Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olmuş canım takvimin 6+6'da kalp atışını dinletikten sonra 21 gün sonrasına gün verdi canım. bana da uzun geldi, bana kalsa her hafta ultrasona girerimTesekkur ediyorum yardimlarin icin..takvimi olusturmaya calistim umarim becermisimdir..dt. Kontrolune kac gunde bir gidiyorsun..20 gun arayla benim randevum, bana cok uzun geldi..
En son 6+6'da gitmiştik. 7 mm idi ikisi de teyzesi seninkilerin boyu ne kadar?Kizlar bebekleriniz kac haftalikken ne kadar buyukluktelerdi paylasirmisiniz
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımKizlar carsamba gunu kalp atislari icin gidecez cok heycanliyim nolur dua edin bana
ben de izmirliyim ve ben de 6 yıldır izmirde yaşamıyorum.. ama mesafe olarak senim kadar uzak değilim izmire :) tüp bebek tedavisiyle mi hamile kaldın ikizlerine?Mrb canim ben izmirde buyudum izmirliyim diyebilirim. evlenip almanyaya geldim 6 senedir buradayim heryaz izmirdeyim bu sene gelemeyecegim seneye 4 kisilik bir aile olarak gelecegiz inşallah
benim ilk dr. kontrolümde dr bişey söylemedi ama geçen haftaKizlar bebekleriniz kac haftalikken ne kadar buyukluktelerdi paylasirmisiniz
ben de öyle çok merak ediyorum büyüyüp büyümediklerini, içimde ne aşamada olduklarını.. hatta geçen gün dayanamayıp devlet hastanesinin acil kadın doğumuna gittim ve dr. ikisinin de kalpleri atıyor merak edilecek bişey yok dedi.. rahatladım :)Evet olmuş canım takvimin 6+6'da kalp atışını dinletikten sonra 21 gün sonrasına gün verdi canım. bana da uzun geldi, bana kalsa her hafta ultrasona girerim
ultrason fotosu varsa elinde onun alt köşesinde yazar büyüklüğü canımbenim ilk dr. kontrolümde dr bişey söylemedi ama geçen hafta
ben de öyle çok merak ediyorum büyüyüp büyümediklerini, içimde ne aşamada olduklarını.. hatta geçen gün dayanamayıp devlet hastanesinin acil kadın doğumuna gittim ve dr. ikisinin de kalpleri atıyor merak edilecek bişey yok dedi.. rahatladım :)
Insallah cnm bunda 1.5 yil once bos gebelik gecirdim ondan cok korkuyorumİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
ultrason fotosu varsa elinde onun alt köşesinde yazar büyüklüğü canım
Ben de şu an ya ikiz değil de üçüzse diye tırsıyorumRabbim en hayırlısını bilir elbet ama buna hazır hisetmiyorum kendimi. Bu nerden çıktı diyeceksin. üçüz dördüz hamile olanlara hep en başta ikiz demişler 9.-10.haftada filan anlamışlar üçüz falan olduğunu...
Evet yaziyomus:) daha cok sey ogrenicemultrason fotosu varsa elinde onun alt köşesinde yazar büyüklüğü canım
Ben de şu an ya ikiz değil de üçüzse diye tırsıyorumRabbim en hayırlısını bilir elbet ama buna hazır hisetmiyorum kendimi. Bu nerden çıktı diyeceksin. üçüz dördüz hamile olanlara hep en başta ikiz demişler 9.-10.haftada filan anlamışlar üçüz falan olduğunu...
Allah yardimcin olsun canim..insallah iki bebeginin de kalp atisini duyarsin..Kizlar carsamba gunu kalp atislari icin gidecez cok heycanliyim nolur dua edin bana
maşallah bebişlerineEvet yaziyomus:) daha cok sey ogrenicem
sizlerden :) 6+4 haftalikken bebegimin biri 0.48 cm digeri 0.51 cm mis. Senin normal yoldan miydi
ikiz gebeligin cnm ? Benim oyle ücüz
olma ihtimali yok cunku 2 transfer
yapildi..korkma canim Allah dağina
gore kar veriyor..senin yuregin üç tanesine bakamicagini soyluyorsa Allah da sana oyle bisey yasatmaz insallah..sen icini ferah tut.
Canim duyduk bugun kalp seslerini cok sukurAllah yardimcin olsun canim..insallah iki bebeginin de kalp atisini duyarsin..
Cok sevindim cnm cok sukur..kacinci haftadasin ve buyuklukleri ne kadarmisCanim duyduk bugun kalp seslerini cok sukur
Gözün aydın canım.Canim duyduk bugun kalp seslerini cok sukur
Cnm 6+1 haftalik vnm 5mm lerCok sevindim cnm cok sukur..kacinci haftadasin ve buyuklukleri ne kadarmis
maşallah canım. 6 hafta kaç günlük?Canim ikiside 5mm
yazmışsın bile :) tekrar gözün aydın canımCnm 6+1 haftalik vnm 5mm ler