Ben de sürekli videolarına bakıyorum. Doktor baya video çekti. İkiz olup da bu kadar yüzlerini görebildiğim hiç olmamıştı dedi:) Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinBn ayrintili ultrasondan cok erkilendim..minicik bir oglum ve kuzim oldugunu iyice hissettim :) ve hrseyden once saglik haberlerini alduk cok sukur
20. Haftada vuruldum, zaten günunü sana gittiğin saglik ocag soyler.Gecmis olsunn.kac haftalikken vurulmaya basliyoruz canim
Hayirli olsun canim, bende cok sukur bisey yok, sabah biraz agridi o da gece ustune yatmisim ondanAaaa ne tesadüf ben de bugün oldum ilk dozuhareket ettirince ağrıyor biraz ama çok şükür şişme, kızarıklık falan olmadı
Maşallah senin oğluşlara da benim oğluşlara da20. Haftada vuruldum, zaten günunü sana gittiğin saglik ocag soyler.
Hayirli olsun canim, bende cok sukur bisey yok, sabah biraz agridi o da gece ustune yatmisim ondan
Ogluslarimda altli ustluler, sşekillerinde seninki gibiler çapraz yani, aynen sendeki seyleri bende hissediyorum
Kızlar doktorlarınız cinsellikle ilgili uyarılarda bulunuyor mu? Bana bişey söylemedi, sanıyorum ki olumsuz bi durum olsa yasak derler, diğer türlü yorum yapmıyolar. Ama ben korkuyorum herşeyden. Yanaşmıyorum. Erken doğum riski aklımdan çıkmıyo.
Sağol canım. Bana da herşey yolunda diyor çok şükür her gidişimde. Rahim ağzı kapalı, uzunluğu iyi, bebeklerin yeri iyi diyo ama o konuya hiç değinmedi. Ben de her ihtimale karşı yapmadığımız için şimdiden sonra yapmak sıkıntı olur diye korkuyorum. Tüp bebek tutunduktan sonra doğal yoldan olana göre cinsellikte de daha mı öZen istiyo acaba. Benimkiler doğal ama ben çok pimpirikliyim, ilk hamileliğim bi de. Erken doğan ikiz hikayeleri duymaktan kaçıyorum resmen.Ben bu konuyu doktoruma sormuştum. 32. haftaya kadar haftada iki defayı geçmemek ve rahime baskı yapan bir pozisyon olmadığı sürece olabilir dedi. Açıkcası tüp bebek doktoru böyle bir şeyi söylüyorsa risk yoktur diye düşündüğümüzden biz bu sınırlarda olmak şartıyla kesmedik. Bu benim ikinci hamileliğim, ilkinde tek gebelikti, onda daha uzun süre bile müsade etmişlerdi.
Tabi doktorunun ne söylediği çok önemli, bir sıkıntı görüyor ve kesin diyorsa bu benim yazdıklarım o durumda geçerli değil. Rahim ağzı uzunluğum, bebeklerin pozisyonu, erken doğum riskim (Allaha şükürler olsun) şu an için olmadığından biz izin verdi doktorumuz.
32'ye kadar her şey serbest dedi doktorumKızlar doktorlarınız cinsellikle ilgili uyarılarda bulunuyor mu? Bana bişey söylemedi, sanıyorum ki olumsuz bi durum olsa yasak derler, diğer türlü yorum yapmıyolar. Ama ben korkuyorum herşeyden. Yanaşmıyorum. Erken doğum riski aklımdan çıkmıyo.
Ayy ben çok korkuyorum ya. Peki karnınızda gerilme, baskı, ağrı, vajinada bıçak batmalarınız oluyo mu? Ben 2 saat ayakta kalsam hemen ağrım oluyo. Siz de öyle misiniz merak ettim.32'ye kadar her şey serbest dedi doktorum
Evet ayakta kalmaya hiç gelemiyorum. kasığımda baskı hissediyorum hemen oturuyorum. bazen göbek deliğimin yanları ağrıyor ama bu rahim genişlediği içinmiş öyle söyledi doktorum. Bir de bir süre oturup ayağa kalksam hemen tuvalet ihtiyacım geliyorAyy ben çok korkuyorum ya. Peki karnınızda gerilme, baskı, ağrı, vajinada bıçak batmalarınız oluyo mu? Ben 2 saat ayakta kalsam hemen ağrım oluyo. Siz de öyle misiniz merak ettim.
Hiç durmuyolar uzandığım zaman. Bi kız bi erkek benimkiler de.Evet ayakta kalmaya hiç gelemiyorum. kasığımda baskı hissediyorum hemen oturuyorum. bazen göbek deliğimin yanları ağrıyor ama bu rahim genişlediği içinmiş öyle söyledi doktorum. Bir de bir süre oturup ayağa kalksam hemen tuvalet ihtiyacım geliyorşimdiden böyleyiz 7. -8.ayda ne yapacağız bilmiyorum. bu arada seninkilerin tekme durumları nasıl
Ayyy maşallah yaHiç durmuyolar uzandığım zaman. Bi kız bi erkek benimkiler de.Evet göbeğimin etrafında benim de dediğin gibi oluyo. Aynen tuvalet ihtiyacım da o şekilde. Bazen diyorum hareket değil de kasılma mı acaba, o kadar ki çok vuruyolar.
Hoş geldin canım, maşallahSelam kizlar araniza yeni katildim.19 +3 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim erkekler.1.5 yasinda bir oglum 7.5 yasinda bir kizim var.matematik ogretmeniyim.4 cocuklu hayat korkutuyor beni ama nasip iste
14 haftalikken cok ince bir zar gorundu.sende varmiHoş geldin canım, maşallahKorkma Allah rızkını da kolaylığını da verir inşallah. Ben de Türkçe öğretmeniyim, benim de iki oğlum olacak kısmetse İkizlerin arasında zar var mı?
Bana önce çift yumurta dedi sonra tek dedi. Arada zar var evet benim kuzularda da14 haftalikken cok ince bir zar gorundu.sende varmi
Canım, benim siparişler bugün geeldi. Bayramlık gibi olduBenim de gelmedi siparislerim henuz..sanki kargoya vermeleri uzun surdu. Bakalim gelen minik zibinlari begenecek miyiz :)