketleri bu aralar çok önemlikizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die
Hahaha bizde de petibör bisküvi kalmamış ama formun limonlu bisküveleriyle yapıcam bakalım nasıl olucakGecen gun benimde canim cekti gittim biskuvi aldim sonra oturup butun biskuvileri yedim mozaik pasta yalan oldu
iyi yapıyorsun canım öyle emzirirken uyuyakalanlar çok oluyor Allah muhafazaBen utanırdım onceden ama sımdı hıc utanma gozuyle bakmıyorum tek basıma bır odada emzırırken uykum gelıyor ılk zamanlar ytak odasında emzırıyordum baktım ayakta uyuyorum mutemadıyen gunun her saatı sonra salına gectım ustume ortu atıyorum.
yok ya almadım zaten her gidiş 160 tl o bana alsınkızlar doktorunuza doğumdan sonra hediye aldınız mı??
Biz de yaşıyoruz fatma.pirtt pirtlari çok ama çıkaramadığı zamanda oluyor sanki.bebişleri doğan anneler gaz sorunu yaşıyormusunuz ufaklıklarda ...2 gündür bizimki kıvranıyor dün bir iki çay kaşığı kimyon çayı verdim anca rahatladı
Kimyon cayi ii mi gelio bunu ogrendgm ii oldu. Bizmki ustten cikarmio gaz hep alttan cikariyo. Dun gece yapamadi herhlde baya ıkındı sıkındı yavrumbebişleri doğan anneler gaz sorunu yaşıyormusunuz ufaklıklarda ...2 gündür bizimki kıvranıyor dün bir iki çay kaşığı kimyon çayı verdim anca rahatladı
canım geçmiş olsun tatlı birşeyler yiyip çocuğu dinleseydin keşke hareketleri bu aralar çok önemli
Sanki var gibi ama benim odemmim duruyor alyans im parmağımın ucunda kaliyorBen de yavaş yavaş ödem gitti diye düşünüyorum.
Kalan da aldığım kilo sanki.alt göbeğim duruyor benim.hissizlik var mi senin dikiş bolgende.
ben de yapmadım. kapı süsüm hediyeler anne bebek tacı hiç bişey yok bebeğe isim bile bulamadık.Ayy ne cok ozenmissin bn hicbsey yapmdm hastne icin
ben dondurucuya sadece börek atıyorum. kurabiyeler falan da güzel oluyomu buzluktan çıkınca?bende önceden iyiki hazırlamışım yoksa bebekle elini hamura sokmak zor annem ler yanımda ama bebek emmeyince durmuyorki .hazır hazır buzluktan indirip mikrodalgada ısıtıyoruz çok rahat oldu.bende misafiri severim gelen zaten yarım saatten fazla oturmuyor.
ben de çok yemeyim diye bir şey yapmayım evde diyorum. kek yapsam koca keki oturur yerir öyle bir potansiyel var. abur cubur alıyorum onları daha çok yiyorum.kendim yapsam daha faydalı olcak aslında .Gecen gun benimde canim cekti gittim biskuvi aldim sonra oturup butun biskuvileri yedim mozaik pasta yalan oldu
Sagol canim hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize insallahevet erkekler genelde biraz rahatlarına düşkün oldukları için yerlerini seviyorlar sanırım ekmek elden su gölden inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım :))
Un Kurabiyesi, Fındıklı kakaolu vs o tarz mi koydun? Poğaça mayası mayasiz? Kıymalı peynirli? Ne kadar ömrü var?Canim ben pogaca ve kurabiye pişirip koydum hiç bişey olmuyor buz cozuldugunde dolaba koyduğun anki tazeliğine dönüyor ama kek koymadim hiç onu bilmiyorum
Geçmiş olsunkizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die