- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Allah yardım etsin canım zaten çabuk buluyorlar merak etme bir an önce atlatirsinKicuk dogdugu icin sanirim altini bile degistiremiyorum aglayinca cok korkuyorum canini acitiyormusum gibi geliyor sut veya mama versem kusuyor fazla mi oldu azmi oldu diyorum kisaca korkuyorum :)
Nasıl oldun cnm halen devm edio mu. Bana da bakıldı hatta sotmuştum kanama fln olur mu die olmaz demiştidruma sordum persembe elle alttan muayene yapmisti ondan dolayi olabilir dedi ama azda olsa hala devam ediyor
curumus gibi ağrıyor nasil oluyor benimki harekt ettikçe sanki yerinde sigamamis gibi kasılıyor baya bi ittirip kaktiriyor. ama doğum sancisi gibi bisey değil sanırım bu. bi de ara ara ani kalkınca kasıgıma sanci giriyor.Kızlar benim göbegimin altı çürümüş gibi ağrıyor bide bebeğin kafasını baya asagida hissediyorum sizce doğum yakın mi pazartesi kontrolümuz vardı bi parmak açıklık vardı o gün ama bende ne sancı nede başka bişey yok
leke gibi hala devam ediyor ne yapayim kararsizim payartesi beklesem mi agri olursa mi gitsem direk hastaneye bilemedimNasıl oldun cnm halen devm edio mu. Bana da bakıldı hatta sotmuştum kanama fln olur mu die olmaz demişti
Benimkide ememiyor bende sagip veriyorumÇok iyi ememiyor..bu yüzden sarılık geçmedi zaten..sutumu Sagip biberonla veriyorum, güç bulursa da kendi emiyor..seninki de mi minik??
bebek hareekt ediyomu kanaman vardır belki bi git doktora benceleke gibi hala devam ediyor ne yapayim kararsizim payartesi beklesem mi agri olursa mi gitsem direk hastaneye bilemedim
Bugün fazla hareket etmiyor oynuyor ama az hafif yani gitsem mi yine debebek hareekt ediyomu kanaman vardır belki bi git doktora bence
Doktorunu tekrar ara isterseb. Ellemesiyle olsa bu kadar uzun süre devam eder mi kileke gibi hala devam ediyor ne yapayim kararsizim payartesi beklesem mi agri olursa mi gitsem direk hastaneye bilemedim
Merhaba kızlar yarin son günüm bi ben kaldim sanırım benimle ayni olan herkes doğurdu. Pazartesi nisanim geldi ama sancim olmadi.
bu sabah doktora gittim bebegim 3800kg olmus.
2 cm açıklık ve nst de sancı çıktı. Devam ederse gel dedi.
pazartesi yatış yapacagiz suni sanci verecekler artık daha fazla beklersek bebek 4kiloyu gecebilir çünkü sezaryende olmak istemiyorum insallah bi sıkıntı olmazsa.
Ama dua edin lutfen bugun yarin gelsin bebegim kendi sancimla.
hepimiz için hayırlısı olsun.miniklerimize kavusalim sağlıkla :)
selam kzlar doğuranlardan pek giren yok sanırım hamişler kamış hep :) herkes bebek doğunca hamileliği aradığını söylemiş ama bence tam tersi bana hamilelik çok zor gelmişti gece uyumak eziyet sürekli uyanıyosun hiç uyuyamıyosun yürüyemiyosun herhangi bi iş yapamıosun herşeyi eşimden istiyodum son zamanlar, bel ağrıları eğil kalk hepsi sıkıntıydı benim için hamilelikte şimdi çok rahatladım valla sanki bi hafta önce karnı burnunda olan ben değilim :) bebek bakmak meşakkatli olduğu kadarda zevkli onun için yaptığınız herşey keyif veriyor zaten karnının doyması , gazının çıkması , kaka yapması bile sevindiriyor :)
minicik bi ayva göbüşü kaldı bende d. sonrası oda iner sanırım zamanla ...karnımdayken karnım gerilmekten patlıycak gibiydi birden sönünce çok rahatladım gerçekten sezeryanında korkulacak bi tarafı yok kızlar hatta hiçbişeyi yok ben 2. gün hasta bezini çıkarınca külotlu olan korselerden taktım altı korse değil zaten karnı sıkıyor sıktığı içinde dikişlerinizi tutuyor hissi veriyor ağrı filan olmuyorhiç, gayet iyi çıktım hastaneden hemşireler normal doğummu filan diye soruyolardı hatta akşamına ertesi günkü misafirler için ıslak kek filan yaptım hastaneden çıktığım gün ilk gebeliği olup korkacak taze anneler için yazıyorum bunları hiçbişyi yok merak etmeyin bugün 6. gün doğum yapmamış kadar iyiyim bi haftada normale dönyosunuz zaten... yinede normal doğum nasip olursa herkese normal doğum kısmet olur inş.kalan tüm anneler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inş.
Cati muayenesi mi.oldun ondan sonra benimde akintiyla karışık kahverengi gibi kanamam olmuştu 1,5gun kadar normal demişti doktorBugün fazla hareket etmiyor oynuyor ama az hafif yani gitsem mi yine de
Cati muayenesi mi.oldun ondan sonra benimde akintiyla karışık kahverengi gibi kanamam olmuştu 1,5gun kadar normal demişti doktor
Canım sanırım çatı muayenesi gerçi sormadım 3. Cocuktada yaparlar mı ki perşembeden beri var durursa bugun OndandırCati muayenesi mi.oldun ondan sonra benimde akintiyla karışık kahverengi gibi kanamam olmuştu 1,5gun kadar normal demişti doktor
aynen canım ben ağlamadım,tuttum kendimi ama bebegım çok ağladı hala izleri var topuğunda.Pazartsi yapilck isitme testi. Topuk kani cok kotytu cnm ya. Bn agldm esimn de gozleri doldu. Kiyamadm kuzumn canini yaktlr
Canım hareket ettikçe ağrıyor bide bebek hareket edince nerde olduğunu hissediyorum mesela şimdi kalkıp yemek yapamam çünkü yürürken ağrıyorcurumus gibi ağrıyor nasil oluyor benimki harekt ettikçe sanki yerinde sigamamis gibi kasılıyor baya bi ittirip kaktiriyor. ama doğum sancisi gibi bisey değil sanırım bu. bi de ara ara ani kalkınca kasıgıma sanci giriyor.
son uc hafta daha sık kontrol olur zannediyordum. doktor beni yolladı sancin olur suyun falan gelirse ara dedi..
Canım hareket ettikçe ağrıyor bide bebek hareket edince nerde olduğunu hissediyorum mesela şimdi kalkıp yemek yapamam çünkü yürürken ağrıyor
Saol canım cümlenin allahım yardım etsin ve bir an önce kolay yapmayı heyecan dorukta sabır tükenmek üzere : )Seninki daha aşağıda öyleyse, ben daha o kadar aşağıda hissetmiyorum bebişi. Allah kolaylık versin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?