2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sebepsiz esimdede bendede hicbir sknti bulunamadi ole dediler doktorlar ama bu ay yumurtalarim buyumedi 12 mm de kaldi buyuk ihtimal stresten dedi dokror bakalim kime inanacaz sizde sknti neydi?
sebepsiz olmasi sebebin bulunamamasi kadar zor bisi yoktur heralde canim ya
aslinda var bir sebep ama ....ne....belli deil bulamiolar insanlarin vakitini caliolar resmen
bizde de sorun esimden kaynakli canim
streesss cok kotu bünyeyi sarsio resmen inşallah bu sefer bol bol yumilerin olur canim

Merhaba arkadasim bnde martin 11 nde regl olcam ve kismetse baslicak tedavim ilk denemem ve izmir smyra art hastanesinde tarihlermz beraber gun sayariz isallh

canım bende izmirdeyim. buca tıp a gidiyorum ilk denemem olacak. çok sevindim.. destek oluruz birbirimize..

Iyi aksamlar arkadaslar forumu surekli geziyordum eger olurda Allahin izniyle hamile kalirsam yasadigim herseyi birebir yazicagima soz verdim insallah yardimim volur...esimde varikosel vardi ve ameliyat olmadan once tup bebek yapalim dedik ilk muayenede yumurtalarim iyiydi ilaclari kullan bisonraki ay basliyalim dedi doktor basliyacagimiz ay yumurtalar azaldi cunku cok stres yapmistim5 yumurta toplandi bitane dollendi bitane olunca moralim bozuldu ve okadar ozen gostermedim camasir astim evi topladim is yaptim ve tutmadi..ikinciyi yapmaya hazirlandik ve ben saracoglunun incir kurune basladim yumurtalarim cogalmisti doktorum harika kaliteside sayisida cok iyi fakat basliyammam cunku dengesiz dedi. hersey cok guzel ama cmleri hep farkli dedi ben onlari ignelerle olgunlastirip gerektigi zamanda catlatmak istiyorum dedi ama benim disimda buyuyup catlarlarsa bosa gider dedi ve ben incir kurunu biraktim..ve uygun zamanda ikinciye basladik doktorun dedigi herseyi yapiyorum ilaclari ve igneleri hergun ayni saatte yapiyordum..ve transfer gunu geldi catti 6 yumurta toplandi 4 olgundu 3 tanesi dollendi bitanesi ilerliyemedi ikitane koyuldu..busefer etkisi oldumu bilmiyorum transferden sonra progestan fitil koyuldu birbirbucuk saat dinlendikten sonra eve geldik doktorum 2 3 GUN dinlen sonra agirbisey yapmamak kaydiyla normal yasantina don dedi ama ben wc ve yemek disinda kalkmadim ve bugun cok sukurki gebeligin basladigini ogrendim..Rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip etsin insallah..ben suan beklemedeyim henuz yeni insallah devam eder

Iyi aksamlar arkadaslar forumu surekli geziyordum eger olurda Allahin izniyle hamile kalirsam yasadigim herseyi birebir yazicagima soz verdim insallah yardimim volur...esimde varikosel vardi ve ameliyat olmadan once tup bebek yapalim dedik ilk muayenede yumurtalarim iyiydi ilaclari kullan bisonraki ay basliyalim dedi doktor basliyacagimiz ay yumurtalar azaldi cunku cok stres yapmistim5 yumurta toplandi bitane dollendi bitane olunca moralim bozuldu ve okadar ozen gostermedim camasir astim evi topladim is yaptim ve tutmadi..ikinciyi yapmaya hazirlandik ve ben saracoglunun incir kurune basladim yumurtalarim cogalmisti doktorum harika kaliteside sayisida cok iyi fakat basliyammam cunku dengesiz dedi. hersey cok guzel ama cmleri hep farkli dedi ben onlari ignelerle olgunlastirip gerektigi zamanda catlatmak istiyorum dedi ama benim disimda buyuyup catlarlarsa bosa gider dedi ve ben incir kurunu biraktim..ve uygun zamanda ikinciye basladik doktorun dedigi herseyi yapiyorum ilaclari ve igneleri hergun ayni saatte yapiyordum..ve transfer gunu geldi catti 6 yumurta toplandi 4 olgundu 3 tanesi dollendi bitanesi ilerliyemedi ikitane koyuldu..busefer etkisi oldumu bilmiyorum transferden sonra progestan fitil koyuldu birbirbucuk saat dinlendikten sonra eve geldik doktorum 2 3 GUN dinlen sonra agirbisey yapmamak kaydiyla normal yasantina don dedi ama ben wc ve yemek disinda kalkmadim ve bugun cok sukurki gebeligin basladigini ogrendim..Rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip etsin insallah..ben suan beklemedeyim henuz yeni insallah devam eder

canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. hamilelerin duaları kabul olurmuş. bizlere de dua et..

