2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 haftadır bebiş 2700 çıkıyor. Dr normal dedi. pozisyondan kaynaklanabiliyormuş. ama yine de insan işkilleniyor. bu arada boynumdaki kıllanmayı gösterdim. gebelikte koyulaşma olur dedi. düzelir dedi. ama nasıl düzelecek ki. koyulaşan kılın rendi açılır mı tekrar ya. çok rahatsız ediyor. kıllarında koyulaşma olup sonradan düzelen var mı?

kızlar memur olan arkadaşlara soruyorum. bu 37. hafta çalışamaz raporunda rapor btiş tarihi falan yazıyor mu? yoksa sadece 37 hafta gebelik. yasal izni başlatılmıştır gibi mi yazıyor?
Ben bugun aldım raporu 36.hafta gebelikte olup doğum öncesi izni uygundur yazıyor. Bitiş tarihi yazmıyor

Ilk defa duyuyorum ben canım kıllanma oluyor ama hormonlardan onu biliyorum geçici tabi

kızlar memur olan arkadaşlara soruyorum. bu 37. hafta çalışamaz raporunda rapor btiş tarihi falan yazıyor mu? yoksa sadece 37 hafta gebelik. yasal izni başlatılmıştır gibi mi yazıyor?

Ben Çarşamba alacam bakalım nasıl yazacaklar o zaman sat a göre 36+4 olacaz..

Slm kontrolden çıktım 36+1 günlük olmusuz.3 kg bebeğim sezeryan tarihi de belirledik 18 martta bebeğimi inş kucağımiza alicaz.çalışamaz raporumu da aldım. Bizden haberler bu kadar
Bende bugün izine ayrıldım yarın doktoruma gidicem rapor alırken hastanede bebek 3300 çıktı şaşırdım fazla geldi normalmi acaba normal doğumu düşündüğüm için fazla kilolu olsun istemiyorum bakalım kendi doktorum ne diyecek farklı olabilir kilosu

şu tarihte KD bölümüne başvuran filanca kişinin yapılan muayenesinde 37 haftalık gebelik tanısı konmuştur. Doğum öncesi 3 haftalık izne ayrılması uygun görülmüştür yazıo

benim raporda rapor bitiş tarihi 10 mart yazıyodu. yasal süre 40 hafta olduğundan 40 haftaya göre hesaplayıp yazdı doktor.
Benim 36+4 olmasına rağmen 36 hafta saydılar 1haftam eksik 2 Mart'tan 29 Mart'a kadar izinli yazmışlar normalde 26 Mart

Allh yardmcn olsn. Bnm annmle kv yanmda bi an once gitseler diye bakiyrm. Ev ev ustune olmuyms gercktn

hamile veya dogum yapan arkadaslar bebeklerinize ne isim koydunuz veya karar verdiniz ?ben cok kararsizim hala kizim olacan % 80 allah izinn verirse isim eylül , berrin, miray, veya simay düsünüyorum ama karar veremedim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…