2015 Kasım İkiz Anneleri :)

sağlıklı olsunlar da inşallah.. dr.larımız bilir tabi ikiz gebelikte nelerin nasıl kontrol edileceğini.. en heyecanlı kısmı tabii cinsiyetleri çok merak ediyorum :KK19:
ayyy ben de çok merak ediyorum. Daha bana doktor tek yumurta mı çift yumurta mı onu bile söylemedi :) 23 Mayıs'ta kontrol var, o zaman cinsiyet de belli olabilir dedi. Çoook heyecanlıııı:rolleyes:

cok sevindim canim ya bayada büyümüsler benimde 12. haftamda 12 mayista ense kalinligi ölcülecek. niye sana cok gec randevu vermis ense kalinligi icin. sanirim 13. haftayi gecmeden ölcülmesi gerekiyor diye biliyorum
Bilmem ense kalınlığı ve ayrıntılı ultrasona alacağım seni o zaman dedi. gittiğimde 9+6 idi, randevu günü 13+6 olacak. Sorun olmaz sanırım ense hep belli nasılsa :)

Günaydın güzel anne Adayları öncelikle hepinizin anneler günün kutlarım :anneadayı: benim ilk Dr kontrolümde iki kese gözükmüştü birisi boş gözüküyordu Cumartesi tekrar gittim 15 gün geçmişti üzerinden boş olan kesemizde dolmuş iki bebişimizide gördük birisi 7 +4 diğeri 6+6 olarak çıktı ölçümlere göre bu aradaki fark kapanır umuyoruz kalp atışlarımızı duyabildik ama ufaklık olanın biraz daha derinden geliyordu diğerine göre çok tuhaf oldum kıyamadım ona daha küçük diye 20 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım çok tuhafım halen inanamıyorum ikiz olduklarına

kızlar merhabalra en son buraya dr dan şikayetimi yazmıştım ve netice değiştirdim kadın pskolojimi bozup duruyordu
yeni gittiğim dr beni çok rhatlattı şimdilik iyiyim çok şükür bebişlerim büyümüş el ayak sallıyorlardı bana yerim ben onları yerim

Günaydın güzel anne Adayları öncelikle hepinizin anneler günün kutlarım :anneadayı: benim ilk Dr kontrolümde iki kese gözükmüştü birisi boş gözüküyordu Cumartesi tekrar gittim 15 gün geçmişti üzerinden boş olan kesemizde dolmuş iki bebişimizide gördük birisi 7 +4 diğeri 6+6 olarak çıktı ölçümlere göre bu aradaki fark kapanır umuyoruz kalp atışlarımızı duyabildik ama ufaklık olanın biraz daha derinden geliyordu diğerine göre çok tuhaf oldum kıyamadım ona daha küçük diye 20 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım çok tuhafım halen inanamıyorum ikiz olduklarına
aaay ne güzel sağsağlim kavuşun inşallah bebişlerinize....

Aramızda bebeklerinin cinsiyetini ya da en azından tek yumurta mı çift yumurta mı öğrenen var mı?:KK55:

neden o kadar uzun aralıklarla kontrole çağırmış ki seni? ben pazar günü 3. kontrolüme gidicem.. 20 günde bir çağırdı hep..

evet neden bu kadar uzun aralıkta çağırmış ki ikizlerde ideal zaman 15 günde bir
bana şu an için normal gebelikten bir farkı yok dedi. Bundan sonra aksi bir durum olmadıkça ayda bir muayene yeterli dedi. 10 haftaya kadar 2-3 haftaya bir çağırdı, artık kritik dönemi atlattın, kanaman olursa hemen gel onun dışında 6 aya kadar ikiz olduğunu sen bile anlamayacaksın dedi bana:KK66:

Merhaba kizlar Rabbim hepimizin kuzucuklarini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..
Burasini yeni gördüm. Kismetse bend kas im annesi olcam. Gerçi benim 4,5 yasinda yine tup yöntemiyle olan bi kizim var.
Haftaya 20 mayista Dr kontrolum var kismetse 2 li tarama yapilacak. Drbeni dogurana dek 15 günde bir seni görmek istiyorum dedi..

