senle aynı durumdaymşz demekki benmde kilo artşm son zamnlarda başladı 80 leri görmedm henüz ama bu gidişle yakın gibiHer tartıya çıkışımda +1 kilo görünce bıraktım artık bende..son aya kadar o kadar az almıştım ki...hayatımda ilk defa 7li kiloları gördüm diyodum artık 8 lileri görmeye başladımmmm,şaka gibiiiiii
Ne yaşayacağımı o kadar bilmiyorum kiiiii.....lavman yapacakları ıcın oyle sıkıntılar olacagını sanmıyorum
Mideye bu aralar dur demek ne mümküüüünnnn,peehhhh yapcak bişi yok kokuta kokuta doğurcazben de en çok ondan korkuyorum. bir de düşünün doktorum eşimin amcası. yabancı olsa yine iyi. umarım kokmayız. maalesef mideye de dur diyebilenlerden olamadım:))
Geçmiş olsun bende çok kötüyüm bugün kulagim disim başım ağrıyor. Tez zamanda iyileşiriz inşallahkizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die
Valla 40. Haftaya basladik bugun hala dogmaya niyeti yok oglusun kiz bebekler biraz aceleci davrandi bu topikteselam anneler :)
ben komşu haziran anneler topiğinden yazıyorum :))) sizleri merak ettim maglum bu ay mart anneleri doğum yapıyor. kısmetse bir oğlum olacak. çevremde genelde erkek bebekler gec doğar diyorlar şimdiye kdr doğum yapanlardan böyle bir durumla karşılaşan oldumu :)))
normal doğuran bayanlar ya da doğuramamış bayanlar adet olmadan bir iki gün önce hani bir ağrı olur ya karnında insanın öyle bir ağrım var doktora gitmelimiyim ne çok soru soruom ben ya
Aynen benim de oğlum olacak normal doğum istediğim için bekliyorum .kasiklarima ara sıra kramplar giriyor. Sanci yok hala.Sıkıldım artık doğursam artık diyorum , hayırlısı artik bekliyoruz bebisimizi dört gözle.Valla 40. Haftaya basladik bugun hala dogmaya niyeti yok oglusun kiz bebekler biraz aceleci davrandi bu topikte
geçmiş olsun aynı durumdayım bende..kizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die
Günaydın arkadaşlar dün geceden beri kasıklarımda ayağa kalktığımda şiddetli agrı var yürüyemiyorum o derece Bıçak saplanır gibi. Bugun son Dr kontrolüm var nasıl gidicem hiç bilmiyorum
Sabaha karşı altıya doğru hafif kanamam oldu. Nişan gelir gelmez doğum başlamadığını, genelde takip eden iki gün içinde oldugunu okumuştum zaten önceden. Dr u aradım; o da doğumun başladığını değil yaklaştığını gösterir nisan dedi. Muayeneye gidip nst ye gireceğim.
Bu arada çarşamba günü girdigim son nst de sancim bir kere 60 üstü bir kere de 80 üstü çıkmıştı. Ben de hatta niye bisey demediler ki diye düşünmüştüm. Nst deki sancı "periyodik olarak" yüksek çıktığında sanci var anlamına geliyormuş, bunu da öğrenmiş oldum. Bakalım nişan sonrası vaziyet ne çıkacak...
ben de diyorum çekirgeden ses yok.yorumundada bişey yokmuş amaSelam napıyosunuz
Öldü mü kaldı mı bu Çekirge hayret sesi çıkmıyo diye merak etmediniz mi
Banlamışlar beni
Aylar sonra bir derdim var bölümüne girdim iki yorum attım hop banlandım
Bi üye, 'Aplamla küsüm aplam evlenecek ablam bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı şimdi düğününe gitsem mi' diye konu açmıştı
Bende didim 'Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir git tabi düğüne, şimdiye kadar küstüğün hata' ban yedim
evet erkekler genelde biraz rahatlarına düşkün oldukları için yerlerini seviyorlar sanırım ekmek elden su göldenValla 40. Haftaya basladik bugun hala dogmaya niyeti yok oglusun kiz bebekler biraz aceleci davrandi bu topikte
adaklıklar ucuz oluyor cnm biz bir adak bir akika kestik 2 taneyi 700 e aldıkEşimle davetiye listesi gibi bi liste yaptık
Mevlüt ortalama 60 kişi gibi görünüyor
O yüzden magnetlere ek yapacağım
Etiket uydurdum ama renkli yazıcı olmadığından siyah beyaz bastım
Onları da ekleyeceğim
Henüz küçük baş kaça sormadık, çok değilse birden akika kurbanını kesip onu dağıtmayı düşünüyoruz tavuk yerine mevlütte
Akika ne diyenler olabilir bende yeni yeni öğrendim çünkü, bebek doğunca durumun varsa kesmek iyiymiş yani bi kurban çeşidi
Ondan sonracıma kızıma zaten toplu alışverişte almıştım krem bi elbise ve ayakkabı, saç bandı bulamamıştım beyaz vardı bulursa ablam krem alıcak
Mevlütte bebeği karpuz gibi elden ele atmaca oluyomuş ya ben ve yeğenim başında duracaz beşiğin, vermicez kızımı
Annem ve ablamlar da sarma sarıcakmış, mevlüt için
Başka süs püs yapmadım gerek yoktur herhalde, magnet yeter
umarım benim içinde durum değişir. yoksa çok yıpratırım hem kendimi hem çevremi. utangaçlık sert tepkilerleBen utanırdım onceden ama sımdı hıc utanma gozuyle bakmıyorum tek basıma bır odada emzırırken uykum gelıyor ılk zamanlar ytak odasında emzırıyordum baktım ayakta uyuyorum mutemadıyen gunun her saatı sonra salına gectım ustume ortu atıyorum.
doğru diyosun vallahi :))Bn dogumdn birkc saat once kahvltida sucuklu yumurta yiyip gitmstim doguma. Agrim vardi bide cok anltyrm millete ne rahatsin goren de birkc tane dogurdun sanck diolrnapim ac ac ikinamzdim ki gun kuvvet lazm dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?