2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Olsun sen devam et süt keçiboynuzu yumurta ya bebek dogunca dirençli oluyo kemikleri kuvvetli olur benim Oğlumda dikkat ettim maşallah çok kuvvetliydi doğduğunda anlarsın

Olsun sen devam et süt keçiboynuzu yumurta ya bebek dogunca dirençli oluyo kemikleri kuvvetli olur benim Oğlumda dikkat ettim maşallah çok kuvvetliydi doğduğunda anlarsın
Hep sola yatıyorum. Ama orda kızım var vuruyo, sanki eziliyomuş gibi. Dönüyorum bazen.

A
Hep sola yatıyorum. Ama orda kızım var vuruyo, sanki eziliyomuş gibi. Dönüyorum bazen.
aynen benim de kızım sol da,eziliyormuş gibi geliyor,doktora bunu ısrarla sordum.Asla öyle düşünme, onların yeteri kadar yeri var,sen hiiç canını sıkma dedi,prof.öyle deyince rahatladım,uykularım da daha sağlıklı olmaya başladı, çünkü psikolojik olarak kafaya takmışım ben bu ezilecekler durumunu.Siz de rahatlayın arkadaşım,bunu söyleyen çok deneyimli bir prof. olunca ben rahatladım.Oğlum 1400 kızım 1170 çıktı 28. Haftalıkken,yani geçen hafta .Bu hafta yine büyümüşlerdir :KK66: Hepimize mutlu sağlıklı bebekler nasip etsin Allah'ım

A

aynen benim de kızım sol da,eziliyormuş gibi geliyor,doktora bunu ısrarla sordum.Asla öyle düşünme, onların yeteri kadar yeri var,sen hiiç canını sıkma dedi,prof.öyle deyince rahatladım,uykularım da daha sağlıklı olmaya başladı, çünkü psikolojik olarak kafaya takmışım ben bu ezilecekler durumunu.Siz de rahatlayın arkadaşım,bunu söyleyen çok deneyimli bir prof. olunca ben rahatladım.Oğlum 1400 kızım 1170 çıktı 28. Haftalıkken,yani geçen hafta .Bu hafta yine büyümüşlerdir :KK66: Hepimize mutlu sağlıklı bebekler nasip etsin Allah'ım
Ben geceden beri hastanedeyim ishal karınağrısıyla geldim. Galiba sancı durdurucu iğne tedavisi başlanacak.

Ben geceden beri hastanedeyim ishal karınağrısıyla geldim. Galiba sancı durdurucu iğne tedavisi başlanacak.
Cok cok geçmiş olsun canim sen kabiz olduğunu söylüyordun birşeymi dokundu acaba ishal oldun. Sanciyimi tetikliyormus ishal? Haber ver mutlaka merak ederiz

Cok cok geçmiş olsun canim sen kabiz olduğunu söylüyordun birşeymi dokundu acaba ishal oldun. Sanciyimi tetikliyormus ishal? Haber ver mutlaka merak ederiz
Birden bire ishal oldum acaip derecede. Karın sancısı, mide bulantısı, bel ağrısı dayanamadım gittim. Nstde biraz sancılarım çıktı. Kanım çok kötü çıktı. Beyaz kan hücrelerim yükselmiş. Kırmızılar düşmüş. Hgb 8 civarı. İğne tedavisi yapcaktı. Sabahki nst den sonra 6 saatte bir erken doğum durdurucu ilaç verdi progestana benzeyen. Antibiyotik, kan ilacımı 3 e çıkardı, ve yolladı. Çok korkuyorum. Rahim ağzım 2,7 cm e düşmüştü akciğer iğnesi vurulmuştum daha yeni zaten.

Evet ishal ve enfeksiyon erken doğumu tetikliyomuş. Serum takıldım 5 saat boyunca.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebislerine de ama nasıl bırakmıştır seni rahim ağzı kisalmis baya seni yatirmalari lazım ciğer geliştirici vuruldun dimi bebislerin sağlığı yerinde olsun da canım 3 tane kan ilacı da fazla oda ıshal yapar

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebislerine de ama nasıl bırakmıştır seni rahim ağzı kisalmis baya seni yatirmalari lazım ciğer geliştirici vuruldun dimi bebislerin sağlığı yerinde olsun da canım 3 tane kan ilacı da fazla oda ıshal yapar
Zaten alamıyorum ki 3 tane kan ilacı, 2 taneyi zorla alıyorum. Şeker yükleme yaptırmadığım için pekmez de vermiyo. Tokluk şekerime bakılmıştı sadece. 2,7 cm bana çok kısa gelmedi. Hatta burda baya bi erken haftalarda bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum doktor 2,7 ölçtü normal dedi diyodu. Açılmalarla bi ay yatanlar var diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum :KK43: belki toparlar bidaki kontrolüme kadar rahim ağzı. 3,5 civarından 2 haftada 2,7 ye düştü. Şimdiye kadar hiç kısalmamıştı. Hastanede yatmak da çok stresli canım ya.

Ciğer geliştirici vuruldum 4 doz. 2,7 ölçünce hemen verdi doktorum. İstirahat et dedi , geZme dedi. Acildeki doktor hep yatman gerek dedi.

Merhabalar anne adayları ben aaralık annesiyim ama sizde bana yardımcı olabilirsiniz sanıyorum biz 25+2 olduk 13 kilo aldım çok mu yaaa sizler ne durumdasınız

Merhabalar anne adayları ben aaralık annesiyim ama sizde bana yardımcı olabilirsiniz sanıyorum biz 25+2 olduk 13 kilo aldım çok mu yaaa sizler ne durumdasınız
Ben 31+4 üm. 7 kilo verdim 13 kilo aldım. Doktorlara göre 6 kilo almış sayılıyorum. Sen sağlıklı ol bebekler zamanında gelsin. Hiç önemli değil. Şuan kilo umrumda değil. İlerledikçe yeni sıkıntılar çıkıyo. Takma kafana.

