2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Kumaslari nasil elleyince, güle güle kullan çok güzeller keşke bende alsaymisim, indirimi kacirdim ben,

Selam kizlar araniza yeni katildim.19 +3 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim erkekler.1.5 yasinda bir oglum 7.5 yasinda bir kizim var.matematik ogretmeniyim.4 cocuklu hayat korkutuyor beni ama nasip iste
Aramiza hosgelldin can im, o korkular başlarda oluyo, sonra alisiyo insan, merak etme canim, allah dagina gore kar verirmiş, demek ki sende bi isik gördü ki, sana mucizeler ini nasip etti.
Benim kiler de erkekler, farkli yumurta ikizleri ama merak etme burada ve 2015 ikiz anneri grubunda da tek yumurta ikizleri çok var.

Son düzenleme:
Cnm benim aldiklarim da geldi ama ben goremedim henuz..annemin aderesini vermistim..ama annem aldiklarimin kumaşini hic begenmemis..seninkiler cok guzel gozukuyor..kumaş kalitesi nasil seninkilerin? Bu arada Allah evlatlarina bu aldigin cicileri giydirmeyi nasip etsin

Eklentiler

• IMG-20150715-WA0000.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 125
Kızlar bebeklerinizin hareketlerini nerde hissediyosunuz? Benim şu 2 gündür vajinaya doğru dalgalanma şeklinde hissettiğim vuruşlar oldu oturduğum zaman. Korktum biraz. Daha yukarlarda hissediyorum genelde. Size de oldu mu öyle?

hiç korkma tatlım onlar emzırdıgın zaman ole bı sutlenırkı sen bile ınanamazsın...

Ben beğendim canım. Tabi mothercare'in tulumu kadar yumuşak değil ama güzel.%100 pamuk sonuçta hepsi. Amiiiin inşallah giydirmek nasip olur.

Benim biri alt solda biri üst sağda kasılma, sancı, kanama vs.yoksa korkma

Mrb.kizlar 21+2 günlükken oglusum 330 kizim 360 gr.ciktilar sizce normalmi sizin bebisleriniz ne kadar olmuslar

Benimkiler kızım 350 oğlum 370 çıkmıştı o hafta civarı. Ortalama demişti doktor. Ne zayıf ne şişman. İyi yani sıkma canını.
Tsk ederim icimi rahatlattin bu haftalarda 500 gramlari duyunca morelim bozulmustu. Bu aralar hic iştahım da yok kilo almak yerine sanki zayifliyorum göbeğim küçülüyor gibi geliyor kendimi zorluyorum birseyler yemek için

Tsk ederim icimi rahatlattin bu haftalarda 500 gramlari duyunca morelim bozulmustu. Bu aralar hic iştahım da yok kilo almak yerine sanki zayifliyorum göbeğim küçülüyor gibi geliyor kendimi zorluyorum birseyler yemek için
Ne demek rica ederim. Yok ya internette heryerde farklı bi kilo bilgisi var, onlara bakma sen. Benim de iştahım tekrar gider gibi oldu ama bu ara arttı sanki. Hem küçük olmaları daha iyi, erken doğum ihtimali azalır. Bana ilk doktorum öyle demişti. Beslenmeyi takıntı haline getirme aman. Ben de bu ara çok gezdim korkuyorum.

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor :) sizler ve ikizleriniz nasılsınız? Bir sorun yoktur inşallah. Artık iyiden iyiye ağırlaşıyoruz

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor :) sizler ve ikizleriniz nasılsınız? Bir sorun yoktur inşallah. Artık iyiden iyiye ağırlaşıyoruz
Dün doktora gittim bi sorun yokmuş çok şükür. Ben zaten ev işi yapamıyodum sıcaklardan iyice yerime yapıştım. Sizde durumlar ne? Çok da salmak istemiyorum kendimi yatmaya alışırım diye ama, hemen yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…