2015 Kasım İkiz Anneleri :)

betül ve dolunay hemen hemen aynı gunlerde hamilelik gunlerımız..cok guzel bırbırımızle paylasabılırz gelişmeleri surekli :)
Evet canim umarım üçümüz de bebeklerimizi günü geldiğinde sağlıkla dünyaya getirdiğimizin haberlerini alırız.. hamilelik sürecimizdeki durumları da konuşuruz burdan.. senin bebeklerin cinsiyeti belli mi hlme?

kızlar sizlere birşey sorucam.. benim yaklaşık bir haftadır koyu renkte akıntım geliyor.. sizlerde de oluyor mu.. endişe ediyorum.. bugun devlet hastanesine gidip tahlil yaptırıcam.. düşük belirtisi mi diye korkuyorum..

amin canım inşallah o güzel günleri hep beraber görürüz. yok canım gectıgımız cumartesı gıttık bız anlayamdı doktor henuz kucukler dedı. sızlerın bellı oldu mu yoksa :) rabbim hepimizin gonlune göre versin ins.

canım korkutmak ıstemem senı ama bende de 12.haftada olmustu doktor hemen yatıs yaptırdı serum ıgne ıkı gece kaldım hastanede..cogul gebelıkte normal dıyolar ama yıne de tedbırı elden bırakmamak lazım.

Selamlar arkadaşlar, ben de en azından resmiyette Kasım ikiz anne adayıyım. Doğumun ne zaman olacağı bilinmez tabi ama Ekim sonu gini bekliyor doktorum en geç. Sizi uzun zamandır takip ediyorum ama ancak yazabiliyorum. Tüp bebek tedavisi ile ikizlerime hamile kaldım. 6.5 yaşında da bir oğlum var. Bu cumartesi detaylı ultrasona girdik ve bebeklerimin kız olduğunu öğrendim. Ense kalınlıkları burun kemiklerinin uzunlukları normal çıktı çok şükür.

5-12 hafta arası hep bulantı ile geçti, şimdi azaldı hatta neredeyse kalmadı. Mide yanmalarım ve bel ağrım oluyor sıkça. Yine de en büyük sorunum kabızlık. Sindirim sistemim çalışmayı durdurdu bildiğiniz. Sizde var mı benzer problem? Doktorum ilaç tavsiye etti ama kendimi ilaca alıştırmak istemiyorum.

allah bagıslasın canım masallah hayırlı olsun.. ne kadar erken ogrenmıssın cınsıyetlerını :) kullandıgın bı ılac kan hapı varsa onlar da yapıyo kabızlık.. mıde yanmalarına doktor yuksek yastık onermıstı bana..benım de aynı 12.haftadan sonra azaldı bulantılarım.allah hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın inş.

Mrb canim dikkatli ol ihmal etme git doktora. 14. Haftadasin hamileligin baya ileri böyle seylerib olmamasi lazim. Benim hic lekelenmelerim olmadi

Mrb canim dikkatli ol ihmal etme git doktora. 14. Haftadasin hamileligin baya ileri böyle seylerib olmamasi lazim. Benim hic lekelenmelerim olmadi
Bugun gittim dr.a cnm.. Ultrasonla bebeklerde bakti hersey normal gorunuyor dedi..ama akintinin sebebini gormem icin alttan muayene etmem lazim diyor..brn de alttan muayene istemedim.hormon ve enfeksiyon tahlili verdi..yarin tahlil sonuclarini alip kendi dr.ma gostericem..bi de baska kimsede boyle akinti yok galiba o nedenle daha da tedirgin oldum.insallah bi problem yasamam

Çift yumurta canım ikisi de erkek benim cinsiyetler 12.haftada belli olmuştu 16 da da kesinlesti. .
12. Haftadamı belli oldu nekadar erken belli olmuş maşallah ama sanırım erkek oldukları için öyle erkek bebeklerin anne karnında daha hızlı geliştiği söyleniyor peki sizin ikili üçlü test oldumu ve ense kalınlıkları nezaman ölçülmüştü biraz fazla soruyorum kusura bakmayın

Dun Dr kontrolum vardi 2 li taramayi yapti ense kalinliklarini ölçtü. Çok şükür herşey yolunda. Hatta bebislerden biri 2 gün gerideydi gün farki 1 düşmüş çok sevindim..

Sizlere birşey sorcam..
Cronin jeli birakrik yerine progestan 200 mg yumuşak kapsül verdi.. aranizda kullanan varmi... nazil kullanicam bunu.. eczaci fitildir yutulmaz diye üstüne yazmis. Recetesinde agiz yoluyla kullanilir yaziyo. Dr um birşey demedi. Artik bunu sabah aksam kullacan cümlesini hatirliyorum..

Sabah bundan agiz yoluyla içtim. Baş im felaket dönüyor acaba fitil gibi kullansam olurmu..

Canim bana 2 li test ve ense kalinligi 11+5 te yapıldı cinsiyetleri de o zaman belli oldu zaten..2 li iyi çıkınca 3 lu yapmadi doktorum...haftaya ayrıntılı ultrasona gircem

İyi akşamlar kızlar nasipse bende aralık başı ikiz annesi olucam inanılmaz heyecanlı ve tedirginim ikinci hamileligim 11 yaşında yakışıklı bir oglum var ama bu başkaymış dogal yolla gebe kaldım hala inanamıyorum ikiz olmasına allah saglokla kucagımaza almayı nasip etsin inş

Evey cnm tedaviyle zaten 2 transferim oldu..daha 6. Haftada iki kese de gorundu.senin tek yumurta ikizi miydi?
Ben doktora sormayı unuttum, büyük ihtimal tek yumurta ama sizin ultrason görüntüleriyle kıyaslamak istiyorum, kimse paylaşmak istemiyor

Hoş geldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bende de kabızlık vardı. sonra sabah uyanınca günde 2 adet kuru erik yemeye başladım, şu an gayet iyiyim çok şükür tavsiye ederim

Sen de hoş geldin canım amin canım cümlemize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…