- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 37
benimki doğal yoldan oldu canım. Ailede de yok k-tamamen kısmetbenım amcamla halam çirf yumurta ikiziymiş , çok özeniyorum.hanımlar ıkızlere doğal yoldan mı hamıle kaldınız yoksa tedaviyle mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki doğal yoldan oldu canım. Ailede de yok k-tamamen kısmetbenım amcamla halam çirf yumurta ikiziymiş , çok özeniyorum.hanımlar ıkızlere doğal yoldan mı hamıle kaldınız yoksa tedaviyle mı?
Gözün aydın canım, çok şükür sağlıklı olduklarını öğrendin cinsiyetleri belli değil yani :)Benimde dün randevum vardı. Ense kalinliklari ölçüldü hersey yolunda olduğunu söyledi drum. 1 saat sürdü ultrasyon hem ikiz olmasindan hemde cok hareketlilerdi bir türlü olmasi gereken pozisyonda yakalayamadik tamam şimdi derken tekrar ters döndüler. Drum şimdi yeterince yerleri var istedikleri kadar takla atsınlar ilerde yer darlığı olacak
Yok canim daha cok küçükler dedi
Kızlar sizinkiler tek yumurta mı çift yumurta mı? Bir de rica etsem ultrason fotolarını paylaşır mısınızçok sevindim cnm bende dün gittim ama bebişler daha küçükmüş 4.5 cm istiyoruz dedi ense kalınlıkları için iki hafta sonra gel dedi bakalım beklicez
Hosgeldin cnm kac haftaliksin? Hayirli olsun bebislerinmerhaba 2015 kasim ikiz anneleri bende sizdenim ,siteyi biraz gec farkettim yalniz..bundan sonra bende sizinle beraberim
Hamilelik takvimi ekle var.oradan yapabilirsinbu bebek bilgilerini nerden oluşturuyoruz kizlar?
Evet cnm benim cift yumurta ikizi bebislerimbana da ikili üçlü test yapmayacak. Ayy o zaman çift yumurta seninki maşallah diyorum son ultrason fotoğrafını yükler misin rica etsem?
Bizim takvimlerin altında, takvim eklemek için tıklayın kısmı var ya oradan ekleyebilirsin canım hoş geldinbu bebek bilgilerini nerden oluşturuyoruz kizlar?
En baştan beri iki ayrı kese mi vardı canım?Evet cnm benim cift yumurta ikizi bebislerim
Evey cnm tedaviyle zaten 2 transferim oldu..daha 6. Haftada iki kese de gorundu.senin tek yumurta ikizi miydi?En baştan beri iki ayrı kese mi vardı canım?
hosbulduk teşekkürler canım .13+5 bugun itibariyle.Hosgeldin cnm kac haftaliksin? Hayirli olsun bebislerin
Ben ayın 20 sinede Dr,a cgideceğim.11haftalık yanda 12. Haftanın basında olacağız acaba belli olurmu ? Sizin doktorunuzun dediği zamandayız belli olduEvet ayrı keseler de tek yumurta olabiliyor. Ama aynı kesede zarla ayrılan çift yumurta oluyor mu bilmiyorum. doktor bana 12.haftadan sonra plesentalar tam olarak oluştukten sonra belli olur dedi. sanırım kese sayısı kesin ayrım için yeterli değil.
Merhaba bizim gebelik haftamız aynı gözüküyor.benimde keseler ayrı ama çift yumurtamı henüz bilmiyoruz.ablamında ikizleri var onlar çift yumurta bakalım genetikmi göreceğiz Benim birisi üc dört gün daha geriden geliyordu sizin ikisinin Gelişimi aynımı gidiyor?merhaba bende aranıza katılayım aralık ama olsun :) bende siz gibi merak edenlerdenim bu hafta öğrendim ikizlerimi
Canim Merhaba ben de 18 haftalık ikiz hamileyim benim biri 3 gü geriden geliyordu bol süt peynir yoğurt tuket..benimkiler şu an aynilar yetisiyor yani...Merhaba bizim gebelik haftamız aynı gözüküyor.benimde keseler ayrı ama çift yumurtamı henüz bilmiyoruz.ablamında ikizleri var onlar çift yumurta bakalım genetikmi göreceğiz Benim birisi üc dört gün daha geriden geliyordu sizin ikisinin Gelişimi aynımı gidiyor?
Merhaba içimi rahatlatınız teşekkür ederim doktor tabi her ihtimali Söylemek zorunda ama geriden geleni kaybetme riskimiz var Demişti ...sizin cinsiyetler belli oldumu birde tek yumurtamı çiftmi?Canim Merhaba ben de 18 haftalık ikiz hamileyim benim biri 3 gü geriden geliyordu bol süt peynir yoğurt tuket..benimkiler şu an aynilar yetisiyor yani...
gözün aydın öyleyse En son gittiğimde doktora sormayı unuttum ama sanırım tek yumurta. :)Evey cnm tedaviyle zaten 2 transferim oldu..daha 6. Haftada iki kese de gorundu.senin tek yumurta ikizi miydi?
Plesantalar oluştuysa belli olur diye düşünüyorumBen ayın 20 sinede Dr,a cgideceğim.11haftalık yanda 12. Haftanın basında olacağız acaba belli olurmu ? Sizin doktorunuzun dediği zamandayız belli oldu
Çift yumurta canım ikisi de erkek benim cinsiyetler 12.haftada belli olmuştu 16 da da kesinlesti. .Merhaba içimi rahatlatınız teşekkür ederim doktor tabi her ihtimali Söylemek zorunda ama geriden geleni kaybetme riskimiz var Demişti ...sizin cinsiyetler belli oldumu birde tek yumurtamı çiftmi?