0dolunay0 0dolunay0 arkadaşım ne durumdasın? Herşey yolunda mı?

Benim de hep aklımda, inşallah güzel haberlerini alalım.

10 güne bir doppler giriyorum kızlar. Biri geriden geliyor ama çok şükür gelişmeye devam ediyor. Kan akımı durmadığı sürece umudumuz var...Bu arada sanırım ben Kasım değil Ekim annesi olacağım. doktorum durumlarına bakacak 10 ekimde. eğer gelişim durduysa 13 ekimde (34.hafta) doğum olacak. yok idare edebilir gibiyse 1 hafta daha beklenecek.. sizler ne durumdasınız? doğum tarihinden falan bahsetti mi hiç doktorlarınız? İlginiz için ayrıca teşekkür ederim:KK200:

Cnm ne gibi ağrıların oluyor senin?
Çok şükür ki kuzularım hala içimde :anneadayı: aralarındaki fark 800 grama çıktı. biri bir hafta önden gidiyor. Diğeri normal haftasından hafta geride...Ama doktor 34.haftayı görebilirsek belki küçük olmasına rağmen biri, ikisini de küvöze girmeden kurtarabiliriz dedi. Çünkü ciğer gelişiminin kilo ile alakası yokmuş bebeğin anne karnında geçirdii zaman önemliymiş. inşallah hepimiz en az 34-35'leri görürüz canım:KK200:

Gunaydin arkadaslar uzun zamandan beri girmiyordum moralim cok bozuk
Malesef kotu bir durumdayim
Cift yumurta ikizlerim vardi ama malesef biri cok kucuk geri kaldi 5hafta kadar ve sadece 500 gr digeride 1 hafta kadar geri 1000 gr.
Kucuk olanda kan akimi yok suyu az ve dr 1 aydir kalbi durur diyor yasayamaz diyor 29 haftalik olduk 3 gune bir kontr var dopplerle bakiliyor surekli
Ber seferinde dr.un dedigi kucuk olanin kaybi buyugu rahatlatir yada kucuk olani kaybedelim en iyisi diyor icim o kadar aciyor ki ben anneyim nasil vazgecerim ondan yada digerinden
Ne olacagini bilmiyorum her kontrlde hala mi yasiyor bu diyor.cok dr gittim sonuc ayni bu dr u degistirmeme nedenim hastanenin iyi olmasi adana da.
Cok uzattim farkindayim hakkinizi helal edin cok agladim mahvoldum yandim ama artik sadece tevekkuldeyim dua ediyorum bol bol hepsi bu elimden birsey gelmiyor icim yaniyor
Yazını yeni gördüm canım. İnşallah küçük olanı sonlandırmamışlardır :KK43: bana 24.haftayı bile göremezsin küçük ölür, tek yumurta olduğu için de büyük de ya ölür ya sakat kalır dediler. Çok şükür 31.haftaya kadar geldik. evet bir tanesi hala geri ama inşallah ikisi de yaşayacak... bol bol dua et... Allah yardımcımız olsun...

10 güne bir doppler giriyorum kızlar. Biri geriden geliyor ama çok şükür gelişmeye devam ediyor. Kan akımı durmadığı sürece umudumuz var...Bu arada sanırım ben Kasım değil Ekim annesi olacağım. doktorum durumlarına bakacak 10 ekimde. eğer gelişim durduysa 13 ekimde (34.hafta) doğum olacak. yok idare edebilir gibiyse 1 hafta daha beklenecek.. sizler ne durumdasınız? doğum tarihinden falan bahsetti mi hiç doktorlarınız? İlginiz için ayrıca teşekkür ederim:KK200:
Çok sevindim canım. İnşallah doktorun dediği gibi olur. Ben yazdım işte rahim ağzım kısaldı 2,7 cm oldu, akciğer geliştirici iğne vuruldum. Yatıyorum artık hep.

Çok sevindim canım. İnşallah doktorun dediği gibi olur. Ben yazdım işte rahim ağzım kısaldı 2,7 cm oldu, akciğer geliştirici iğne vuruldum. Yatıyorum artık hep.
İnşallah canım. İkiz gebelik her türlü zormuş... yat yat dinlen. doktorum bana bayram ziyaretini bile yasakladı. bırak onlar senin ayağına gelsin dedi. zaten annemlerin yanına geldim iş miş yapamıyorum çünkü. inşallah hepimiz küvöze girmeden sağ salim kucağımıza alırız kuzuları...

Ben 31+4 üm. 7 kilo verdim 13 kilo aldım. Doktorlara göre 6 kilo almış sayılıyorum. Sen sağlıklı ol bebekler zamanında gelsin. Hiç önemli değil. Şuan kilo umrumda değil. İlerledikçe yeni sıkıntılar çıkıyo. Takma kafana.
Teşekkür ederim de ilerledikçe başka sıkıntılar çıkıyor demissin ne gibi sıkıntılar ya

İnşallah canım. İkiz gebelik her türlü zormuş... yat yat dinlen. doktorum bana bayram ziyaretini bile yasakladı. bırak onlar senin ayağına gelsin dedi. zaten annemlerin yanına geldim iş miş yapamıyorum çünkü. inşallah hepimiz küvöze girmeden sağ salim kucağımıza alırız kuzuları...
İnşallah canım ya. Ama bebeğinin direnmesine çok sevindim. Umut olsun benzer durumdakilere. Gerçekten hele ilk gebelik ikizse insanın gözü korkuyomuş. Allah yardımcımız olsun.

X