2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

slm kizlar
ben silbastan tedaviye baslicam nisan da
acaba kaliteli embriolar için bana neler önerirsiniz ?
sorunumuz esim kaynakli

mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

UYE................................YAS......DENEME.....MERKEZ.....................SAT...................TRANSFER.............SONUC
eses50...............................29................5............yurtdisi.......................11 subat.......................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak..............?...............................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............?...............................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe............11 mart........................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut......................?..............................?....................tedavide

nursela09...........................30................2...........bahçeci fulya.....................?................................?....................tedavide
merhabalar topiğinizi yeni gördüm benimde nasipse martın ilk haftası trasferim gerçekleşecek bugün 3. iğnemi vuracağım pazartesi yumurta kontrolüm var allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun...yaş 34 2.deneme ege üniversitesi

Merhaba , bende yasmin kullanıyorum mart 6 da son iğnelerimi alıcam mart 6 da kaç tane iğne veriliyor noluyor hiç bilmiyorum mart sonunda sonuçlanır dediler ama kaç iğne olur nolur banada anlatırmısınız :)

Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder en kısa zamanda inşallah

Hosgeldiniz anne aday adaylari
Insallah martta bebecikler gelir de sevindirir anneciklerini

merhabalar topiğinizi yeni gördüm benimde nasipse martın ilk haftası trasferim gerçekleşecek bugün 3. iğnemi vuracağım pazartesi yumurta kontrolüm var allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun...yaş 34 2.deneme ege üniversitesi

bu arada bende tepecik üniversitesi ilk denemem yaş 27
Listeye eklicem kizlar pozitif sonuclarinizla beraber seviniriz insallah listeye bakip bilgiletinizi yazin lutfen

mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

UYE................................YAS......DENEME.....MERKEZ.....................SAT...................TRANSFER.............SONUC
eses50...............................29................5............yurtdisi.......................11 subat.......................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak..............?...............................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............?...............................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe............11 mart........................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut......................?..............................?....................tedavide

nursela09...........................30................2...........bahçeci fulya.....................?................................?....................tedavide
yaş 34
denem 2.
merkez ege üniversitesi
sat 26 şubat
transfer önümüzdeki hafta içi nasipse
sonuç iğne tedavisindeyim

yaş 34
denem 2.
merkez ege üniversitesi
sat 26 şubat

Merhaba bende tepecik has. yaptırıyorum iğnelerimi hafta içi alıcam kaç iğne oluyor mart sonu sonucunu alırsın dedi hemşire ama aşamasınıda merak ediyorum rica etsem kaç iğne olur kaç tane vurulur yazarmısın

Merhaba bende tepecik has. yaptırıyorum iğnelerimi hafta içi alıcam kaç iğne oluyor mart sonu sonucunu alırsın dedi hemşire ama aşamasınıda merak ediyorum rica etsem kaç iğne olur kaç tane vurulur yazarmısın
sağolasın canım senin içinde hayırlısı olsun bana şimdilik 4 günlük iğne verdiler pazartesi gidip yumurta durumuna göre devam edilecek

yaş 34
denem 2.
merkez ege üniversitesi
sat 26 şubat
canim topiğimizin ilk hamisi olma yolunda ilerliosun
Rabbim yardimcin olsun

amin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı ellerimizi boş çevirmesin sen hangi aşamadasın
canim bende mart sonuda tedaviye baslicam Allah nasip ederse
13 subatta negatif sonuç aldim ben dondurulmuşlarla denemiştik
kardeş istioruz canim bizde
simdi silbastan baslicaz insallah

canım hayırlısı olsun umarım son denemen olur ve ufaklığa bir kardeş gelir

günaydınnnnnnn mutlu huzurlu güzel haberlerin alındığı bir pazar olsun...

10616221_715327305223005_8699238424135120818_n.jpg

amin canim
bugun 1 mart ,inşallah mart ayida isteyen herkese bol bol bebis getirsin

X