Benim 18 mart sezeryan günüm bakalım Hangimiz önce doğum yapıcak. Senin normal mi sezeryan mi.
Benim bebek arabam ve araba koltuğu takım olarak baby mec aldım tüm aksesuarları var ve cok uygun , ilk olarak yanımda yatsın diye sepet aldım cok kullanışlı olda tekerlekliBeşiği Kraft calipso aldık.. Burdaniki üç arkadaşta bunu tercih etti ..
Arabayı da halamız Aldı gönderdi .. Massimo Rico markası
Canım o da sana yardıma mı geliomuş alışverişe mi..Canım benim gorumcem geldi.Gecmiste cok iyi deneyimlerimiz yok.Daginiktir çünkü ben arkasını toplarim vede sinir olurum.simdi 25 yaşında gerçi. Ben oğlumu okula getirip götürse yeter diyorum ama malesef elimde değil. Biraz düzen meraklisiyim yani mutfak topluyor sa biri tamamen toplamali kalan yemekler daha küçük kaplara alinip dolaba koyulmali ocak silinmeli masanin ustunde fazlalik bisey kalmamalı gibi.Ev dağınık olunca resmen psikolojim bozuluyor içimi afakanlar basiyor.simdi oda kendine kılık kıyafet bişeyler aliyo zaten baya esya getirmiş onlari koycak yer ayarladim iyi kötü de yenileri geldikce yer kalmiyo bende doğum öncesi derli toplu olsun istiyorum birde k.valide gelicek onun eşyaları of.Sagolsun gorumcem yemek falan yapıyorda işte dağınık ben arkasından birdaha topluyorum.dogumdan sonra dagada stresli olucam biliyorum birde yapamicam is birsure Allahım inşallah kimseyi kirmam ya.Keske daha rahat bir kişiliğim olsaydı.
Selam napıyosunuz
Öldü mü kaldı mı bu Çekirge hayret sesi çıkmıyo diye merak etmediniz mi
Banlamışlar beni
Aylar sonra bir derdim var bölümüne girdim iki yorum attım hop banlandım
Bi üye, 'Aplamla küsüm aplam evlenecek ablam bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı şimdi düğününe gitsem mi' diye konu açmıştı
Bende didim 'Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir git tabi düğüne, şimdiye kadar küstüğün hata' ban yedim
Sezeryan benim de :) ben 16 almıştımSuper , eger bende oyle olursam inss:)
10 kg gitmis ya
Ben toplamda 13.5 kg aldim
10 kg gitse hemde 17,gune vuhu derimmm
Pazaresi dogum yapacsgim sezeryan
Senin de sezeryanmiydi?
Benm 2sinde de gelmedi bişi. kimse ztn o bastırmatı söylemiyor bi tek bana mı yapılıgr acaba.. rahim ağzına bakıo bastırıp yumuşamış mı açılmış mı dieAynen, benim de ilk çatı muayenesi çok rahattı, hiç bişi hissetmedim. Ama 2.si çok sert geldi, öyle karnımın üstüne bastırmadı ama sanki elini soktu tamamen ve içerde gezdirdi, ilkinden daha uzun tuttu ve acı hissettim biraz. Sonrasında kanama da oldu, normal ve artabilir dedi dr, ara ara kahverengi sümüksü akıntı devam etti 2-3 gün.
