- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
Tsk ederim cnm, saglıkla ilerlesın hamıleliğimiz inşallah :)O haftalarda oluyor. Geciyor sonra rahat ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim cnm, saglıkla ilerlesın hamıleliğimiz inşallah :)O haftalarda oluyor. Geciyor sonra rahat ol
Guzel anneleerrr; nasil gidiyor agriniz siziniz varmi?ozellikle kasiklarinizda
Tam cvp yaziyodum siden80 in yazdigini gördüm. Aynen beni tarif etmiş. + olarak uzun sure tek tarafa yatamiyom. Hep dönüp duruyom.Arkadaslar merhaba, 11 haftalik ikizlere hamileyim, rahimde agrim var. ozellikle yatarkensaga sola donerken, oturup kalktigimda, yururkende zorlsniyorum, bazen vajinaya kadar agri oluyor, kanamam yok sükür. Sizlerde de bu haftalarda oldu mu? Cok tedirginim, rahmin icinde bir top var ve basinc yapiyor gibi agri var
Cnm bugun daha ıyıyım.ama hafif agrım oluyor yine, sanırım rahim gelişmesinden oluyor.Tam cvp yaziyodum siden80 in yazdigini gördüm. Aynen beni tarif etmiş. + olarak uzun sure tek tarafa yatamiyom. Hep dönüp duruyom.
Aynı ben şu an başlangıç kiloma geri döndüm. Karnım da büyüyor artık evet ama dediğin gibi göğüsler gergin ve dolgun sütyen takmasam bile takmışım gibi duruyorBen 2.5 kilo aldim. Karnim buyudu ama memisler de buyudu. İkisi ayni gidiyolar hatta memisler bi tik onde gidiyolar.İlerde napcam hic bilmem
Boşver canım, göbüşünün tadını çıkar hamilelik dışında hiçbir dönemde göbek yapma lüksümüz olmayacak rahat rahatBenim karnım o kadar büyüdü ki bir haftada inanamıyorum. Dün yedi aylık hamile arkadaşımla yanyana geldik, resmen onun karnına yaklaşmış. Evde dalga geçiyorlar, doğuma yakın göbeğim yüzünden beni göremeyeceklermiş :)
Gözünüz aydın. Rabbim inşallah bebeklerinizi size bağışlar, hiç korkmayın bol bol dua edinSelam Arkadaşlar,
Şu anda ben 41 eşim 44 yaşında.İkimizn de ilk evliliği.Eşimde sperm azlığı çıkınca ben de tüp bebek tedavisi gördüm.2. denemede genetik bozukluktan (kalp atışını gördük ama duyamadık) kürtaj oldum.Sonraki denemelerde sürekli embriyoya genetik test yapıldı.2 denemede blastosist oluşmadı.3 denemede genetik bozukluk var diye imha edildi.Artık bize Kıbrıs seçeneğini sunmaya başladılar.
Son bir deneme yapalım dedik.8. ve son denememizde bu sefer eşimden TESE ile sperm alıp öyle yumurtalar döllendi.Bu sefer bir tık daha iyi diye test yapmadan 3. günde emriyo transferi oldu.
Günler geçmek bilmedi.Şu anda 8+4 ikizlere hamileyim.Dün üstten yapılan muayenede de kalp seslerini duydum.Biri 2,43cm bir 2,22 cm yazıyor.Çok sevinçliyim ama sürekli de korkuyorum.Ya gene genetik bozukluk çıkarsa diye..
Şikayet olarak göğüslerim çok büyüdü ve kaşınıyorlar.Karnımda ağrılarım var.Sürekli uyumak istiyorum çalışmak çok zor geliyor.Beklemek daha da zor.Hala tam sevinemiyorum acayip korkular içindeyim.Eve ultrason alasım var o derece..:)
Allah hepimize bebeklerimizi maddi ve manevi sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin.Az sıkıntı çekilmiyor.
Sevgiler hepinize..
Bana da ikili üçlü test yapmadı ve yapmayacağını, ikizlerde anlamlı sonuçlar çıkmadığını söyledi. Sadece ense kalınlıklarına baktı, normal dedi çok şükür.merhaba kızlar doktorunuz sıze hangı tarama testlerini yaptı? bana ıkılıyı yaptı sadece onu da kan vermedım sadece ultrasondan baktı. ıkız oldukları ıcın kan degerlerı yanıltıcı olur dıyo. su an normalde 4lu tarama testını yapması gerekıyo ama onu da yapmayacakmıs onun yerıne detaylı ultrason yapalım 20.haftadan sonra dedı.sızde de durum aynı mı çok merak edıyorum?
