- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Offf benimkide gelmiyo sezeryan olcakBen 29. Haftadan beri erken doğum riskinden dolayı evde yatiyorum.38+0 olduk sancı ağrı var ama kızımın gelmeye niyeti yok.ama ben evde oturmaktan depresyona girdim şu son iki gündür ağlayıp geziyorum.....gel kuzum gel artık
Her şeyin hayırlısı. Bir sıkıntı olacak olsa normal Ya da sezaryen fark etMez yine olur. İyi düşünelim iyi olsunteşekkür ederim. doktor da bahsetmişti bundan. bu bebek için biraz bekledim öyle kolay gelenlerden olmadı bizimki. bir düşükten sonra 2. ye hamile kalmak tam 1 yıl sonra oldu. normal doğum için bekliyoruz ama sırf korkudan çok saçma ama sezeryan mı olsam diyorum. neyse en iyisi kötü düşüncelerden arınıp bebeğin hayalini kurmak :))
Burdaym cnm sorKızlar doğum yapanlar nerde yaaa sorularım var
benimde aynı olcak haftaya adar gelmezse suni verilip spinal sezeryan yapılcakKızlar bizde doktordan geliyoruz sancı falan çıkmadı malesef bu hafta beklicem yine haftaya salı tekrar gidicem en son tarih 13 Mart gelmezse o güne kadar suni Sancı verilcek dedi Herşeyin hayırlısı hepimiz için ama çok heycanlıyım
spinal anestezi olanlar kimlerdi doktorum bunu önerdi bana. senin normaldi dimiBurdaym cnm sor
Sezeryandan korkuyorum ben ya Rabbim Hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah bir avazda kurtulalım kızımı çok merak ediyorum artıkbenimde aynı olcak haftaya adar gelmezse suni verilip spinal sezeryan yapılcak
Bende inş spinal anestezi olucam genel olmaktansa bu daha iyi o anı da yaşıyorsun hem cok heyecanlıyım düşündükçeSezeryandan korkuyorum ben ya Rabbim Hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah bir avazda kurtulalım kızımı çok merak ediyorum artık
kızlar bebek için bez aldınız mı yoksa doğunca mı alcaksınız ?
Ben %28 indirimdeyken e-bebek'ten 1 paket 1 no 2 paket de 2 no aldım, prima premium care. Cumartesi günü doktor kontrolünden sonra da Joker'e uğrayıp %30 indirimli 1 paket 1 no, 2şer paket 2 ve 3 no aldık ilave olarak. Paket açılmazsa değişim yaparız dediler. İndirimleri takip etmek lazım, mama ve bezlerde malum pek indirim yapmıyorlar.
Ebe leyla sen daha dogurmadim mi canım. Bizim kızlar bizi oyalıyor. Benide dr 35 + 2 de erken dogurursun diye izne ayırdı. 37 bitse diye beklerken 38 +1 olduk. Şimdide sancı yok
Ben 29. Haftadan beri erken doğum riskinden dolayı evde yatiyorum.38+0 olduk sancı ağrı var ama kızımın gelmeye niyeti yok.ama ben evde oturmaktan depresyona girdim şu son iki gündür ağlayıp geziyorum.....gel kuzum gel artık
Evetspinal anestezi olanlar kimlerdi doktorum bunu önerdi bana. senin normaldi dimi
Canım yarın sezeryana gırecem heyecandan oluyorum
Tavsıyelerin için teşekkür ederim içim ferahladi inanki dediklerini yapıcamiyi geceler herkese.hala dogum yapmamis ve sezeryan olacaklara korkmasinlar demek istiyorum.fayda vermez biliyorum ama:)
ben son ay stresten hic yatamadim geceleri.Allahim napicam o ameliyathaneye nasil inerim fln die.tavsiyem etrafa cok bakmamalari ameliyathaneye girince.ben spinal sezeryan oldum.birde miyom ameliyati
hissederim diye cok korktum.ama hic bisey yok.zaten iceri girdikten 5 dakika sonra bebegin sesi geliyor dunyayi unutuyorsunuz.
sonra 45 dakika daha kalmisim icerde ama hatirlamiyorum.ameliyat sonrasida kafanizi cok oynatmayin ben fazla oynattim ve 48 saat hic uyumadim.kahve ve suyunuzu ihmal etmeyin...
Takip et canım ağrılarıKasiklarimda olusan bir sanci yasiyorum ama dayanilmaz degil suan ve bebegimde kipir kipir acaba diyorum ilk sinyallerimi aliyorum bu gece bebegim gelebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?