2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Aramiza hosgeldin. Allah bebislerini saglicakla kucaginada almayi nasip etsin

Agrim olunca bende yatiyorum. Geneldede karin agrim çok oluyo,
Merak etme canim su o kadar az gelmez, geldi mi bi damacana geliyor, kizimda bende senin gibiydim, ama doğum gecesi saat 4:30 uyurken suyum gelince öğrendim

Hoşgeldin bende 24 haftalik çift yumurta ikizlerime hamileyim..cinsiyeti 11.haftada belli oldu bizim 2 erkek...ben daha bu ay aldim hastane cikisini öbür hafta da beşik felan alcam yeni yeni alıyorum yani

Teşekkür ederim haftalarda geçmek bilmiyor Allah korusun bir sıkıntı olmasin diyemi beklediniz yoksa alınması gereken haftalar mi acaba

Merhaba bende okurum tabii ama isminizi yazarsanız sizin niyetinize okuruz daha iyi olur inşallah Allah gönlünüze göre versin

Agrim olunca bende yatiyorum. Geneldede karin agrim çok oluyo,
Merak etme canim su o kadar az gelmez, geldi mi bi damacana geliyor, kizimda bende senin gibiydim, ama doğum gecesi saat 4:30 uyurken suyum gelince öğrendim
Saol canım ya damacana demek:) Allah hepimize zamanında hayırlı doğum versin. Benim de karın ağrım oluyo. Özellikle üzülünce .

Ay canım benim ya deneyimli biri olarak sana sormak istediğim çok şey var bu arada ikizlerinin cinsiyeti ne doktor beni de perinolaga yönlendirdi daha gitmedim perinolag muaenesi normal muayeneden farklı mi oluyo
slm canim ikizlerim kiz perinatolog bu isin uzmanii risk degwrlemesini gelisimi daha iyi biliyor onlemleri daha akilci aliyor eger imkanin varsa perinatogla devam et

perinatolog cogul gebelik ve riskli gebelik uzmani riskleri gelisimimi felan daha iyi biliyo kizimin birinin kalbinde damar kalinlasmasi oldugunu felan perinatolog bildi dogduklarinda aralarinda 400 gram vardi boy ayni simdi kucuk dogan daha kilolu masallah

yasinda koyma taraftariyim ben canim simdi yuzukoyun donmeye basladilar gece duzeltiyorum surekli

Teşekkür ederim haftalarda geçmek bilmiyor Allah korusun bir sıkıntı olmasin diyemi beklediniz yoksa alınması gereken haftalar mi acaba
Yani 6.aydan sonra aliyim diye düşündüm hep bayramdan sonra çanta hazirlayacam insallah...beşik konusunda kararsız kaldığım için bekledim yatak Odam çok küçük 2 tane park yatak sıgdiramam...odayı da şimdiden ayırmak istemiyorum..Ahşap Bambu besiklerden alcam 8 aylığı kadar yatuyolar diyolar bakalım ondan sonra ne yapcazzz

bende yatak konusunda kararsızım herkes park yatak al diyor onuda 2 tane almak gerek demi bir sürede olsa aynı yatakta yatamazlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…