2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Kizlar carsamba gunu kalp atislari icin gidecez cok heycanliyim nolur dua edin bana

Tesekkur ediyorum yardimlarin icin..takvimi olusturmaya calistim umarim becermisimdir..dt. Kontrolune kac gunde bir gidiyorsun..20 gun arayla benim randevum, bana cok uzun geldi..
Evet olmuş canım takvimin :KK66: 6+6'da kalp atışını dinletikten sonra 21 gün sonrasına gün verdi canım. bana da uzun geldi, bana kalsa her hafta ultrasona girerim :KK70:

Mrb canim ben izmirde buyudum izmirliyim diyebilirim. evlenip almanyaya geldim 6 senedir buradayim heryaz izmirdeyim bu sene gelemeyecegim seneye 4 kisilik bir aile olarak gelecegiz inşallah
ben de izmirliyim ve ben de 6 yıldır izmirde yaşamıyorum.. ama mesafe olarak senim kadar uzak değilim izmire :) tüp bebek tedavisiyle mi hamile kaldın ikizlerine?

Kizlar bebekleriniz kac haftalikken ne kadar buyukluktelerdi paylasirmisiniz
benim ilk dr. kontrolümde dr bişey söylemedi ama geçen hafta
Evet olmuş canım takvimin :KK66: 6+6'da kalp atışını dinletikten sonra 21 gün sonrasına gün verdi canım. bana da uzun geldi, bana kalsa her hafta ultrasona girerim :KK70:
ben de öyle çok merak ediyorum büyüyüp büyümediklerini, içimde ne aşamada olduklarını.. hatta geçen gün dayanamayıp devlet hastanesinin acil kadın doğumuna gittim ve dr. ikisinin de kalpleri atıyor merak edilecek bişey yok dedi.. rahatladım :)

benim ilk dr. kontrolümde dr bişey söylemedi ama geçen hafta

ben de öyle çok merak ediyorum büyüyüp büyümediklerini, içimde ne aşamada olduklarını.. hatta geçen gün dayanamayıp devlet hastanesinin acil kadın doğumuna gittim ve dr. ikisinin de kalpleri atıyor merak edilecek bişey yok dedi.. rahatladım :)
ultrason fotosu varsa elinde onun alt köşesinde yazar büyüklüğü canım :KK66:
Ben de şu an ya ikiz değil de üçüzse diye tırsıyorum:KK17:Rabbim en hayırlısını bilir elbet ama buna hazır hisetmiyorum kendimi. Bu nerden çıktı diyeceksin. üçüz dördüz hamile olanlara hep en başta ikiz demişler 9.-10.haftada filan anlamışlar üçüz falan olduğunu...

Ben de şu an ya ikiz değil de üçüzse diye tırsıyorum:KK17:Rabbim en hayırlısını bilir elbet ama buna hazır hisetmiyorum kendimi. Bu nerden çıktı diyeceksin. üçüz dördüz hamile olanlara hep en başta ikiz demişler 9.-10.haftada filan anlamışlar üçüz falan olduğunu...

Evet yaziyomus:) daha cok sey ogrenicem
sizlerden :) 6+4 haftalikken bebegimin biri 0.48 cm digeri 0.51 cm mis. Senin normal yoldan miydi
ikiz gebeligin cnm ? Benim oyle ücüz
olma ihtimali yok cunku 2 transfer
yapildi..korkma canim Allah dağina
gore kar veriyor..senin yuregin üç tanesine bakamicagini soyluyorsa Allah da sana oyle bisey yasatmaz insallah..sen icini ferah tut.

Evet yaziyomus:) daha cok sey ogrenicem
sizlerden :) 6+4 haftalikken bebegimin biri 0.48 cm digeri 0.51 cm mis. Senin normal yoldan miydi
ikiz gebeligin cnm ? Benim oyle ücüz
olma ihtimali yok cunku 2 transfer
yapildi..korkma canim Allah dağina
gore kar veriyor..senin yuregin üç tanesine bakamicagini soyluyorsa Allah da sana oyle bisey yasatmaz insallah..sen icini ferah tut.
maşallah bebişlerine :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
evet canım normal yoldan oldu. Amiin dediğin gibi Rabbim en iyisi bilir. Aslında boşuna endişe ediyorum. Nasıl olsa elimden bir şey gelmeyecek :)

X