• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar benim kiz donmemis 16 martta seseryan oluyorum cok heyecan verici ve korkutucu tam tarihi bilmek cantami hazirlamaya korkuyorum...

kizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die
canım geçmiş olsun tatlı birşeyler yiyip çocuğu dinleseydin keşke hareketleri bu aralar çok önemli

Ben utanırdım onceden ama sımdı hıc utanma gozuyle bakmıyorum tek basıma bır odada emzırırken uykum gelıyor ılk zamanlar ytak odasında emzırıyordum baktım ayakta uyuyorum mutemadıyen gunun her saatı sonra salına gectım ustume ortu atıyorum.
iyi yapıyorsun canım öyle emzirirken uyuyakalanlar çok oluyor Allah muhafaza

Doğum filmleri izleyip izleyip ağlıyorum doğum fotoğraflarına bakıyorum içim iyice kıpır kıpır oldu :KK68:

bebişleri doğan anneler gaz sorunu yaşıyormusunuz ufaklıklarda ...2 gündür bizimki kıvranıyor dün bir iki çay kaşığı kimyon çayı verdim anca rahatladı
Biz de yaşıyoruz fatma.pirtt pirtlari çok ama çıkaramadığı zamanda oluyor sanki.
Kimyon çayı nasıl tarif var mi

bebişleri doğan anneler gaz sorunu yaşıyormusunuz ufaklıklarda ...2 gündür bizimki kıvranıyor dün bir iki çay kaşığı kimyon çayı verdim anca rahatladı
Kimyon cayi ii mi gelio bunu ogrendgm ii oldu. Bizmki ustten cikarmio gaz hep alttan cikariyo. Dun gece yapamadi herhlde baya ıkındı sıkındı yavrum

Disari ciktim hurmami aldim simdi beni tutabilene ask olsun :KK53: Ayrica kuru kayisida aldim dogumdan sonra bol bol icerim artik. Renkli drajelerden aldim pembe-beyaz-gumus renkli ve onlari koymak icin sekerlik :KK48: simdi de gel kizim gel diyorum

bende önceden iyiki hazırlamışım yoksa bebekle elini hamura sokmak zor annem ler yanımda ama bebek emmeyince durmuyorki .hazır hazır buzluktan indirip mikrodalgada ısıtıyoruz çok rahat oldu.bende misafiri severim gelen zaten yarım saatten fazla oturmuyor.
ben dondurucuya sadece börek atıyorum. kurabiyeler falan da güzel oluyomu buzluktan çıkınca?

Gecen gun benimde canim cekti gittim biskuvi aldim sonra oturup butun biskuvileri yedim mozaik pasta yalan oldu :KK45:
ben de çok yemeyim diye bir şey yapmayım evde diyorum. kek yapsam koca keki oturur yerir öyle bir potansiyel var. abur cubur alıyorum onları daha çok yiyorum.kendim yapsam daha faydalı olcak aslında .

Canim ben pogaca ve kurabiye pişirip koydum hiç bişey olmuyor buz cozuldugunde dolaba koyduğun anki tazeliğine dönüyor ama kek koymadim hiç onu bilmiyorum
Un Kurabiyesi, Fındıklı kakaolu vs o tarz mi koydun? Poğaça mayası mayasiz? Kıymalı peynirli? Ne kadar ömrü var?

kizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die
Geçmiş olsun

Back