Sipinal epidurel oldum.cok rahatti ameliyat ama sonrasi cok kotu oldum sanki 3 sezeryan bi anda olmusum gibi oldu eski dikislerdeki hasarlarda duzeltilmis haliylw rahim agrisi cok kasti bebi bebwgin usg siyle hemen hemen tuttu
iyi dileklerde bulunan tum arkadaslarada tesekkur ediyorum cok hazirliksiz yakalqndim ama ev bile bugun temizleniyor :)
Canım bunu nerden temin edebiliriz ki çok beğendimHastanede ikram etmek için harribonun marshmallow undan veya eti puftan yapılan bebek şekerleri cok güzel ve suslu hem de çok pratik oluyor
Eki Görüntüle 1437269 Eki Görüntüle 1437270 Eki Görüntüle 1437271
Bencede temizlet canim ben.bugune cagirmistim kadinlari ama erken olunca kotu oldu evde baya bi kotuyduHaftaya pazarteside benim dofumum olacak basipse bakalim benjmki nasil olacak.bende rahat davranmayip temziletsem su evi artik fena olmaz:)
Aynen haftaya doğumum ve Aklım evde temizlense kuş gibi hafiflicemHaftaya pazarteside benim dofumum olacak basipse bakalim benjmki nasil olacak.bende rahat davranmayip temziletsem su evi artik fena olmaz:)
Yok. Canım biz bekleyenler hala buradayız :) gece dogru düzgün uyku uyuyamadıgım icin yeni kendime geliyorum benFırtına öncesi sessizlik var forumda
bugün doğum iznimin ilk günü
herkes dogumami gitti napti ya
Beklemicem günleri sayarsam hiç Geçmiyor birde eskisi gibi gezemiyorum ki vakit geçsin evde durmaktan zaten hiç GeçmiyorCanım seninle günlerimiz aynı Anlıyorum ki sende benim gibi sıkılmış durumdasın benim kızım olucak ALLAH izin verirse çok Nazlı olcak benim kızım sanırım en Başlarda yüzünü cinsiyetini falan epey göstermedi şimdide gelmek bilmiyor maşallah :) ama son zamanlar hiiiç Geçmiyor normal bekliyoruz bizde bakalım gelcek mi :)
cnm yslnislikla 37+3 yazmisim sonra duzenleyemedimde aslida 36+3Canım bnm salı 37+1 oluyor aramozda 6güm göxüküyor takvimde
O kol uyuşması bende de var canım hemde cok o yüzden uyuyana kadar eziyet çekiyorum desem yeridir. Ayaklarım da ayrı uyuşma var magnesıum iciyorum ama yeterli degil sanırım . Kendimi tanıyamıyorum artıkgunaydin kizlar yeni uyandim gece uyuyamiyorum yaa bi yandan bobregim agriyor bi yandan oglusum baski yapiyo soluma donunce kolum uyusuyo gibi sagima donunce bobregim agriyo sirt ustude yatmiyorum Allah yardimcimiz olsun
Ben de dün ishal oldum yaaa şimdi doğum yaklaşıyor mu yaniiiiOlabilir ben 1 haftadir ishaldim dogum belirtisi die okumustum bir yerde oylede oldu
aynrn bende magnezyum iciyorm ama yaramiyo gibiO kol uyuşması bende de var canım hemde cok o yüzden uyuyana kadar eziyet çekiyorum desem yeridir. Ayaklarım da ayrı uyuşma var magnesıum iciyorum ama yeterli degil sanırım . Kendimi tanıyamıyorum artık
ne guzel haberler cnm Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsinSlm kontrolden çıktım 36+1 günlük olmusuz.3 kg bebeğim sezeryan tarihi de belirledik 18 martta bebeğimi inş kucağımiza alicaz.çalışamaz raporumu da aldım. Bizden haberler bu kadar
Sağol canim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alirizne guzel haberler cnm Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin
cnm gunlerimiz ayni benimde kontrolum yarin en son 2 hafta once gitmistim oglusum 2500 gr di simdi 3 olmustur heralde senin en son kactiSağol canim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza aliriz
magnezyumu bırakmadnmı canm 36dan sonra kullanılmaması gerekiyomşO kol uyuşması bende de var canım hemde cok o yüzden uyuyana kadar eziyet çekiyorum desem yeridir. Ayaklarım da ayrı uyuşma var magnesıum iciyorum ama yeterli degil sanırım . Kendimi tanıyamıyorum artık
Yalan söyleyinkızlar ya bir derdim var(
sorun gene kaynana gene kaynana..
bunca hamileliğimde hiç bi yardımı olmayan kadın gezmesini bitirmiş de doğuma kadar bizde kalacakmış güya bana yardımcı olacak, hasta kilolu yemek bile yapamaz sadece hizmet bekler, öğlen birde kalkar yatağını bile toplamıyo ortalıkta her şeyi dağıtıyo her şeye karışır laf sokar off dertsiz başıma iş çıkacak hiç de seviyorum eşim de biliyo beni anlıyo ama nasıl dicm gelme diye diyo annem sonuçta duyan ne der diyo ne yapsk sizce, gelemese bu kaynana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?