• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım çok stet
Bilmiyomki kuzum hic duymadım okumadim da günlerdir bakmaktan internete benim de beynim sulandı..cinnet geçirip doktora saldırsam daha iyi olcak galiba..için rahatlayacak..obur perinatolog hic te ihtiyacın oldumu ara gel vs demediği için gitmedim..içim sinmedi bir türlü o adama ayda bir kontrol mu olur yaa..perinatolog goyaaa..bugün o kadar meyva çikolata yedim..gittikçe hareketlerde azalıyor gibi..kapatcam interneti o olcak..herkesin ki farklı bir şey söylüyor :KK43: yok iki saate bir 10 haraket filan diyormuş doktorlar..benimkinde hic öyle bir şey de yok..senin doktor birşey dedimi hareketleri takip etmeye başka artik diye.. [/QUOTE
Canın çok stres yapma. Bebekler en çok akşam saatlerinde oynuyor

Bilmiyomki kuzum hic duymadım okumadim da günlerdir bakmaktan internete benim de beynim sulandı..cinnet geçirip doktora saldırsam daha iyi olcak galiba..için rahatlayacak..obur perinatolog hic te ihtiyacın oldumu ara gel vs demediği için gitmedim..içim sinmedi bir türlü o adama ayda bir kontrol mu olur yaa..perinatolog goyaaa..bugün o kadar meyva çikolata yedim..gittikçe hareketlerde azalıyor gibi..kapatcam interneti o olcak..herkesin ki farklı bir şey söylüyor :KK43: yok iki saate bir 10 haraket filan diyormuş doktorlar..benimkinde hic öyle bir şey de yok..senin doktor birşey dedimi hareketleri takip etmeye başka artik diye..
Gebelikte ferro sanol duodenal en iyi ilaçlardan biri . Günde iki kere bile alabilirsin

Bilmiyomki kuzum hic duymadım okumadim da günlerdir bakmaktan internete benim de beynim sulandı..cinnet geçirip doktora saldırsam daha iyi olcak galiba..için rahatlayacak..obur perinatolog hic te ihtiyacın oldumu ara gel vs demediği için gitmedim..içim sinmedi bir türlü o adama ayda bir kontrol mu olur yaa..perinatolog goyaaa..bugün o kadar meyva çikolata yedim..gittikçe hareketlerde azalıyor gibi..kapatcam interneti o olcak..herkesin ki farklı bir şey söylüyor :KK43: yok iki saate bir 10 haraket filan diyormuş doktorlar..benimkinde hic öyle bir şey de yok..senin doktor birşey dedimi hareketleri takip etmeye başka artik diye..
Cnm birsey diyeceğim .senin psikolojin gittikçe bozuluyor ,farkındamısın?surelki kendini dinliyorsun, bir ara cok iyi ve rahattın.yine kötüsün :( bnmkilerde 2 saatte bir oynamadıkları oluyor.12 satte 10 kere yazıyır .ben oyle okudum,benim doktorum da bir ay snra çağırdı canım.lütfen gönlünü ferah tut.cok stres yaparsan kızın da etkilenir kuzum.

Merhaba kizlar, kadercim cok dusuk olunca kan degerleri, bildigim kadariyla anne adayina kan veriliyor, benim ywngeminde oyle bi sorunu olmustu hamileyken, sanirim 8 aylikti. Doktoru kan vermisti, sukurki bebek zamaninda saglikli dogdu. Mutlaka doktorlar e yapman gerektigini, soylerler sana. Cok fazla takma uzulme bunun icin, sen elinden geleni yapiyorsun. Gebelikte zaten dusuk seyrediyor kan degerleri, demek seninki bi kıt daha düsuk.
Herhalde ben kaç gündür evdeyim yaa gene canım dışarı cikasim var canım...kafayı dağıtmam lazim gene anladığım..evde olmak yaramıyor bana :mad:

Canım çok stet
Akşamları sırt ağrısından kıpırdaması da çok az oluyor..ben onla ugrasmasam onun bana çok hissettirdiği yok yani kendini..bende dokunuyorum ediyorum karnıma gidikliyorum karnimi tepki versin bana diye...çok gıcık bir anneyim demi :(

Akşamları sırt ağrısından kıpırdaması da çok az oluyor..ben onla ugrasmasam onun bana çok hissettirdiği yok yani kendini..bende dokunuyorum ediyorum karnıma gidikliyorum karnimi tepki versin bana diye...çok gıcık bir anneyim demi :KK43:
Canım kendini çok dinleme . Eğer bebeğinin kalp atışlarını duymak istiyorsan sağlık Ocağınada gidebilirsin. Ben kendim ebeyim. Yeri geliyor Herşeyi bildim halde ben de korkuyorum . Evlatlarımız yüce Rabbimize emanet . Çok stres yaparsan psikolojini bozarsın

Herhalde ben kaç gündür evdeyim yaa gene canım dışarı cikasim var canım...kafayı dağıtmam lazim gene anladığım..evde olmak yaramıyor bana :mad:
Inan hepimiz zor günler geçiriyoruz. Ama bizim Sabırlı olmamız Lazım. Şuan bende çalışmıyorum raporluyum . Evde oturmaya hiç alışkın Değilim. Ama bebeklerimiz için herseye katlanıyoruz canım

