2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

günaydın kızlar....dün akşam aradılar malesef koskocaman bi negatif...sanırım bütün umutlarım bitti....
Insan üzülür tabi ama negatif sonuçlara henüz anne olmamızın zamanı gelmemiş diye bakalım canım. .ddurmak yok yola devam sakin kendini yıpratma.aAllah bizimle canimmm. Benim de ilk denemem olacak ve bui sonucu da göz önünde bulunduruyorum. Rabbim afiyet huzur versin hepimize.

Çok üzüldüm canım ama umudunu kaybetme. İnşallah bundan sonraki denemede olur Allah'ın izniyle. Doktor muayeneye çağırdı mı? Nedeni hakkında bilgi veriyorlar mı? İlk denemede benimde tutmamıştı ve nedeni hakkında hiç bir bilgi vermediler. Allah yardımcımız olsun. Dondurulmuşun varmıydı cnm?

canım inşallah Allah yardımcımız olsun...negatifi duymak çok zormuş kendimi hazırladım sanıyodum fakat hazırlanmıyormuş.dun aksam hemsıreyı aradım bilgi verdim.bugünde embriyolog arıcakmış sanırım bilgi vericekler...dondurulmuşum var 3 tane,zaten 5 adet yumurtam vardı...kan sonucum 0,05 miş.anlamadım çok düşük değil mi sence? hiç tutmamış mı yani...

Insan üzülür tabi ama negatif sonuçlara henüz anne olmamızın zamanı gelmemiş diye bakalım canım. .ddurmak yok yola devam sakin kendini yıpratma.aAllah bizimle canimmm. Benim de ilk denemem olacak ve bui sonucu da göz önünde bulunduruyorum. Rabbim afiyet huzur versin hepimize.

tabi yola devam canım ama sanırım ara vericem..inşallah senın embriyolar tutunur bırakmaz seni...Allah yardımcımız olsun...

canım inşallah Allah yardımcımız olsun...negatifi duymak çok zormuş kendimi hazırladım sanıyodum fakat hazırlanmıyormuş.dun aksam hemsıreyı aradım bilgi verdim.bugünde embriyolog arıcakmış sanırım bilgi vericekler...dondurulmuşum var 3 tane,zaten 5 adet yumurtam vardı...kan sonucum 0,05 miş.anlamadım çok düşük değil mi sence? hiç tutmamış mı yani...

Neler hissettini çok iyi anlıyorum. Benimde ilk denemedeki test sonucum bu şekildeydi ve bende inanmakta güçlük çekmiştim. Tutmadıysa nereye gitti o zaman demiştim kendi kendime. Kolay değil ne desem senin üzüntünü azaltmicak biliyorum ama yılmak yok, umutsuzluğa kapılmak hiç yok. Bizlerinde sınavı bu şekildeymiş. Bak ne güzel dondurulmusun var cok şükür. Bende dondurulmuşta yoktu. Sıfırdan tedaviye başladım. Sakın umudunu kaybetme. Allah doğru zamanı bekliyor diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla Allah'ın izniyle bizlerde evlatlarımıza kavusucaz. Embriyolog ne dicek bakalım. Açıklama yapacak olmalarıda güzel

Neler hissettini çok iyi anlıyorum. Benimde ilk denemedeki test sonucum bu şekildeydi ve bende inanmakta güçlük çekmiştim. Tutmadıysa nereye gitti o zaman demiştim kendi kendime. Kolay değil ne desem senin üzüntünü azaltmicak biliyorum ama yılmak yok, umutsuzluğa kapılmak hiç yok. Bizlerinde sınavı bu şekildeymiş. Bak ne güzel dondurulmusun var cok şükür. Bende dondurulmuşta yoktu. Sıfırdan tedaviye başladım. Sakın umudunu kaybetme. Allah doğru zamanı bekliyor diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla Allah'ın izniyle bizlerde evlatlarımıza kavusucaz. Embriyolog ne dicek bakalım. Açıklama yapacak olmalarıda güzel

aynı seyleri düşünüyorum inan...haklısın bu da bizim sınavımız umarım bu süreç hepimiz için çabucak geçer..aslında dondurmıcaktım ole bırden donduralım dedım...inşallah canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...desteğin için çok teşekkür ederimmm....

mrb bende martın 16 sında ilaca baslamıştım 25 de yumurta toplama oldu 30 da da transfer şimdi bizi mutlu edecek sonucu bekliyoruz

Bugün 10.günüm içim sıkılıyor regl gerginliği gibi kasıklarım patlayacak gibi olumsuzluğa kaymamaya çalışıyorum ama bu strese dayanmak çok zor olmazsa bir daha denemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum...

