2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

arkadaşlar benimde embriyo 29 martta transfer edildi ama adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor normal mi sizce bi de bugün hastaneye gittim minibüs çok sallandı bi problem olur mu bilgisi olan yardımcı olur mu acaba
Transferim pazar gunu yapilmisti hanimlar. Bugun dus alsam sikinti olurmu acaba ya.siz nelere dikkat etmistiniz. Kendimi hic rahat hissetmiyorumm.
Hayır cnm hiç sıkıntı olmaz ama duşunu ayaktan al oturarak değil

Çok sağol canım daha yeni girebildim nete bugün tahlil yaptırdım 280,99 çıktı çok mutluyum:KK28:
Hayirli olsun canim. Allahim saglikla kucagina versin insm bu hanerler cok mutlu ediyo. Sabirla bekliyorum bende. Kacinci gundeki sonucun bu. ne gibi belirtilerin oldu

Hayirli olsun canim. Allahim saglikla kucagina versin insm bu hanerler cok mutlu ediyo. Sabirla bekliyorum bende. Kacinci gundeki sonucun bu. ne gibi belirtilerin oldu
12. gün canım sonucum.10. gün lekelenmem oldu ve tahlil yaptırmamı istedi doktorum o gün 127.15 çıkmıştı

ben bu jelden tiksindim ya bu ne hep geri geliyor bende kanamamı var diye sürekli tuvaletteyım kasıklarımda agrım var korkular hiç bitmiyor sürekli farklı korkular başlıyor
jj
jelı den sonra 15 dk yuruyorum eevde...ev işi ufaf tefek...ne gerı gelıyor nede baska bısey cnm..sen nasıl kullanıyosunkı

kızlar merhaba, bugun ikinci kan testimi yaptırdım.
değerim 90 dan 369 a çıkmış ama nedense tedirginim korkuyorum değerin düşmesinden
Arada kac gun vardi canim. Iki gune bir degerin iki kat veya %60.%70oraninda artmasi bekleniyor. Swnin arada 4.5gun bilevatsa normal gorunuyo degerin. Insallah sikinti olmadannkucagina alirsin minigini

yok canım benım aşırı sancılı olurdu aşılamalarımda hep adet olaucamı hissettim ve olmuştum bunda az kasık agrım vardı bel agrım ama oakadar degıldı beklemıyordum ben umudum yoktu kanalımın biri tıkalıydı olmaz dedım benm yumurtalarım cok ıyıydı eşimin spermide cok iyiydi ama olmuyordu sonra kist vardı çikolata kisti laparoskopi oldum yine olmadı aşılama yaptık olmadı rahim flminde kanalım biri tıkalı cıktı doktor siz direk tüp bebege gidin dedi olmazsa yine laparoskopi olup kanalları baglıcaz dedi ben cok rahat gttım usanmadm umutsuzlanmadım korkmadm cunkü olmayacaktı ama Rabbim cok büyük gercekten ona sıgın sadece ondan iste
Negatifi aldım geldim bu ikinci deneme ikinci negatif birde aşılama var ama malesef sonuç yok bizde görünen bir sorun da yok herşey uygun du ama bir daha dener miyim onu düşünüyorum artık...

Negatifi aldım geldim bu ikinci deneme ikinci negatif birde aşılama var ama malesef sonuç yok bizde görünen bir sorun da yok herşey uygun du ama bir daha dener miyim onu düşünüyorum artık...

cnm benimde iki aşılama bir tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı. ikincisinde çok şükür ilk defa pozitifi gördük ve bizde de görünürde bir sorun yoktu ama buna ragmen ilk denemelerde olmadı. umudunu kaybetme, ne zaman ne olacağını hiç birimiz bilemiyoruz. ben artık umudumun tükendiği yerde güzel haberler aldım. lütfen vazgeçme. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arada kac gun vardi canim. Iki gune bir degerin iki kat veya %60.%70oraninda artmasi bekleniyor. Swnin arada 4.5gun bilevatsa normal gorunuyo degerin. Insallah sikinti olmadannkucagina alirsin minigini

canım benim pazar günü transferin 11. günüydü normalde ptesi yaptırmam lazımdı ama dayanamadık pazar yaptırdık. ikinci testide bugun yaptırdık. arada bugunude sayarsak 3 gun var. hemşireler artışın güzel olduğunu söylediler ama insan ister istemez acaba düşer mi diyor :KK43:

bugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm

bugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm
transferını neden anestezılı yaptın cnm ya....bı sorunmu vardı..

eski vajinusmusum bide sipekulum denilen aleti alamıyorumm kasılıyorum

X