Cnm birsey diyeceğim .senin psikolojin gittikçe bozuluyor ,farkındamısın?surelki kendini dinliyorsun, bir ara cok iyi ve rahattın.yine kötüsün :KK43: bnmkilerde 2 saatte bir oynamadıkları oluyor.12 satte 10 kere yazıyır .ben oyle okudum,benim doktorum da bir ay snra çağırdı canım.lütfen gönlünü ferah tut.cok stres yaparsan kızın da etkilenir kuzum.
Ayy ne bilim canım yaa..artik hic geçmiyor haftalar sanki..göbeğim de biraz daha büyük olsa rahat edicem..bir yerde okumuştum her hafta 1 cm buyurmuş normalde..benim gobecik hep aynı sanki..hic sertleşme kasılma yok artık...12 saatte 10 kez iyi ise sorun değil..ben 2 saatte 10 hareket diye okudum..çokta sayamıyorum hareketlerini zatenn...beceremiyorum...hareketlerini keşfetmeye odakliyim ne yaptığını çözmeye çalışıyorum..elimde değil kuzu yaaa..keske elimde olsa..bir tane daha kaybetmek..allah kimseye yaşatmasın çok zor çünkü..

Yok kuzu hiç öyle birşey demedi onu bende okudum bi yerde ama bana hiç mantıklı gelmedi...Ama bana dr hareketleri saymak için daha çok erken demişti 2 hafta önce falan

Yok kuzu hiç öyle birşey demedi onu bende okudum bi yerde ama bana hiç mantıklı gelmedi...Ama bana dr hareketleri saymak için daha çok erken demişti 2 hafta önce falan
Tamam kuzum sagolasin....bende saymiyorum zaten de..benimki zaten önemli değil saymak gün de 2 kez hareket etmesi yeter bana onun canlılığı önemli bizim için her bebek bir olmuyor demişti ..ama birde hareketli bebek iyidir korkma demişti..çok mu çelişkili konusuyor bu adam kuzu yaaa...

Tamam kuzum sagolasin....bende saymiyorum zaten de..benimki zaten önemli değil saymak gün de 2 kez hareket etmesi yeter bana onun canlılığı önemli bizim için her bebek bir olmuyor demişti ..ama birde hareketli bebek iyidir korkma demişti..çok mu çelişkili konusuyor bu adam kuzu yaaa...
Yok canım sen tedirginsin o yüzden sana öyle geliyor...Benim bi tanesi durmuyor diğeri ise hareket etmiyor her bebek aynı olmuyor iste ben ornegim...Saga yatıyorum onu zorlayacak şekilde o zaman çok az böyle ayaklarını 2 3 sn hareket ettiriyor o kadar...

K kaderim35 bitiremedim yazacagimi kapı çaldı :)))
İşte ben hiç hareket etmiyor saniyorum ama meğer oda çok hareketliymis ultrasonlarda dr hareketli sen duymuyorsun diyor zaten biz her hareketini duyamazmisiz ki

Yok canım sen tedirginsin o yüzden sana öyle geliyor...Benim bi tanesi durmuyor diğeri ise hareket etmiyor her bebek aynı olmuyor iste ben ornegim...Saga yatıyorum onu zorlayacak şekilde o zaman çok az böyle ayaklarını 2 3 sn hareket ettiriyor o kadar...
Aynn bnmde oyle aşağıda duran çok hareketli.üstteki hareket etmiyor alttaki gibi.bebeğe gore değişiyor.

K kaderim35 bitiremedim yazacagimi kapı çaldı :)))
İşte ben hiç hareket etmiyor saniyorum ama meğer oda çok hareketliymis ultrasonlarda dr hareketli sen duymuyorsun diyor zaten biz her hareketini duyamazmisiz ki
Haha devamını buraya yazayım:)) aynn ultrasonda oda cok oynuyordu.ama hissedilmiyor.

Canim benim doktorum bu gittimde artik hareketleri say dedi gunde on defa hareket etse yeter dedi daha once boyle birsey dememisti

Kizlar ya icim parcalandi tv de gorduklerim karsisinda, rabbim huzur getirsin ülkemize:((

Canım senin kaç demirin kanın..bastan beri 3 ile mi başladın..benimki arttırmadı iste dun sinir oldum...bir kaç gündür sabahları çamaşırıma yatakta iken ıslaklık geldiğini hissediyorum..pijamaya bile geçiyor..doktora gore hep suyum normal ama..hic dert sıkıntı bitmiyor yaa...korkular hep artıyor..

Slm canim bende bugun ozellikle disardayken inanilmaz islaklik hissettim ama son haftalarda akintiniz artar diyor.

Canim lutfen bu kadar takilma cok sukur bu haftalari gorduk bundan sonrasi herzaman oldugu gibi allaha emanet benimkide oyle asiri hareketli degil kimi zaman iki uc hareket kahvaltidan sonra hissediyorum bazen hissetmiyorum ama sunu biliyorumki her bebek dogduktan sonra bir olmadigi gibi anne karnindada bir degiller gun icinde uzun sure hic hareket etmezse dr a gitmeli

Kizlar haber izlememistim sabah evden cikarken guya aldiklarimi paylasacajtim sizinle heves kalmadi allahim sen firsat verme okadar insan su hale bak izlemeye bile dayanamiyorum

Back
X