Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar topiğinizi yeni gördüm benimde nasipse martın ilk haftası trasferim gerçekleşecek bugün 3. iğnemi vuracağım pazartesi yumurta kontrolüm var allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun...yaş 34 2.deneme ege üniversitesimart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
UYE................................YAS......DENEME.....MERKEZ.....................SAT...................TRANSFER.............SONUC
eses50...............................29................5............yurtdisi.......................11 subat.......................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak..............?...............................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............?...............................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe............11 mart........................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut......................?..............................?....................tedavide
nursela09...........................30................2...........bahçeci fulya.....................?................................?....................tedavide
merhabalar topiğinizi yeni gördüm benimde nasipse martın ilk haftası trasferim gerçekleşecek bugün 3. iğnemi vuracağım pazartesi yumurta kontrolüm var allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun...yaş 34 2.deneme ege üniversitesi
Listeye eklicem kizlar pozitif sonuclarinizla beraber seviniriz insallah listeye bakip bilgiletinizi yazin lutfenbu arada bende tepecik üniversitesi ilk denemem yaş 27
yaş 34mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
UYE................................YAS......DENEME.....MERKEZ.....................SAT...................TRANSFER.............SONUC
eses50...............................29................5............yurtdisi.......................11 subat.......................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak..............?...............................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............?...............................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe............11 mart........................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut......................?..............................?....................tedavide
nursela09...........................30................2...........bahçeci fulya.....................?................................?....................tedavide
yaş 34
denem 2.
merkez ege üniversitesi
sat 26 şubat
transfer önümüzdeki hafta içi nasipse
sonuç iğne tedavisindeyim
sağolasın canım senin içinde hayırlısı olsun bana şimdilik 4 günlük iğne verdiler pazartesi gidip yumurta durumuna göre devam edilecekMerhaba bende tepecik has. yaptırıyorum iğnelerimi hafta içi alıcam kaç iğne oluyor mart sonu sonucunu alırsın dedi hemşire ama aşamasınıda merak ediyorum rica etsem kaç iğne olur kaç tane vurulur yazarmısın
sağolasın canım senin içinde hayırlısı olsun bana şimdilik 4 günlük iğne verdiler pazartesi gidip yumurta durumuna göre devam edilecek
canim topiğimizin ilk hamisi olma yolunda ilerliosunyaş 34
denem 2.
merkez ege üniversitesi
sat 26 şubat
transfer önümüzdeki hafta içi nasipse
sonuç iğne tedavisindeyim
amin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı ellerimizi boş çevirmesin sen hangi aşamadasıncanim topiğimizin ilk hamisi olma yolunda ilerliosun
Rabbim yardimcin olsun
canim bende mart sonuda tedaviye baslicam Allah nasip ederseamin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı ellerimizi boş çevirmesin sen hangi aşamadasın
aminnnnnnnnnnncanım hayırlısı olsun umarım son denemen olur ve ufaklığa bir kardeş gelir
aminnnnnnn allahım hepimzin yüzünü güldürsünamin canim
bugun 1 mart ,inşallah mart ayida isteyen herkese bol bol bebis getirsin
canim senin dondurulmuşun yok muydu önceki tedavinde?aminnnnnnn allahım hepimzin yüzünü güldürsün
maalesef canım yok tek yumurta oluşmuştucanim senin dondurulmuşun yok muydu önceki tedavinde?