2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senle aynı durumdaymşz demekki benmde kilo artşm son zamnlarda başladı 80 leri görmedm henüz ama bu gidişle yakın gibi

normal doğuran bayanlar ya da doğuramamış bayanlar adet olmadan bir iki gün önce hani bir ağrı olur ya karnında insanın öyle bir ağrım var doktora gitmelimiyim ne çok soru soruom ben ya

ben de en çok ondan korkuyorum. bir de düşünün doktorum eşimin amcası. yabancı olsa yine iyi. umarım kokmayız. maalesef mideye de dur diyebilenlerden olamadım:))
Mideye bu aralar dur demek ne mümküüüünnnn,peehhhh yapcak bişi yok kokuta kokuta doğurcaz

Geçmiş olsun bende çok kötüyüm bugün kulagim disim başım ağrıyor. Tez zamanda iyileşiriz inşallah

Valla 40. Haftaya basladik bugun hala dogmaya niyeti yok oglusun kiz bebekler biraz aceleci davrandi bu topikte

normal doğuran bayanlar ya da doğuramamış bayanlar adet olmadan bir iki gün önce hani bir ağrı olur ya karnında insanın öyle bir ağrım var doktora gitmelimiyim ne çok soru soruom ben ya

O kadar uzun zamandır o ağrıları çekiyorum ki..
her seyde doktora gitmek bana doğru gelmiyor tabi sen bilirsin yine de.
benim doktorum suyun gelirse ya da düzenli sancin 10 dk bir duserse gel dedi..

Valla 40. Haftaya basladik bugun hala dogmaya niyeti yok oglusun kiz bebekler biraz aceleci davrandi bu topikte
Aynen benim de oğlum olacak normal doğum istediğim için bekliyorum .kasiklarima ara sıra kramplar giriyor. Sanci yok hala.Sıkıldım artık doğursam artık diyorum , hayırlısı artik bekliyoruz bebisimizi dört gözle.

doktordan yeni geldim arkadaslar son kontrolumdü.cihazda sanci cikmadi ama altimda kasiklarimda dün aksamdan beri yürüyemecek kadar cok agrim var br eger aksam da devam ederse hastaneye git dedi ne oolur ne olmaz normalde carsamba gunu sezeryanim ama erken gelme halinde erken sezeryan olabilir dedi ....

geçmiş olsun aynı durumdayım bende..
halim yok hiç
doğum başlasa bırak doğurmayı hastaneye gidecek gücüm yok

Günaydın arkadaşlar dün geceden beri kasıklarımda ayağa kalktığımda şiddetli agrı var yürüyemiyorum o derece Bıçak saplanır gibi. Bugun son Dr kontrolüm var nasıl gidicem hiç bilmiyorum

Çarşamba akşamı benim de aynıydı. Perşembe sabahı geçti bisey kalmadı secim; cuma sabahı nisan geldi...
Dikkat et bebişin yolu yakın belli ki : )

Ne nst de sancı çıktı ne bende ağrı sızı var.
Sadece 3-4 cm açılma olmuş.
Eve geldim beklemeye devam...

ben de diyorum çekirgeden ses yok.yorumundada bişey yokmuş ama

evet erkekler genelde biraz rahatlarına düşkün oldukları için yerlerini seviyorlar sanırım ekmek elden su gölden inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım :))

adaklıklar ucuz oluyor cnm biz bir adak bir akika kestik 2 taneyi 700 e aldık

umarım benim içinde durum değişir. yoksa çok yıpratırım hem kendimi hem çevremi. utangaçlık sert tepkilerle

Bn dogumdn birkc saat once kahvltida sucuklu yumurta yiyip gitmstim doguma. Agrim vardi bide cok anltyrm millete ne rahatsin goren de birkc tane dogurdun sanck diolr napim ac ac ikinamzdim ki gun kuvvet lazm dimi :)
doğru diyosun vallahi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…