2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Bir de genel olarak bi sorum var. Kalbiyle ilgili sorun yaşayan var mı? Ben de ekstra atım oluyo baya. Yani çarpıntı gibi bişey.

Kızlar aranızla 3lü dörtlü test yaptıran var mı? benim doktorum ikili yeterliyse yapmamıza gerek yok dedi,zaman geçiyor çok endişeliyim ?sizler ne yaptınız? ne olur bişeyler söyleyin

Ngholost: 41948423 .!.:
Bir de genel olarak bi sorum var. Kalbiyle ilgili sorun yaşayan var mı? Ben de ekstra atım oluyo baya. Yani çarpıntı gibi bişey.
Evet bende oluyor. Hele yemek yediysen daha fena çarpıyor. Birkaç kere ölcturdum 95 civarı nabız çikti. Gebelikte normalmis

Cok şükür maşallah kaç gr olmuş kuzular?

Son düzenleme:
Kızlar aranızla 3lü dörtlü test yaptıran var mı? benim doktorum ikili yeterliyse yapmamıza gerek yok dedi,zaman geçiyor çok endişeliyim ?sizler ne yaptınız? ne olur bişeyler söyleyin
Dpktorum ikili de uclu de yapmadi. İkizlerde anlamli sonuc cikmiyor dedi. Enselerine bakti o da normal cok sukur

Dpktorum ikili de uclu de yapmadi. İkizlerde anlamli sonuc cikmiyor dedi. Enselerine bakti o da normal cok sukur
Çok saol canım,yani bu konuda öyle kafam karıştı ki,bizimkiler de normal görünüyor çok şükür ama işte ne bileyim,evhamlandım. Cevabın içimi rahatlattı saol canım.

Çok saol canım,yani bu konuda öyle kafam karıştı ki,bizimkiler de normal görünüyor çok şükür ama işte ne bileyim,evhamlandım. Cevabın içimi rahatlattı saol canım.
Ben de aynı şekilde sadece ayrıntılı ultrasona girdim. Gerisi ikizlerde güvenilir değil. Ense kalınlığı bi de burun kemiğine bakıldı 2li test zamanında da.

Evet bende oluyor. Hele yemek yediysen daha fena çarpıyor. Birkaç kere ölcturdum 95 civarı nabız çikti. Gebelikte normalmis
Bende nabız eğer hareket halindeysem yemek yediysem yorgunsam hep 95 civarı zaten. Ama ekstra atım denilen şey kalbinin mesela 20 atışını normal hissediyosan 21. Daha geç atıyo ve gümlüyo hissettiriyo kendini. Nabzımı tutuyorum anlıyorum. Bu şekilde oluyo musun canım? Doktoruma söyledim çok zorlanırsan git dedi kardiyolojiye.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim siteye ama herkes iyi , bebişler hızla büyüyor gördüğüm kadarıyla bizde çok iyiyiz şükür her şey yolunda bu arada iki oğluşum olacak ,prensesimden sonra

Ben de aynı şekilde sadece ayrıntılı ultrasona girdim. Gerisi ikizlerde güvenilir değil. Ense kalınlığı bi de burun kemiğine bakıldı 2li test zamanında da.
Bende de aynen böyle oldu. 13. Haftada detaylı ultrasona girdim. Ense kalınlığı ve burun kemiklerine bakıldı o kadar. Doktor hatmine test diye bir şey önerdi ama çok da ısrar etmedi. 2000-3000 tl dediler o test için yaptırmadık biz de

Rica ederim canım. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah kuzularımızı

Kız 500 erkek 530 olmuş canım. Senle yakınız sen gittin mi yakın zamanda? İnsan karşılaştırıp içini rahatlatmak istiyo
Benimki sorunlu canım ya 22+2'de gittim. Biri 550 gr biri 365 gr civarı... Küçük olan da kordon direnci varmış her hafta direnç için kontrole gidiyoruz şimdi... Tek yumurta benim kuzular, iki kese ama tek plasenta... Sorun oluyor o yüzden...

Hmm hiç denemedim canım öyle. Çarpıntı olduğunda bakayım bi

Bana önce çift yumurta dedi sonra tek dedi. Arada zar var evet benim kuzularda da
Böyle yanılma durumu oluyormuymuş ?aslında ilk zamanlar daha çok belli oluyor ,sonraları anlaşılması daha zor oluyor diye biliyordum Dr öyle Demişti..nerden anladı acaba Dr tek olduklarını? Bende birdahaki gittiğimde iyice soruşturayım bakalım

Anladı
anladım canım. Allah şifa versin. Tedavisi var mı? İnşallah Allahım ikisini de hayırla kucağına almayı nasip eder.

Bak bakalım, başına yeni bi dert eklemiyim dee. Bana hamilelikten önce stresten de olmuştu bi dönem. Seninki normal çarpıntıdır belki canım.

Ben sadece 2liyi yaptirdim, ense kalinlinliklari normaldi cok sukur. Bide benim dr her gittigimde bobreginden-kalbine detayli baktigi icin ayrintiliya bile gerek duymadim. Benim birde kizim var yani bu ikinci hamileligim oldugundan tecrubeliyim, ense kalinligi normalse 3luye felan gerek kalmiyo

Kizlar bende hamilelik şekeri var galiba, azicik tatli birşey bile yesem kötü hissediyom ve de kafama vuruyo..

Kizlar bende hamilelik şekeri var galiba, azicik tatli birşey bile yesem kötü hissediyom ve de kafama vuruyo..
Inşallah değildir bu arada şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok tereddütteyim Dr beyaz şekeri kesinlikle tüketme sadece doğal yollardan al diyor peki bebeklere bukadar zararlıysa şeker yüklemesinde zarar vermiyormu diye düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…