gunaydin cnm evet yaa bugun subatin son gunu marta giriyoruzz ben cok heyecanlanliyim ve korkuyorummGunaydi gunaydin gunaydin.... artik subat bitiyor ve mart geliyorrr.. yeni annelerin haberlerini bekliyoruz, tabi dogum hikayelerinide
aaa dr umda erkek cok cekiniyorumCanım bilmiyorum ama 37 de yapıyorlar genelde
gunaydin cnm evet yaa bugun subatin son gunu marta giriyoruzz ben cok heyecanlanliyim ve korkuyorumm
amin cnm dun gece cok dusundum ben nasil dogum yapicam diye cok zor galibaBende de heyecan ve korku yarisiyo Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
amin cnm dun gece cok dusundum ben nasil dogum yapicam diye cok zor galiba
o gunu sabirsizlikla bekliyorum Rabbim saglikla versin bebisleri kucagimizaMuhakkak zordur ama o muhtesem guzellik o zorluga ustun gelecektecrubelilerden gordugum bu. Bakalim biz ne zaman mujdeli haber verecez burdan
leblebi biraz iyi geliyor mide asidini emiyor çünkü
Doktorunu ara canm yüksk ihtimal bebek geliyordurarkadaslar hafif kanama gelmesi normal mi 38. haftadayim. birde ev islerini yemek vs nasil yapiyorsunuz bu son gunler benim yardim edecek kimsem yok yanimda yapamiyorum hic
gittim canim.dogurdum zaten 1 hafta oldudoktora gitmedinmi doğum sancısı olmasın
Canim seninki dogum sancisida olabilir bi doktorunla gorus ihmal etme
dogum sancisiymis zaten.oglum bekleyemedi normalde bugun dogacakti.ben agriyi anlatmaya calistim.aksam ustu 18 gibi dokyora gittik.biraz agri cikti ama acilma yoktu.eve geri gonderdiler sancilar sıklasirsa gelbdediler.ben sabah 5 e kadar dayanabildim.sabah 5 te hastaneye gittim cunku sancilar agirlasti...doktorum gelip sezeryana aldi..06.30 da oglum dunyaya geldii.sezeryandan cok korkuyodum.epidural spinal kombine olucaktim.cok agrim oldugu icin sadece spinal yapabildiler.bos yere korkmusum sezeryanda hicbisey yokmus.ama sonra agrisini cektim.cunku miyomda aldirdim 2 tane.ve biraz usuttum gaz problemi oluyor.gecelik tabikide cok daha iyi ama pijama tavsiye ediyorum cunku usutmemek gerekk
druma sordum persembe elle alttan muayene yapmisti ondan dolayi olabilir dedi ama azda olsa hala devam ediyorDoktorunu ara canm yüksk ihtimal bebek geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?