- 2 Aralık 2012
- 126
- 15
canım bende 12+4 de gitmiştim henüz erken dedi.ama dün devlette bi dr a gittim birisi kız diğeri göstermiyor dedisaol cnm inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler.. senin bebeklerin cinsiyeti belli mi?
hafta sonu kontrolümde görünmeyen de erkeğe benziyodu benim de 1 kız 1 erkek olabilir yani ama kesin sonucu mayısn son haftasında öğrencezcanım bende 12+4 de gitmiştim henüz erken dedi.ama dün devlette bi dr a gittim birisi kız diğeri göstermiyor dedi
ben tedaviyle kaldım canım ama senin normal olabilir çünkü bayanın ailesinde olması daha önemli.allah gönlüne göre versinbenım amcamla halam çirf yumurta ikiziymiş , çok özeniyorum.hanımlar ıkızlere doğal yoldan mı hamıle kaldınız yoksa tedaviyle mı?
inşallah hayrlısıyla benımde ikizim olur :) gerçi daha bir tane olmadıben tedaviyle kaldım canım ama senin normal olabilir çünkü bayanın ailesinde olması daha önemli.allah gönlüne göre versin
cnm çok sevindimBEN PAZAR GÜNÜ DR.A GİTTİM CNM İKİLİ TARAMA YAPMADI.. ENSE KALINLIKLARI VE BURUN KEMİKLERİNİ ÖLÇTÜ.. ÇOK ŞÜKÜR HER ŞEY YOLUNDA DEDİ DR. TAHMİNİ CİNSİYETLERİNİ SORDUM.. BUNU SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN AMA BİRİ KIZ BİRİ ERKEK OLMA OLASILIĞI YÜKSEK DEDİ
hayırlısı inşallah bi dahaki kontrolünüzde ikisinin de cinsiyetini öğrenirsiniz.. bizim dr. kemik yapısından anlıyormuş diyorlar.. tahmini dedi bakalım bi dahaki kontrolde netleşir inşallah..canım bende 12+4 de gitmiştim henüz erken dedi.ama dün devlette bi dr a gittim birisi kız diğeri göstermiyor dedi
sagol cnm.. inşallah senin de bebişlerin cinsiyeti gönlüne göre olur ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizicnm çok sevindim
inşallah cnm ya bakalım sağlıklı olsunlarda gerisi gelir bi şekildesagol cnm.. inşallah senin de bebişlerin cinsiyeti gönlüne göre olur ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Haftaya çarşamba gidicem kismetse ozaman ikili tarama yapacak.haftaya 12+0 ölü çam acaba banada cinsiyet söyler mi..79 u gorunce acaba kilis mi dedim :)
Bakalim valla ne zaman dogumumuz olacak doktorun ikili test yapacak mi cnm
cnm bebeklerinin iyi olmasına sevindim...Benimde dün randevum vardı. Ense kalinliklari ölçüldü hersey yolunda olduğunu söyledi drum. 1 saat sürdü ultrasyon hem ikiz olmasindan hemde cok hareketlilerdi bir türlü olmasi gereken pozisyonda yakalayamadik tamam şimdi derken tekrar ters döndüler. Drum şimdi yeterince yerleri var istedikleri kadar takla atsınlar ilerde yer darlığı olacak
Yok canim daha cok küçükler dedicnm bebeklerinin iyi olmasına sevindim...cinsiyetleriyle ilgili bişey dedi mi dr.
çok sevindim cnm bende dün gittim ama bebişler daha küçükmüş 4.5 cm istiyoruz dedi ense kalınlıkları için iki hafta sonra gel dedi bakalım beklicezBenimde dün randevum vardı. Ense kalinliklari ölçüldü hersey yolunda olduğunu söyledi drum. 1 saat sürdü ultrasyon hem ikiz olmasindan hemde cok hareketlilerdi bir türlü olmasi gereken pozisyonda yakalayamadik tamam şimdi derken tekrar ters döndüler. Drum şimdi yeterince yerleri var istedikleri kadar takla atsınlar ilerde yer darlığı olacak
cnm daha küçük olacağı için bence söylemez hayırlısıHaftaya çarşamba gidicem kismetse ozaman ikili tarama yapacak.haftaya 12+0 ölü çam acaba banada cinsiyet söyler mi..
ayy ne güzel çok sevindim cnm benimcanım bende 12+4 de gitmiştim henüz erken dedi.ama dün devlette bi dr a gittim birisi kız diğeri göstermiyor dedi
Ben 12+1 de kontrolumdu. Biri 57.9 digeride 55.3 du boylariçok sevindim cnm bende dün gittim ama bebişler daha küçükmüş 4.5 cm istiyoruz dedi ense kalınlıkları için iki hafta sonra gel dedi bakalım beklicez
Evet ayrı keseler de tek yumurta olabiliyor. Ama aynı kesede zarla ayrılan çift yumurta oluyor mu bilmiyorum. doktor bana 12.haftadan sonra plesentalar tam olarak oluştukten sonra belli olur dedi. sanırım kese sayısı kesin ayrım için yeterli değil.Benimde bu konuda kafama takılan birşey var arkadaşlar ayrı keselerde tek yumurta ikizi olabiliyor mu? Ablamında ikizleri var ve doktor daha beş haftalıkken çift yumurta olduklarını söylemişti benim doktorum ayrı kesede olsa tek yumurta olabilir dedi kafam karıştı bu nasıl kesinleşiyor acaba
bana da ikili üçlü test yapmayacak. Ayy o zaman çift yumurta seninkiBEN PAZAR GÜNÜ DR.A GİTTİM CNM İKİLİ TARAMA YAPMADI.. ENSE KALINLIKLARI VE BURUN KEMİKLERİNİ ÖLÇTÜ.. ÇOK ŞÜKÜR HER ŞEY YOLUNDA DEDİ DR. TAHMİNİ CİNSİYETLERİNİ SORDUM.. BUNU SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN AMA BİRİ KIZ BİRİ ERKEK OLMA OLASILIĞI YÜKSEK DEDİ