Burada benim bebisler ikiside erkek. Cemre ne iki tane badygard geliyor
Sayfayi açan arkadaş aslinda bizim listemizi yapsa, tahmi doğum tarihimizi , varsa başka cocugumuzn ve ikizlerimizin cinsiyetini içeren bi tablo yapsa, ne güzel olur.
Azonceki msjimi uygulasak neguzel olur..[dolunay0, post: 40347391, member: 648595"]Sanırım pek kimse yok
Guzel anneleerrr; nasil gidiyor agriniz siziniz varmi?ozellikle kasiklarinizda
2 gündür kasıklarım baya ağrıyor, korkutuyor, koşa koşa tuvalete gidiyorum kanama mı var yoksa diye çok şükür bir şey yok. sanırım göbeğim büyüyorBenim kasiklarimda degilde sanki rahimde sanci oluyor birkac saniyelik bazen daha sık oluyor. Sizdede varmi böyle bir şikayet
Tablo nereden yapılıyor, bulamadım da canım bulursan yazar mısın ekleyeyim hemenBurada benim bebisler ikiside erkek. Cemre ne iki tane badygard geliyor
Sayfayi açan arkadaş aslinda bizim listemizi yapsa, tahmi doğum tarihimizi , varsa başka cocugumuzn ve ikizlerimizin cinsiyetini içeren bi tablo yapsa, ne güzel olur.
kızlar bebıslerı hıssedenınız var mı aranızda ? ben 2gun once cok net hıssettım. sonrakı gunlerde oyle olacgını sandım sureklı dınlıyorm ama farketmedım bısey o gunden sonra.gercı erken ama ınsan evham yapıyo ıste :)
maşallah kız senınkıler demek canım :) uykucu sırın olacaklar demekkı ..doktor hala benımkılerin cınsıyetınden emın degıl..benım ılk hamılelıgım ama bı an once hıssetmek ıstıyorum :) bırde senın de satdan onde gıdyomu bebısler ?Ben de hala hissetmiyorum, bir de derler ki 2. hamilelikte 16. haftada hissedilirmiş. Yok hala. Ara ara karnımda gerinmeler falan oluyor ama bebek hareketi değil bence. Bir de çok gaz var onlar da bebek hareketi gibi aslında, tam ayıramıyorum da. İlk hamileliğimde 18. haftada çok net hissetmiştim. Kızlar uyukluyorlar sürekli galiba :)
maşallah kız senınkıler demek canım :) uykucu sırın olacaklar demekkı ..doktor hala benımkılerin cınsıyetınden emın degıl..benım ılk hamılelıgım ama bı an once hıssetmek ıstıyorum :) bırde senın de satdan onde gıdyomu bebısler ?
Sizin cinsiyetler belli olmuştur? Birde doktorunuz kim İzmir'de kime gidiyorsunuz merak ettimAsagida her ne kadar 18 yazsa da 19 haftamizagirdik biz de teyzeleri. Ben hissediyorum artik kuzularimi. Bazen vurup kaciolar bazen de suzuluyorlar balik gibi. Ahhh analaari kurban olur minicik ellerine ayaklarina...
Ewt canim belli oldu. Elif'im ve Ömer'im geliyorlar :)Sizin cinsiyetler belli olmuştur? Birde doktorunuz kim İzmir'de kime gidiyorsunuz merak ettim
benim de onden gıdıyolar sata gore..tam ıdeal ıste sızınkıler tam gunune gıdıyolar..Yok gitmiyorlar. 16+4 günlükken oldu kontrol biri 16+3 digeri 16+5 çıktı. Ben oğlandan alışıktım hep bir hafta falan önden giderdi. Bu sefer bebekler gelişemiyor gibi korkuyorum.
Bende pek bişiy hissetmiyorum. Arada sertlesmeler oluyo o kadar. O da yoruldugumda agriyla beraberBen de hala hissetmiyorum, bir de derler ki 2. hamilelikte 16. haftada hissedilirmiş. Yok hala. Ara ara karnımda gerinmeler falan oluyor ama bebek hareketi değil bence. Bir de çok gaz var onlar da bebek hareketi gibi aslında, tam ayıramıyorum da. İlk hamileliğimde 18. haftada çok net hissetmiştim. Kızlar uyukluyorlar sürekli galiba :)