Evet kız canım .. Isim konusunda hala kararsızız... Babamıza göre erkenmiş:) geçen gün çıkıştım artık doğurdum doğuracam diye ... Yasemin ,, yağmur filan dedi benim Aklımda Yaren var .. Başına Zeynep koysak mı ki diyorum öyle olursa.. Hala belli değil Kızımın adı ..Anladım canım almak lazım o zaman tabi garanti olsun Kızın mı olacak isim ne düşündün
yarin sabah doguma giricem kismetse o yüzden cok heyecanliyim..Neden heyecan lısın
evet canim kismetse yarin sabahYarin mi doğum canim
ben de tam tersi çok hareketliyim. evde bi uzanıp dinlenemiyorum. kendime yapacak bişey buluyorum. onun için bacaklar günden güne iyice şişiyo. zor basıyorum ayaklarımın üstüne ama beni durdurabilene aşk olsun. daha haftaya bebek odası almaya gitcem doğurmazsam inşallah :))Bendeeee sıkıldım hareketsiz olmaktan bebeler doğsa da kendimize gelebilsek :) işte var evde yapamıyorum da
10 gün önce arkadasım dogum yaptı ikizi oldu yaren ve Elif koydu isimlerini bence yaren güzel isim ama insan cok kararsız oluyor benımde daha net birsey yok eşim Eylül istiyor ben berrin düşünüyorumEvet kız canım .. Isim konusunda hala kararsızız... Babamıza göre erkenmiş:) geçen gün çıkıştım artık doğurdum doğuracam diye ... Yasemin ,, yağmur filan dedi benim Aklımda Yaren var .. Başına Zeynep koysak mı ki diyorum öyle olursa.. Hala belli değil Kızımın adı ..
Berrin in anlamı nedir ,?10 gün önce arkadasım dogum yaptı ikizi oldu yaren ve Elif koydu isimlerini bence yaren güzel isim ama insan cok kararsız oluyor benımde daha net birsey yok eşim Eylül istiyor ben berrin düşünüyorum
Anladım canımhafta olarak yazmıyor canım.önceki verdiği çalışamaz raporunun bazı kısımlarınıda doldurmuş ve üstüne çalışabilir kağıdı ek olarak hazırlanmış.o kagıtta ne zaman işe başlıyacağı yazıyor.doğum öncesi haftalar ve erken doğum yaptığım için (38 de ) o iki hafta ve doğum sonrası haftalar toplanarak.ne zaman işe başlıyacağım hesaplanmış
Ben hastaneye sordum. Getirebilirsiniz dedilerValla hastaneye sormadım ama genelde götüren arkadaşlar olmuş bende alayım dedim ..
Yüksek yüce anlamındaBerrin in anlamı nedir ,?
Allah kabul etsin canım darısı Başımızabugün 7.günümüz ogluşun göbeği düştü.salı günü ilk banyosunu yaptırcaz
kurbanlarını da kestik allah kabul etsin .
bosver canim belkide gelmemesi gelmesinden daha hayirlidir öyle düsün bu kafadaysa zaten
bosver canim belkide gelmemesi gelmesinden daha hayirlidir öyle düsün bu kafadaysa zaten
Merhaba arkadaşlar. Ben dün saat 3 bucukta doğum yaptım. Taha erdem dünyaya geldi. Pazartesiyi bekleyemedi. Kanamam geldi baya zorlu bir süreç geçirdik ama oğlumda bende iyiyiz. Genel anestezi oldum.
Gerçekten bambaşka bir duyguymuş. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin
Allah kurtarsın inşallah sağ salim kavuş kuzuna :)yarin sabah doguma giricem kismetse o yüzden cok heyecanliyim..
evet canim kismetse yarin sabah
Allah kabul etsin..bugün 7.günümüz ogluşun göbeği düştü.salı günü ilk banyosunu yaptırcaz
kurbanlarını da kestik allah kabul etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?