Aramızda bebeklerinin cinsiyetini ya da en azından tek yumurta mı çift yumurta mı öğrenen var mı?:KK55:
Benimde bu konuda kafama takılan birşey var arkadaşlar ayrı keselerde tek yumurta ikizi olabiliyor mu? Ablamında ikizleri var ve doktor daha beş haftalıkken çift yumurta olduklarını söylemişti benim doktorum ayrı kesede olsa tek yumurta olabilir dedi kafam karıştı bu nasıl kesinleşiyor acaba

Benim cift yumurta ikizi klomen kullanmistim ondan biliyorum hatta aralarinda iki gun var dedi doktor
Bu arada yeni gelen annelere hosgeldiniz rabbim hepimize sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin

Merhaba kizlar Rabbim hepimizin kuzucuklarini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..
Burasini yeni gördüm. Kismetse bend kas im annesi olcam. Gerçi benim 4,5 yasinda yine tup yöntemiyle olan bi kizim var.
Haftaya 20 mayista Dr kontrolum var kismetse 2 li tarama yapilacak. Drbeni dogurana dek 15 günde bir seni görmek istiyorum dedi..
Aramizda 1 gun varmis canim sat ne zaman senin
Bulantin var mi benim hala kesilmedi

Son adet tarihim 25subat.. hesaplamalara gore doğum tarihim 2 aralik görünüyor. Ama ikizler de erken doğum oluyo. Dr um kasim ayin da diyor mümkün olduğunca bebisleri içerde tutmak istediğini söyledi. Bencede mumkun olduğunca geç doğsunlar. Başka bloklarda okuduguma gore 39haftalikta bile doğum yapan var.
Bulan tim hep var am çok şükür kusmam pek yok. Yalniz felaket karin agrim var. Gündelik hayatini etkileyecek kadar hatta gözümden yas getirecek kadar..
Benim bebisler üst üste duruyor sizinkilerin şekli nedir

Son adet tarihim 25subat.. hesaplamalara gore doğum tarihim 2 aralik görünüyor. Ama ikizler de erken doğum oluyo. Dr um kasim ayin da diyor mümkün olduğunca bebisleri içerde tutmak istediğini söyledi. Bencede mumkun olduğunca geç doğsunlar. Başka bloklarda okuduguma gore 39haftalikta bile doğum yapan var.
Bulan tim hep var am çok şükür kusmam pek yok. Yalniz felaket karin agrim var. Gündelik hayatini etkileyecek kadar hatta gözümden yas getirecek kadar..
Benim bebisler üst üste duruyor sizinkilerin şekli nedir
cnm adet tarihimiz de aynıymış benimkiler ilk basta sag sol duruyorlardı ama şimdi büyük olan alta geçmiş küçük ise yukarıdaydı hangi şehirdesin cnm normal yolla mi oldular

Ben ilcedeyim dra Edirne ye gidiyorum. tup bebek yaptik canim. 2 embriyo transfer edildi. Çok şükür 2embriyo da olumlu oldu.
Ayni günde olduğumuza sevindim. Bakalim hangimiz önce dogurcak :anneadayı: :KK70:

Ben ilcedeyim dra Edirne ye gidiyorum. tup bebek yaptik canim. 2 embriyo transfer edildi. Çok şükür 2embriyo da olumlu oldu.
Ayni günde olduğumuza sevindim. Bakalim hangimiz önce dogurcak :anneadayı: :KK70:
79 u gorunce acaba kilis mi dedim :)
Bakalim valla ne zaman dogumumuz olacak doktorun ikili test yapacak mi cnm

ayyy ben de çok merak ediyorum. Daha bana doktor tek yumurta mı çift yumurta mı onu bile söylemedi :) 23 Mayıs'ta kontrol var, o zaman cinsiyet de belli olabilir dedi. Çoook heyecanlıııı:rolleyes:
BEN PAZAR GÜNÜ DR.A GİTTİM CNM İKİLİ TARAMA YAPMADI.. ENSE KALINLIKLARI VE BURUN KEMİKLERİNİ ÖLÇTÜ.. ÇOK ŞÜKÜR HER ŞEY YOLUNDA DEDİ DR. TAHMİNİ CİNSİYETLERİNİ SORDUM.. BUNU SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN AMA BİRİ KIZ BİRİ ERKEK OLMA OLASILIĞI YÜKSEK DEDİ :KK60:

BEN PAZAR GÜNÜ DR.A GİTTİM CNM İKİLİ TARAMA YAPMADI.. ENSE KALINLIKLARI VE BURUN KEMİKLERİNİ ÖLÇTÜ.. ÇOK ŞÜKÜR HER ŞEY YOLUNDA DEDİ DR. TAHMİNİ CİNSİYETLERİNİ SORDUM.. BUNU SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN AMA BİRİ KIZ BİRİ ERKEK OLMA OLASILIĞI YÜKSEK DEDİ :KK60:
gözün aydın canım herşey iyi çıkmış.cinsiyetelrini de allah gönlüne göre verir inşallah

X