2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba canlar. Benim çok yoğun kanamam olmuştu. Pazar günümden beri yatıyorum. Kanama kesildi ama yatak istirahatine devam ediyorum. Sadece yemek be tuvalet için kalkıyorum. Pazartesi sabah kontrolüm var. 7. Haftaya girmiş Olacağım. Inşallah bi sorun yoktur da kalp atışlarını da duyarım.
merhaba tatlım merak ettim yazmayınca.çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun inşallah pazartesi güzel haberi alırız:KK68:

Dün transferden sonraki 7. günümdü. Kahverengi bir akıntım oldu; ama kısa sürdü, miktarı da azdı. 3-4 gündür adet ağrısına benzer ama daha hafif ve daha sürekli ağrılarım da var. Bu işaretleri olumluya ya da olumsuza yormamaya çalışıyorum ama yine de gecenin bir yarısı kafama takılıp, böyle uykumu yarıda kesiveriyorlar işte. Hoppa

Slm cnm nasilsin ayni gundeyiz bugun 8.gunum bnm o adet agrilari varya bni mahvetti psikolojimde bozuldu adet oldum mu olcam mi derkn dun cok sancilarimin vardi bu sabah daha iyiyim ama karnim sis ve sert Allah yardimcimiz olsun isallh sali test gunum senin nezamn

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız benim kaşıntım var ya neden sizdede varmı jelden kaynaklımı yoksa

Slm cnm nasilsin ayni gundeyiz bugun 8.gunum bnm o adet agrilari varya bni mahvetti psikolojimde bozuldu adet oldum mu olcam mi derkn dun cok sancilarimin vardi bu sabah daha iyiyim ama karnim sis ve sert Allah yardimcimiz olsun isallh sali test gunum senin nezamn
Tatlim o agrilar bende de vardi ha oldum ha olucam diye bekleyip durdum.insallah belirtidir agrilar.az kalmis test gununede rabbim sevindirsin.

canm tüp beebekte hemen adet olmazsn kullandgmız ilaclar gecıktrıyr korkma 5.gün embıryosu hemde bence olcak dua et

Isallh ole olur cnm dua elimizden gelen tek sey bnm adetlerim duzenlidir genelde adet olacagi gunlerdeyim sancilarim oluyo 2 gundur umarim Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin

Isallh ole olur cnm dua elimizden gelen tek sey bnm adetlerim duzenlidir genelde adet olacagi gunlerdeyim sancilarim oluyo 2 gundur umarim Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin
benim adetlerimde düzenliydi canım ama sen bence beklemesen yaptır kan testi ben 9. gün yaptırdım ve cıktı inşallah bu cumanın hürmetine cıkar..

benim adetlerimde düzenliydi canım ama sen bence beklemesen yaptır kan testi ben 9. gün yaptırdım ve cıktı inşallah bu cumanın hürmetine cıkar..

Ya korkuorum cnm cok pazartesi gidip yaptiricam birazdaha bkliycem sabir:KK66: idrar testi yapsam olmazmi ki.. Cnm senin adet gunun gecmismiydi test yaptirdiginda

Ya korkuorum cnm cok pazartesi gidip yaptiricam birazdaha bkliycem sabir:KK66: idrar testi yapsam olmazmi ki.. Cnm senin adet gunun gecmismiydi test yaptirdiginda
hayır canım ben 9. gün yaptırdım beklemedım yoksa kendımı dinliyordum dinlemektense ögrenirim ona göre hareket ederim ama sen bilirsin.. ben 9 gün 124. 11.gün325 13. gün 730. 16.günde 1995 cıktı

X