Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende oluyor. Hele yemek yediysen daha fena çarpıyor. Birkaç kere ölcturdum 95 civarı nabız çikti. Gebelikte normalmisNgholost: 41948423 .!.:Bir de genel olarak bi sorum var. Kalbiyle ilgili sorun yaşayan var mı? Ben de ekstra atım oluyo baya. Yani çarpıntı gibi bişey.
Cok şükür maşallah kaç gr olmuş kuzular?Dün doktora gittim bi sorun yokmuş çok şükür. Ben zaten ev işi yapamıyodum sıcaklardan iyice yerime yapıştım. Sizde durumlar ne? Çok da salmak istemiyorum kendimi yatmaya alışırım diye ama, hemen yoruluyorum.
Dpktorum ikili de uclu de yapmadi. İkizlerde anlamli sonuc cikmiyor dedi. Enselerine bakti o da normal cok sukurKızlar aranızla 3lü dörtlü test yaptıran var mı? benim doktorum ikili yeterliyse yapmamıza gerek yok dedi,zaman geçiyor çok endişeliyim ?sizler ne yaptınız? ne olur bişeyler söyleyin
Çok saol canım,yani bu konuda öyle kafam karıştı ki,bizimkiler de normal görünüyor çok şükür ama işte ne bileyim,evhamlandım. Cevabın içimi rahatlattı saol canım.Dpktorum ikili de uclu de yapmadi. İkizlerde anlamli sonuc cikmiyor dedi. Enselerine bakti o da normal cok sukur
Kız 500 erkek 530 olmuş canım. Senle yakınız sen gittin mi yakın zamanda? İnsan karşılaştırıp içini rahatlatmak istiyoCok şükür maşallah kaç gr olmuş kuzular?
Ben de aynı şekilde sadece ayrıntılı ultrasona girdim. Gerisi ikizlerde güvenilir değil. Ense kalınlığı bi de burun kemiğine bakıldı 2li test zamanında da.Çok saol canım,yani bu konuda öyle kafam karıştı ki,bizimkiler de normal görünüyor çok şükür ama işte ne bileyim,evhamlandım. Cevabın içimi rahatlattı saol canım.
Bende nabız eğer hareket halindeysem yemek yediysem yorgunsam hep 95 civarı zaten. Ama ekstra atım denilen şey kalbinin mesela 20 atışını normal hissediyosan 21. Daha geç atıyo ve gümlüyo hissettiriyo kendini. Nabzımı tutuyorum anlıyorum. Bu şekilde oluyo musun canım? Doktoruma söyledim çok zorlanırsan git dedi kardiyolojiye.Evet bende oluyor. Hele yemek yediysen daha fena çarpıyor. Birkaç kere ölcturdum 95 civarı nabız çikti. Gebelikte normalmis
Bende de aynen böyle oldu. 13. Haftada detaylı ultrasona girdim. Ense kalınlığı ve burun kemiklerine bakıldı o kadar. Doktor hatmine test diye bir şey önerdi ama çok da ısrar etmedi. 2000-3000 tl dediler o test için yaptırmadık biz deBen de aynı şekilde sadece ayrıntılı ultrasona girdim. Gerisi ikizlerde güvenilir değil. Ense kalınlığı bi de burun kemiğine bakıldı 2li test zamanında da.
Rica ederim canım. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah kuzularımızıÇok saol canım,yani bu konuda öyle kafam karıştı ki,bizimkiler de normal görünüyor çok şükür ama işte ne bileyim,evhamlandım. Cevabın içimi rahatlattı saol canım.
Benimki sorunlu canım ya 22+2'de gittim. Biri 550 gr biri 365 gr civarı... Küçük olan da kordon direnci varmış her hafta direnç için kontrole gidiyoruz şimdi... Tek yumurta benim kuzular, iki kese ama tek plasenta... Sorun oluyor o yüzden...Kız 500 erkek 530 olmuş canım. Senle yakınız sen gittin mi yakın zamanda? İnsan karşılaştırıp içini rahatlatmak istiyo
Hmm hiç denemedim canım öyle. Çarpıntı olduğunda bakayım biBende nabız eğer hareket halindeysem yemek yediysem yorgunsam hep 95 civarı zaten. Ama ekstra atım denilen şey kalbinin mesela 20 atışını normal hissediyosan 21. Daha geç atıyo ve gümlüyo hissettiriyo kendini. Nabzımı tutuyorum anlıyorum. Bu şekilde oluyo musun canım? Doktoruma söyledim çok zorlanırsan git dedi kardiyolojiye.
Böyle yanılma durumu oluyormuymuş ?aslında ilk zamanlar daha çok belli oluyor ,sonraları anlaşılması daha zor oluyor diye biliyordum Dr öyle Demişti..nerden anladı acaba Dr tek olduklarını? Bende birdahaki gittiğimde iyice soruşturayım bakalımBana önce çift yumurta dedi sonra tek dedi. Arada zar var evet benim kuzularda da
anladım canım. Allah şifa versin. Tedavisi var mı? İnşallah Allahım ikisini de hayırla kucağına almayı nasip eder.Benimki sorunlu canım ya 22+2'de gittim. Biri 550 gr biri 365 gr civarı... Küçük olan da kordon direnci varmış her hafta direnç için kontrole gidiyoruz şimdi... Tek yumurta benim kuzular, iki kese ama tek plasenta... Sorun oluyor o yüzden...
Ben sadece 2liyi yaptirdim, ense kalinlinliklari normaldi cok sukur. Bide benim dr her gittigimde bobreginden-kalbine detayli baktigi icin ayrintiliya bile gerek duymadim. Benim birde kizim var yani bu ikinci hamileligim oldugundan tecrubeliyim, ense kalinligi normalse 3luye felan gerek kalmiyoKızlar aranızla 3lü dörtlü test yaptıran var mı? benim doktorum ikili yeterliyse yapmamıza gerek yok dedi,zaman geçiyor çok endişeliyim ?sizler ne yaptınız? ne olur bişeyler söyleyin
Inşallah değildir bu arada şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok tereddütteyim Dr beyaz şekeri kesinlikle tüketme sadece doğal yollardan al diyor peki bebeklere bukadar zararlıysa şeker yüklemesinde zarar vermiyormu diye düşünüyorum?Kizlar bende hamilelik şekeri var galiba, azicik tatli birşey bile yesem kötü hissediyom ve de kafama vuruyo..