2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar. Ben dün saat 3 bucukta doğum yaptım. Taha erdem dünyaya geldi. Pazartesiyi bekleyemedi. Kanamam geldi baya zorlu bir süreç geçirdik ama oğlumda bende iyiyiz. Genel anestezi oldum.
Gerçekten bambaşka bir duyguymuş. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin
Hayirli ugurlu olsun canım. Gozun aydin. Genel anestezi senin tercihin mi oldu?

Merhaba arkadaşlar. Ben dün saat 3 bucukta doğum yaptım. Taha erdem dünyaya geldi. Pazartesiyi bekleyemedi. Kanamam geldi baya zorlu bir süreç geçirdik ama oğlumda bende iyiyiz. Genel anestezi oldum.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün. darısı bizlerinde başına inşallah

Canım gözün aydın çok şükür sagsalim almışsın kucağına amin darısı başımıza

Kizlar cuma gunu dr randevum vardi acil sezeryana aldi dr eski dikisler acilma yapmak uzereymis eve bile gondermiyecekti 10 dk izin aldim eve geldim dusumu bile zor aldim cuma gunu 3 kg 150 gram oglum dogdu ama sanki 2500 kg gibi kucucuk sagligi iyi cok sukur
Benim agrim var dun gwce agridan agladim resmen bugun bi igne yaptirdim daha iyiym gorusuruz yine

ayy supriz oldu bozeede masallah kilosu iyi kuzunun usg ile tuttumu peki ins senin agrilarinda gever biian once genel anestezi ile mi oldun

Kızlar acil yardım!!!
Çok afedersiniz makat bölgesinde kaşıntım vardı,sonra farkettim ki bi et parçası var dışarı çıkmış gibi off...
Kabız da değilim aslında 1 haftadır...
Var mı böyle bişey yaşayan?
Perşembe günkü kontrolde doktoruma mı sorsam yoksa bi genel cerraha mı gitsem?
Çok canım sıkıldı...

Kızlar acil yardım!!!
Çok afedersiniz makat bölgesinde kaşıntım vardı,sonra farkettim ki bi et parçası var dışarı çıkmış gibi off...
Çok canım sıkıldı...

Canim o genel cerrahin alanina giriyo, bende de var ve belli donemlerde cok buyuyo belli donemlerde kuculuyo, yediklerine dikkat etmelisin. Ama muhakkak genel cerraha gorun

esra_the_teacher esra_the_teacher canım sen basur olmuşsun bende de doğumdan sonra oldu cerraha gitmedim kendi doktoruma söyledim iki tane krem verdi iyi geldi sende doktoruna sor bence krem verir geçer inşallah.

Kızlar acil yardım!!!
Çok canım sıkıldı...
HEMOROİDMİ OLDUN

Kizlar lohusa serbetini yaptim ve bit bakdak ictim gercekten cook harika bir tadi var.bitki karisimi oldugu icin dogum once pek fazla icmeyecegim ama sonrasinda hergun kaynatirim bu karisimi.gercekten osmanli herseyin guzelini biliyormus.
Yarifim soyle
10 tane karanfil
5 tane karabiber
3 tane kabuk tarcin
3 kok havlican
3 kok zencefil
2 tane muskat
6 tane yenibahar
1 yemek kasigi kadar lohisa sekeri
1 su bardagi seker

tum bitkileri yikayip tozunu alin.2 litre suya koyup , lohusa sekerini ekleyip 40-50 dk kaynatin. Ocaktan alip damatadındaiza gore seker yada bal ekleyin.ister sicak ister soguk tuketin.

Lohusa serbeti hem suy arttirici hem bagirsak duzenleyici hemde iyi bir sakinlestirici ozelligi varmis.tarifi uyguladim begendim.ayni malzemyi kurutup 3 defa kaynatabilirmissiniz
bnada annem lahusa şekeri almş kaynatıp içmelik bide bunlarımı katıyolarmış içine

Gözünüzaydın, sağlıklı günlerde analı, babalı büyüsün bebişin:nazar::KK46:

ben de tam tersi çok hareketliyim. evde bi uzanıp dinlenemiyorum. kendime yapacak bişey buluyorum. onun için bacaklar günden güne iyice şişiyo. zor basıyorum ayaklarımın üstüne ama beni durdurabilene aşk olsun. daha haftaya bebek odası almaya gitcem doğurmazsam inşallah :))
Canım bence dikkat et ben doğumdan bir gün önce banyo fayanslarıni yıkadim sonra ertesi gün acil gittik nst kötü çıkınca ben fark etmeden suyum bitmiş baya bir serum yedikten sonra doğum yaptım 12 gün oldu hala yorgunum sen yorma kendini.

Hayirli olsun bebisim Allâh anali babali büyütmeyi nasip etsin .

Kolay bişey diyemem açıkcası :/ acı yok ama 3-4 parmağıyla baktığı için garip bi duygu.. Dr'um da erkek olduğu için daha da garip.. 1 dk falan sürüyo. 37+1'di baktığında.
Hmm bende salı gıdıcem 37+3 oluyo yapabılır banada benımde dr um erkek

Back