2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun bende çok kötüyüm bugün kulagim disim başım ağrıyor. Tez zamanda iyileşiriz inşallah

insallah arkadasim doguma az kaldi bu halle nasil olur en yakin zamanda atlatiriz insallah Allah tum hamilelere ve hastalara acil sifa verir insallah tum vucudum yatmama rahmen cok sisti dudaklarim ellerim ayaklarim patlicak gibi oysa odem icin yatinca iner diyolardi minik kizimdanda tik yok ya

bende önceden iyiki hazırlamışım yoksa bebekle elini hamura sokmak zor annem ler yanımda ama bebek emmeyince durmuyorki .hazır hazır buzluktan indirip mikrodalgada ısıtıyoruz çok rahat oldu.bende misafiri severim gelen zaten yarım saatten fazla oturmuyor.

ben kandil simidi yapıp attım çözdürüncede ilk pişmiş gibi çıtır çıtır .mayalı poğaçalar da yeniyor ama taze pişmiş gibi olmuyor bence

Ayy ne cok ozenmissin bn hicbsey yapmdm hastne icin
ben hicbisey yapamadim.Acil doguma gittim.ben evde sanci cekerken.habersiz olan annem ve kizkardesim evde masa ortuleri kurdelelri hazirliyolarmis.Allah razi olsun annem.kardeslerim oda suslerini,kayinvaldem,gorumcem kapi suslerini yapti...ama planlanan tarihte gelseydi bebek daha iyi hazirlanabilecektik.Acil ameliyata girmekte benim acimdan iyi oldu.1 hafta daha az stres cektim ve ne oldugunu anlayamadan bebek geldi

kizlar az once dus aldim ciktiktan sonra alttan fena bi sizlama geldi igne batiriyrlar gibi

bebişleri doğan anneler gaz sorunu yaşıyormusunuz ufaklıklarda ...2 gündür bizimki kıvranıyor dün bir iki çay kaşığı kimyon çayı verdim anca rahatladı

Aci gerçeği itiraf edeyim..
20 kg aldım su ana kadar..
Son bi kaç ayda yediğim tatlılar ve hamurislerinin sonucu bu :)
Tinlamiyorum çünkü verebileceğimi biliyorum Allah ın izniyle :)
ay canım al benden de o kadar artık tartılmak istemiyorum moralim bozuluyor ama kendime ferahlık veriyorum verirsin inşAllah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…