2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Selam kızlar topiginiz hayırlı olsun. Ben tedaviye yeni başladım. Ama transferim martı bulur:KK55:.sizlerle de paylaşırım inşallah. Rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah, hayirlisiyla gönlümüzün muradına erisiriz.:KK68:
saol canim inşallah bol yumilerin olur martta da sevinçli haberlerini paylasiriz

KIZCELERIM LISTE YAPTIM BILGILERINIZI TAM PAYLASIN LUTFENNN:p:KK59::KK14:

Merhaba bende bahçeci fulya yaş 30 2. Denemem transfer günümü bekliyom

Iyi canim kursa gidiyorum:)) Ders calisiyorum. diger yandan dogum kontrol hapinin bitmesini bekliyorum. Tedaviye baslamak icin. Sen basladin mi tedaviye?

Izmir tinaztepe hastanesi dr erdal akmana gidiyorum canim.. bu bilgim eksikmis:))

Iyi canim kursa gidiyorum:)) Ders calisiyorum. diger yandan dogum kontrol hapinin bitmesini bekliyorum. Tedaviye baslamak icin. Sen basladin mi tedaviye?
Ben martin sonunda basliycam canim daha var bana

Bende 11 de regly olacagim o zaman gel dedi insallah bir aksilik olmazsa baslarim diye dusunuyorum..

Bende 11 de regly olacagim o zaman gel dedi insallah bir aksilik olmazsa baslarim diye dusunuyorum..
Hakkimizdaa hayirlisi olsun cumleten canim zor ve yipratici surecler insallah bebeler ilk transferde geliverirler de uzmezler annelerini

amin canım... hepimizi en kısa zamamanda o en güzel duyguyu tadalım..

X