Ben bugun aldım raporu 36.hafta gebelikte olup doğum öncesi izni uygundur yazıyor. Bitiş tarihi yazmıyorkızlar memur olan arkadaşlara soruyorum. bu 37. hafta çalışamaz raporunda rapor btiş tarihi falan yazıyor mu? yoksa sadece 37 hafta gebelik. yasal izni başlatılmıştır gibi mi yazıyor?
Ilk defa duyuyorum ben canım kıllanma oluyor ama hormonlardan onu biliyorum geçici tabi2 haftadır bebiş 2700 çıkıyor. Dr normal dedi. pozisyondan kaynaklanabiliyormuş. ama yine de insan işkilleniyor. bu arada boynumdaki kıllanmayı gösterdim. gebelikte koyulaşma olur dedi. düzelir dedi. ama nasıl düzelecek ki. koyulaşan kılın rendi açılır mı tekrar ya. çok rahatsız ediyor. kıllarında koyulaşma olup sonradan düzelen var mı?
kızlar memur olan arkadaşlara soruyorum. bu 37. hafta çalışamaz raporunda rapor btiş tarihi falan yazıyor mu? yoksa sadece 37 hafta gebelik. yasal izni başlatılmıştır gibi mi yazıyor?
Bende bugün izine ayrıldım yarın doktoruma gidicem rapor alırken hastanede bebek 3300 çıktı şaşırdım fazla geldi normalmi acaba normal doğumu düşündüğüm için fazla kilolu olsun istemiyorum bakalım kendi doktorum ne diyecek farklı olabilir kilosuSlm kontrolden çıktım 36+1 günlük olmusuz.3 kg bebeğim sezeryan tarihi de belirledik 18 martta bebeğimi inş kucağımiza alicaz.çalışamaz raporumu da aldım. Bizden haberler bu kadar
benim de kafamı o karıştırdı. okuldaki görevli illa rapor bitiş tarihi yazacak diyor. iyi de doğum tarihi belli değil ki. hastanede nasıl rapor verildiğine baktım. yarın rapor alıcam 37 hafta raporu. yasal izin başlamıştır yazacak. doğum yaptıktan sonra verecekleri raporda ise göreve başlama tarihim yazacak. emin olmak istedim o nedenle. sende de öyle o zaman.
Benim 36+4 olmasına rağmen 36 hafta saydılar 1haftam eksik 2 Mart'tan 29 Mart'a kadar izinli yazmışlar normalde 26 Martbenim raporda rapor bitiş tarihi 10 mart yazıyodu. yasal süre 40 hafta olduğundan 40 haftaya göre hesaplayıp yazdı doktor.
Doğurdu galiba bende merak ettimincir 59 dan haber var mı en son suyum geldi hastanedeyim demişti merak ettim?
Allh yardmcn olsn. Bnm annmle kv yanmda bi an once gitseler diye bakiyrm. Ev ev ustune olmuyms gercktnanlamaz ki çünkü diğer eltilerime de aynısını yapıyo işi pişkinliğe vuruyo canım isterse gider kalırım oğlumun evi değil mi diyo. eğer gelirse git demek olmaz iki üç durup gideceğini bilsem gelsin derim ama doğuma kada durur.
işin komik yanı sanki sadece onda gelenek varmış gibi lohusayken gelinin yanında 40 gun durulurmuş onlarda adetmiş size gelcem dedi bana ben de szde var bizde de oyle bi adet yok maalesef sağol gerek yok dedim :) bebeğe bi zıbın bile almadı bide yüzsüz yüzsüz adet diyo :))
Bize de verildi bugnbizede d vit verdi bugün başlamamızı söyledi 8 günlüğüz daha .seninkidemi d vitamini
Geceleri bu ağrılar ye daha cok artıyor ki Yada bize mi öyle geliyor
aynen gecmek bilmiyor geceleri ne uyku var nede oturabiliyorumBen de hep öyle hissediyorum, akşam 10 dan sonra kıvranmaya başlıyorum, sabaha kadar
tez zamanda kurtulursun ins canimIki gün kaldi bende tik yok
tsk ederim cnm böyle beklemekte gecen 9 aydan daha zor geliyortez zamanda kurtulursun ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?