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................:KK51:

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................:KK51:

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................:KK51:
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu):KK51:

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............:KK51:

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart...................4 nisan

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..................9 nisan

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart..................10 nisan

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................................................?....................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide

asyalacali...........................?.................?..................?........................................................................?................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?................tedavide
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
arkadaşlar benimde embriyo 29 martta transfer edildi ama adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor normal mi sizce bi de bugün hastaneye gittim minibüs çok sallandı bi problem olur mu bilgisi olan yardımcı olur mu acaba

Bugün 10.günüm içim sıkılıyor regl gerginliği gibi kasıklarım patlayacak gibi olumsuzluğa kaymamaya çalışıyorum ama bu strese dayanmak çok zor olmazsa bir daha denemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum...
canm transferin 10. gununde sonuc cıkar hamileysen yaptır eger cok merak ediyorsan ben 9. gunde yaptırmıştım cıktı 124 cıkmıştı

arkadaşlar benimde embriyo 29 martta transfer edildi ama adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor normal mi sizce bi de bugün hastaneye gittim minibüs çok sallandı bi problem olur mu bilgisi olan yardımcı olur mu acaba
canim dikkat et kendine ilk 3 gun fln önemli
lütfen sarsılacak sekilde dolmuşa otobüse binme tekrar ileriki zamanlarda binersin
sen evde yavaş hareketlerle yatar oturur vaziyette dinlenme modunda olman lazim
artik ALLAH a emanet nasibi varsa hersekilde gelir

günaydın kızlar....dün akşam aradılar malesef koskocaman bi negatif...sanırım bütün umutlarım bitti....
canimm hayirlisi olsun hakkında demekten başka bisi gelmio
verecek olan Yaradan ,elimizden gelen bisi yok lütfen kendini hazir hisstetiginde dondurulmuşunu dene fazlada ara verme
dondurulmuşlarda basari sansi daha cok unutma

canim dikkat et kendine ilk 3 gun fln önemli
lütfen sarsılacak sekilde dolmuşa otobüse binme tekrar ileriki zamanlarda binersin
sen evde yavaş hareketlerle yatar oturur vaziyette dinlenme modunda olman lazim
artik ALLAH a emanet nasibi varsa hersekilde gelir
maalesef çalışıyorum gerçi işim agır değil oturuyorum genelde rabbim isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin inşallah ağrı olması normal mi peki embriyo tutunamazsa düşer mi korkuyorum :KK43:

canimm hayirlisi olsun hakkında demekten başka bisi gelmio
verecek olan Yaradan ,elimizden gelen bisi yok lütfen kendini hazir hisstetiginde dondurulmuşunu dene fazlada ara verme
dondurulmuşlarda basari sansi daha cok unutma

aaa dahamı yüksek...içim rahatladı...bıraz kendımı hazır hıssedınce yola devam...teşekkür ederimm canım...

maalesef çalışıyorum gerçi işim agır değil oturuyorum genelde rabbim isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin inşallah ağrı olması normal mi peki embriyo tutunamazsa düşer mi korkuyorum :KK43:
agri normal tatlim
bikac gun ev izni kulanabilseydin daha iyi olurdu kafan rahat olurdu
tutmazsa düşmez adet kaniyla atilir disari
ama böyle kotu seyler düşünme kendine dikkat et geriisi Rabbimin bileceği sey
ALLah a emanet başka bisey yapamioruz ki canim

aaa dahamı yüksek...içim rahatladı...bıraz kendımı hazır hıssedınce yola devam...teşekkür ederimm canım...
tabiki canim benim ilk denemem negatifti ,
2. denemeden tosunpasam var bitane
3.ve 4. denemelerde negatif
simdi sifirdan baslicam bende iste canim
Rabbim yuzumuzu guldursun inşallah tekrar tekrar

agri normal tatlim
bikac gun ev izni kulanabilseydin daha iyi olurdu kafan rahat olurdu
tutmazsa düşmez adet kaniyla atilir disari
ama böyle kotu seyler düşünme kendine dikkat et geriisi Rabbimin bileceği sey
ALLah a emanet başka bisey yapamioruz ki canim

inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır ya

canm benim hepimiz yaşadık bu negatifi burda seni en iyi anlayan bizleriz defalarca yaptıranlar ilk yaptırmada tutanlar tutup kaybedenler rabbim herkese farklı dert sıkıntı vermiş sabrımızı ölçüyor sevdiği kuluyuzki sınavımız bu sabır sadece sabır ve dua olacak birgün bizede nasip olacak sakın üzülme herşey Allhtan iyide kötüde..

bana 2 gun sonra işe başlayabılırsın demıstı doktor ben ızın aldım.işe gitmedım.. ilk 48 saat dıolar ben 5 gun yattım.sonuç negatıf....benım agrılarımda olmustu ama bazı ılaçlar yan etki yapıyo...hakkında hayırlısı umarım tutunurlar...kısmetten ötesi yok...Allah yardımcın olsun...

bana 2 gun sonra işe başlayabılırsın demıstı doktor ben ızın aldım.işe gitmedım.. ilk 48 saat dıolar ben 5 gun yattım.sonuç negatıf....benım agrılarımda olmustu ama bazı ılaçlar yan etki yapıyo...hakkında hayırlısı umarım tutunurlar...kısmetten ötesi yok...Allah yardımcın olsun...

Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

X