2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hep öyle hissediyorum, akşam 10 dan sonra kıvranmaya başlıyorum, sabaha kadar

Aynen benimde oyle oluyor.hatta dun aksam nefes alamadim.esimle kalktik bir yuruyus yapip geldik.nefesim acildi bu seferde cat ve bel agrisi basladi :))

Rabbim hayirli zamanda kurtarsin ins canim.hic kendini üzme. ..bol bol dinlen du ve lohusa serbeti ic bebegine bol bol sut ver.heleki kusuyorsa daha cok sutune ihtitsci olscak...su anda onun icin yapabilecegin en onemli sey bu.

hayırlı olsun bebişin.genel anestezi öyle malesefki acıyla uyandım bende neyseki 2 iğne ile geçti

kızlar memur olan arkadaşlara soruyorum. bu 37. hafta çalışamaz raporunda rapor btiş tarihi falan yazıyor mu? yoksa sadece 37 hafta gebelik. yasal izni başlatılmıştır gibi mi yazıyor?
bitiş tarihi yazmıyor du benimkinde boşdu çünkü doğumu ne zaman yapacağın belli değil

merhaba arkadaslar bende hala dogurmayanlardanim
dogum yapan arkadaslar hayirli olsun darisi basimiza inss..

bir de dogum yapanlara sorum olacak ev durumunuz nail yaninzda kim var gelen giden cok mu sorun yasiyor musunuz?? ben o kadar ozgur bi insanimki nasil kalabalkla benmle kalanlarla basedecegim hic bilmiyorum

allah şifasını versin cnm inşallah önemli birşey yoktur hemen kavuşursun kızına

Allhn izniyle biseycik olmz uzulme. Bnmki de dogdugu ilk gun nefes almkta biraz zorlndi , emmden kusuydu meger dogumda pislk yutmus midesi yikandi gecti bitti. Belki senin de boyle bisydr

Gunaydin kizlar yeni dogum haberleri var mi?
Biz bugun anneyle ilk tartismamizi yaptik kustu bana
Ayri bi odada oturuo simdi bende kimyon cayimi aldim yanina oturdum konusmuo benle hemde bebegin kiyafeti yuzunden tartistik
Bz de 2 gun once sacma sapn biseydn dolyi tartstk agldm baya. Ama misafr diye gostermdm agldgmi. Zaten gitck idare etmye calisyrm. Bide annelgn ne kadr zor oldgnu anldm hosgoryrm napim

bir hafta biri kalsa yanında yeter bide iş yapacak biri olması önemli.gelenler olsada çok kalmıyorlar hasta ziyareti oldugu için
misafirlerle ilgili bir problem yaşamadım ben.
ama annem ve kv dede bişey yapılacakmı diye sorup duruyorlar işler biraz gecikmeli oluyor yemek yaptıgımda oldu kahvaltı hazırladığımda bulaşık çamaşır yıkattığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…