bende yorum yapmayım artık o zaman insanlara öyle bişi varmış demekki o konuyu okumuştum apla apla içim şişti :)
Ilahi cekirge alemsin
Bizde burda gun doldurmaya calisiyoruz sizin bebisler nerdeyse kirklandi biz hala bekliyoruz. Zaten yazan cok kimsede kalmadi. Ikra hanim nasil sen nasilsin alisabildinizmi birbirinize
ben de 5haftadır aynı durumdayım ama ne bileyim hamilelik öncesi böyle değildim bi garip oldu. Biri bişi yaparken arkasından düZeltesm gelio. Bulaşık mak İçindeki kirlileri bile dÜzeltiyrm :)bendede tam tersi evde tek kalmaya alışık değilim eşim işe gidiyo butun gün evdeyim cok bunaldım
Ne zaman BDV bölümüne girsem banlanıyorum burası serbest alan demek burda banlamıyolar beni
Sağ ol iyiyiz şükür halimize ama ben hergün pansuman yapıyorum hala geçmedi tam çünkü yarın kontrole gideceğiz ikimizde bakalım ne diyecekler
Size de Allah kolay doğumlar nasip etsin
Bende mevlüt için elbise baktım netten, uzun elbisem yok ta
Aynen yaa nası gitcek bu kilolar 17yi buldm bnde.. evlemitken 54tüm 62yle hamile kaldım bide. O kilolar belki hamileyimdir aman şunu yiyim aman yat uzan off en azından 57-58e dönsem bile iyi. Son haftalarda çok az yememe rağmen kilo alıp duruyorum bağırsak sorunum var. Zatn o sorun hep vardı artınva kilo da olarak bana dönüodu.. oofçatlaklarıma alıştım ilkten çok kötü hissedyrdm kendimi ama eşim beni rahatlattı ondan başkasıda görmüyr zaten.. kendimi beğenmemk değilde o kadar çok kilo aldmki kara kara düşünyrm nasıl bu kiloları verecemde eski halime döncem diye..
small giyerdm çok zayftm ama doğmdan sonra large olcam sanrmkıyafetlermn çoğu olmayack diye korkuyrm
ilahi çekrge yaaSelam napıyosunuz
Öldü mü kaldı mı bu Çekirge hayret sesi çıkmıyo diye merak etmediniz mi
Banlamışlar beni
Aylar sonra bir derdim var bölümüne girdim iki yorum attım hop banlandım
Bi üye, 'Aplamla küsüm aplam evlenecek ablam bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı şimdi düğününe gitsem mi' diye konu açmıştı
Bende didim 'Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir git tabi düğüne, şimdiye kadar küstüğün hata' ban yedim
bende yanlizim tüm gün evde esim iste disari da cikamiyorum artik eskisi gibi son gunler malum onu bekliyorum gelse deciksak biraz diye sagolsun yemek islerine o bakiyor son haftalar diyorum ya rahata alistim bakalim bebek dogdumu ne yapicaz :)) annem gelecek ins ilk haftalar toparliyana kadar rahat olurumben de 5haftadır aynı durumdayım ama ne bileyim hamilelik öncesi böyle değildim bi garip oldu. Biri bişi yaparken arkasından düZeltesm gelio. Bulaşık mak İçindeki kirlileri bile dÜzeltiyrm :)
hep derlerdi son haftalarda hızlı kilo artışı olur diye resmen haftada 1 kilo alyrm nasıl oluyr anlamyrm.. bağrsak sorunu bende de olmaya başladı.. puffffff şu kilolardan kurtlrz inşşşAynen yaa nası gitcek bu kilolar 17yi buldm bnde.. evlemitken 54tüm 62yle hamile kaldım bide. O kilolar belki hamileyimdir aman şunu yiyim aman yat uzan off en azından 57-58e dönsem bile iyi. Son haftalarda çok az yememe rağmen kilo alıp duruyorum bağırsak sorunum var. Zatn o sorun hep vardı artınva kilo da olarak bana dönüodu.. oof
ben de hem korkuyorum hem diger zmaanları da etkiler diye endişeleniyorum sonraki gebelik sonraki dogumlar
ben normalde cok korkak birisiyim hala kan verirken cok geriliyorum ama normal dogum için tam bi cahil cesaretim var :)
balık hapını filan bıraktım bı kac gun once bebek daha fazla beslenmesin diye :)
cok yemek de yemiyorum ama benim kız buluyor beslenecek bişiler
insallah isteyen herkese Rabbim normal dogum nasip etsin
36+3 te 3200,dedi dr um 51,cm ama bana hic iri bebek fln demiyor ,cok.iyi gelisim fln diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?