2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Benimde dün randevum vardı. Ense kalinliklari ölçüldü hersey yolunda olduğunu söyledi drum. 1 saat sürdü ultrasyon hem ikiz olmasindan hemde cok hareketlilerdi bir türlü olmasi gereken pozisyonda yakalayamadik tamam şimdi derken tekrar ters döndüler. Drum şimdi yeterince yerleri var istedikleri kadar takla atsınlar ilerde yer darlığı olacak
Gözün aydın canım, çok şükür sağlıklı olduklarını öğrendin:nazar: cinsiyetleri belli değil yani :)

Evet ayrı keseler de tek yumurta olabiliyor. Ama aynı kesede zarla ayrılan çift yumurta oluyor mu bilmiyorum. doktor bana 12.haftadan sonra plesentalar tam olarak oluştukten sonra belli olur dedi. sanırım kese sayısı kesin ayrım için yeterli değil.
Ben ayın 20 sinede Dr,a cgideceğim.11haftalık yanda 12. Haftanın basında olacağız acaba belli olurmu ? Sizin doktorunuzun dediği zamandayız belli oldu

merhaba bende aranıza katılayım aralık ama olsun :) bende siz gibi merak edenlerdenim bu hafta öğrendim ikizlerimi
Merhaba bizim gebelik haftamız aynı gözüküyor.benimde keseler ayrı ama çift yumurtamı henüz bilmiyoruz.ablamında ikizleri var onlar çift yumurta bakalım genetikmi göreceğiz☺️ Benim birisi üc dört gün daha geriden geliyordu sizin ikisinin Gelişimi aynımı gidiyor?

Merhaba bizim gebelik haftamız aynı gözüküyor.benimde keseler ayrı ama çift yumurtamı henüz bilmiyoruz.ablamında ikizleri var onlar çift yumurta bakalım genetikmi göreceğiz☺️ Benim birisi üc dört gün daha geriden geliyordu sizin ikisinin Gelişimi aynımı gidiyor?
Canim Merhaba ben de 18 haftalık ikiz hamileyim benim biri 3 gü geriden geliyordu bol süt peynir yoğurt tuket..benimkiler şu an aynilar yetisiyor yani...

Canim Merhaba ben de 18 haftalık ikiz hamileyim benim biri 3 gü geriden geliyordu bol süt peynir yoğurt tuket..benimkiler şu an aynilar yetisiyor yani...
Merhaba içimi rahatlatınız teşekkür ederim doktor tabi her ihtimali Söylemek zorunda ama geriden geleni kaybetme riskimiz var Demişti ...sizin cinsiyetler belli oldumu birde tek yumurtamı çiftmi?

Merhaba içimi rahatlatınız teşekkür ederim doktor tabi her ihtimali Söylemek zorunda ama geriden geleni kaybetme riskimiz var Demişti ...sizin cinsiyetler belli oldumu birde tek yumurtamı çiftmi?
Çift yumurta canım ikisi de erkek benim cinsiyetler 12.haftada belli olmuştu 16 da da kesinlesti. .

X