2015 Kasım İkiz Anneleri :)

O kadar zorlamaya ne gerek.var anlamiyorum. Ikizlerde 38 tekte 42 hafta gibi. Bu kadar beklemek hem anneye hem bebege eziyet.bence. o kadar yukude bi vucut tasiyor ve o vucut dogumdan sonrada cok lazim olacak

Benim bu carsamba 39.haftam oluyor.Ancak bebeklerin dogmaya niyeti yok sanki.Yarın doktor kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum.

Taşınıyor arkadaşım ama insanin canı çıkıyor.Ben 39.haftama gireceğim ama nasil zor oluyor anlatamam.

O kadar zorlamaya ne gerek.var anlamiyorum. Ikizlerde 38 tekte 42 hafta gibi. Bu kadar beklemek hem anneye hem bebege eziyet.bence. o kadar yukude bi vucut tasiyor ve o vucut dogumdan sonrada cok lazim olacak
Beklemek kişisel tercih diye düşünüyorum.Ancak dogumun kendiliginden baslamasi bebek acisindan oldukca sagliklidir.

Aynen bende akşamları yeter artık ciksalarda kurtulsam diyorum sabahlarida yok yok 1 hafta daha dayaniriz diyorum
Dogduklarinda umarim biraz daha kalsalardi keske demeyiz.Bir hafta daha dayanirsiniz siz.Ben bu kaşıntılarla dayanmaya çalışıyorum

Taşınıyor arkadaşım ama insanin canı çıkıyor.Ben 39.haftama gireceğim ama nasil zor oluyor anlatamam.
Sizin sat 11_14 subat mi?
Tam 1 ay var aramizda.
Masallah iyi gidiyorsunuz, az kalmis..

Buarada iki gundur benim de karnım acayip kaşınıyor, saniyorum karnim cok gerildigi icin çatlıyorum artik..
Krem suruyorum ama faydasi yok. Siz napiyorsunuz?

Tahmini dogum tarihim aslinda 11 kasim ama cizelgede farkli gösteriyor.Catlak olayina gelince benimkiler catlaktan farkli bir boyuta gecti resmenKarnım gerilmekten mosmor durumda.Benim kasintim gebelik alerjisi.Cok kötü bir şey.Sadece karnim değil tum vücudum kasiniyor.Çözümü de yok.Ama siz bol bol nemlendirin.Catlamamaya çalışın

Arkadaşlar benim ilk hamileliğimde bir tane çatlağım bile yoktu,bu sefee benimkide çatladı ve morardı o kadar krem yağ sürdüğüm halde,bide eski sezeryan yerimi hiç hissetmiyorum sizde de oluyomu,ikiz gebelerde olurmuş bu karın çok büyüyüp gerginleştiği için

Ben de karnimin buyuyup gerginlestigini hissediyorum. Bir de rahat birakmiyorlar,yamuk yumuk oluyor karnim,arada tekme atip titresim moduna sokuyorlar beni
Karnimin alt tarafinda morumsu iki cizgi olustu.gobek deligimin ustunde dikey cizgiler var. Krem falan suruyorum ama sanmiyorum etki edecegini.
Bu sabahi zor ettim,ne uyuyabildim ne nefes alabildim. 3 kere uyanip yatagin ustunde oturdum ve tekrar yattim. Yastik bi tarafta ben bi tarafta... yana yatiyorum olmuyor,sirtustu yatiyorum yine olmuyor. Iki gundur devamli kaşınıyor karnım,elim surekli karnimda. Gogus altinda da kizarikliklar olmus. Anlamadim bisey ;(
Dr a danisayim da,hap_krem vs yazsin bana. Cok zordayim..
Sizlerinde boyle mi? 2_3 gundur uyuyamiyrm,kaşınıyorum,nefes de alamiyorum yatarken... ne dokundu,alerji mi oldum,herkes mi boyle yada normal mi bunlar..

Arkadaşlar,öncelikle bebişlerini kucaklarına alanları tebrik ediyorumm:)Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Diğer konularımız hep aynı:)Ben iki doktora birden gidiyorum,biri prof.diğeri operator dok.Prof 36 haftalıkken almaktan yana iken diğer doktorum 38i bekleyelim diyor.Ne bileyim gönlümden geçen ikisinin ortası olsun,sağlıklı olsunlar .Benim 35. Haftam.Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Amin insallah.. 37 normal degil mi aslinda? 38 zor olur gibi,bilemedim..
Dogum tarihinde 11 gun kaldi_39.hafta yaziyor. 35.Haftadayim demissin?

Arkadasim bekleyebildigin,dayanabildigin kadar dayan derim.Ben bugun 39.haftamdayim ancak biraz daha beklemek istiyoruz doktorumla.Ultrasonda ve nstde sorun cikmadigi surece mudahale olmayacak insallah.En azindan 38.haftaya kadar bekleyin derim.Çünkü ultrasondaki kilolarindan daha az olma ihtimalleri var.Bu da küveze girmelerine sebep olabilir.

Masallah iyisin,nerdeyse tek gebelik gibi dogum yapacaksin,masallah diyelim..
Bebeklerin kilosu nasil? Gelisimleri falan?

Masallah iyisin,nerdeyse tek gebelik gibi dogum yapacaksin,masallah diyelim..
Bebeklerin kilosu nasil? Gelisimleri falan?
Bebeklerin kilosu icin birisi 3000 birisi de 2700 dedi.Ancak 500 gram kadar yanilma payi birakti.Kilolari iyi olsada oldukca minyonlarmis.Sanirim boylari falan baya kısa.Sasirmayalim diye her seferinde bhnu özellikle belirtiyor kendisi.Evet Allaha Şükür 39.haftayi gördüm.Ama artik dogum olsun istiyorum.Çünkü son haftalarin nasil zor olduğunu,nasil ağırlaştığımı bilemezsiniz.

Merhaba, 30+4 gunluk ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Karnimin sol tarafinda hareketleri hissediyorum ama sag tarafindan o kadar hissedemiyorum. Doktor bir sorun yok diyor ama endiseleniyorum benzer bir sey yasayan var mi acaba? Rabbim hayirlisiyla herkese sağlıklı sihaatli akilli hayirli evlatlar versin İnşallah

Bende çok uzun süre yaşadım sağ tarafımsa kızım baş aşağıydi sürekli tekmelerini hissediyordum sol tarafta oğlum var başi yukaridaydi cok nadir cok az hissederdim şuan ikiside başaşağı ikisinide yoğun hissediyorum. Bence bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı

Amin insallah.. 37 normal degil mi aslinda? 38 zor olur gibi,bilemedim..
Dogum tarihinde 11 gun kaldi_39.hafta yaziyor. 35.Haftadayim demissin?
Canım, ben bu çizelgeyi bir türlü tıtturamadım,ayarlarken de yanlış oldu muhtemelen :) bakalım ortalama 38 diyelim .İnşallah hayırlısı olur.

Allah yardımcın olsun canım ben şu an bile nasıl zorlanıyorum bilemezsin seni düşünemiyorum bile ama olsun çok az kalmış inş bizimkilerde dururda kuveze girmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…