Hep ediyorum canim Allah enyakin ve hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin..buarada bol bol dua edin ayni yollardan gectigim icin size stres yapmayin diyemiyorum cunku bu insanin elinde olmuyo.ama zamanimin cogunu dua ederek kendimi hep rahatlatmaya calistim cunku okadar stresliydimki doktor odama transferden sonra psikolog gondermisti..ve sunuda unutmayin muayeneye gittigim zamanlarda hep degisik kisilerle karsilasip sohbet etme imkani oluyo bircift hersey normal kadindada erkektede bisey yok ama 2. Yada 3.de tutuyo diger bi cift hem kadinda hrm erkekte ameliyatlik durumlar oluyo ama ilk denemede tutuyo..yani budurumlar hic belli olmuyo Allah ol dedikten sonra hersey olur belki bizimde sinavimiz budur belki bazi yollardan gecmemiz gerekiyodur oyuzden inancimizi kaybetmeyip bolbol dua edelim Allah hayirli zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Birde ne dilediginize dikkat edin yeterki olsun neolursa olsun demeyin hep hayirlisini isteyin cunku olur mutsuz olusunuz olur belkide hayatiniz tepetaklak olur bugunlerinizi ararsiniz oyuzden hayirlisini isteyin hep akil vermek gibi olmadi insallah ama bazen bunlar unutuluyo...Rabbim bu zorlu yolculukta herkesin yar ve yardimcisi olsun..doktorlarin dedigi herseyi jarfiyen uygulayin size numarasini vericektir doktorunuz istedigiiniz saatte akliniza bisey takilirsa mutlaka arayin sorun kafaniza takip kurmayin

gozunaydin tatlim Rabbim tamamina erdirsin ins

Birde ne dilediginize dikkat edin yeterki olsun neolursa olsun demeyin hep hayirlisini isteyin cunku olur mutsuz olusunuz olur belkide hayatiniz tepetaklak olur bugunlerinizi ararsiniz oyuzden hayirlisini isteyin hep akil vermek gibi olmadi insallah ama bazen bunlar unutuluyo...Rabbim bu zorlu yolculukta herkesin yar ve yardimcisi olsun..doktorlarin dedigi herseyi jarfiyen uygulayin size numarasini vericektir doktorunuz istedigiiniz saatte akliniza bisey takilirsa mutlaka arayin sorun kafaniza takip kurmayin
kesinlikle katiliorum canim tam dilek dilemekten yanayim bende Rabbimin hazinesi o kadar booll ki herseyi nasip edio insana

sebepsiz olmasi sebebin bulunamamasi kadar zor bisi yoktur heralde canim ya
aslinda var bir sebep ama ....ne....belli deil bulamiolar insanlarin vakitini caliolar resmen
bizde de sorun esimden kaynakli canim
streesss cok kotu bünyeyi sarsio resmen inşallah bu sefer bol bol yumilerin olur canim

Saol canim ..aynen ole var bi sebep ama bulamiyorlar 3 yillik evliyim ve 2 yildir ugrasiorum tum testlerimden basariyla gectim esimde bnde ama yok olmadi vakti degil demek ki yilmak yok bol dua ve tedaviyle isallah olucak hepimizin bebisleri

merhaba,benide eklermisiniz?ben 36 yaşındayım, ilk tedavim,sat:26.şubat,Fulya Bahçeciye gidiyorum(Güvenç bey),sorunumuz:bende rezerv az,geçen ay opu oldum 1 dondurulmuşum var 2.gün,4 hücreli,iyi kaliteymiş.havuz olacak bana birkaç adetle bulunursa yumurtalar toplanacak,sonra transfer olacak benim.şu an klomen içiyorum,perşembe kontrol var.

merhaba,benide eklermisiniz?ben 36 yaşındayım, ilk tedavim,sat:26.şubat,Fulya Bahçeciye gidiyorum(Güvenç bey),sorunumuz:bende rezerv az,geçen ay opu oldum 1 dondurulmuşum var 2.gün,4 hücreli,iyi kaliteymiş.havuz olacak bana birkaç adetle bulunursa yumurtalar toplanacak,sonra transfer olacak benim.şu an klomen içiyorum,perşembe kontrol var.
Tedavin hayirli olsun canim hemen ekliorum seni de ins guzel heberlerini paylasiriz hep beraber

Listeye eklicem kizlar pozitif sonuclarinizla beraber seviniriz insallah listeye bakip bilgiletinizi yazin lutfen

perşembe günü iğnelerimi yazdırmaya gidicem inşallahh hayırlısıyla aşama aşama yazıcam hepsinii hepimizin güzel hamiş haberlerini hayırlısıyla alırızzz inşallah

perşembe günü iğnelerimi yazdırmaya gidicem inşallahh hayırlısıyla aşama aşama yazıcam hepsinii hepimizin güzel hamiş haberlerini hayırlısıyla alırızzz inşallah
inşallah kuzum hep beraber gun sayacaz Allah nasip ederse müjdeli haberlerle sevicez:KK49::KK49::KK49:

mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

UYE................................YAS......DENEME.....MERKEZ.....................SAT...................TRANSFER.............SONUC
eses50...............................29................5............yurtdisi.......................11 subat.......................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak..............?...............................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............?...............................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe............11 mart........................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut......................?..............................?....................tedavide

nursela09...........................30................2...........bahçeci fulya.....................?................................?....................tedavide

_ksk_..................................34................2...........ege üniversitesi.............26 subat........................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................?...............................?....................tedavide

loreth..................................32................1.....................?.................................?...............................?....................tedavide

kzuski.................................?..................?.....................?.................................?.........................01 mart..............13 mart

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya................26 subat.......................?....................tedavide

makeupnurr.........................?..................?...................?...................................?..............................?..................tedavide

X